Al canım. Sonra yeme. Karambole getir. Ben öyle yapıyorum. Eşim yiyor. Geri bırakıyorum vs. Yemicem deme. Bir saat ısrar çekmeHaklısın canım ama kayınvalidemdeydim yemek yemeyecem diye 2 kaşık kadar aldım ısrar edilince.
Mekikle geçer mi ki buVicdan azabı çekme mekik çek
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim aramizaSelamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanıSizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyizAl canım. Sonra yeme. Karambole getir. Ben öyle yapıyorum. Eşim yiyor. Geri bırakıyorum vs. Yemicem deme. Bir saat ısrar çekme
Mekikle geçer mi ki bu
Hemen geçmez 2, 3 gün ödem olur maalesefMekikle geçer mi ki bu
Hoşgeldin canımSelamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanıSizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Benimki gelene gidene o yemiyor diyorKayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyizaynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde
Tamam işte al tabağı, çayını iç.Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyizaynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde
Hoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadarSelamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanıSizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Kaptan duymasa neolcak yarin tarti gostercek eksiyi artiyiHoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadarkaptan duymasın hiç
Hoşgeldin.Selamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanıSizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Kaptan tum mesajlari okuyorHoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadarkaptan duymasın hiç
Şaşırma kuzum fazla karbonhidrat oluyor o bakımdan dedim yiyeceğimiz belli diyette fazla olunca ekmek yerine geçiyor.Hoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadarkaptan duymasın hiç
Sakın yine kokereç sopanı çıkarma cuma ya kadar yakarım ben onuKaptan tum mesajlari okuyor
Çok faydalı.Yatmadan yoğurtlu limonlu pubiberli kürü yiyim işe yarayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?