Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ara yeşilçay

Su 2.5 litre

Spor 40 dk pilates annesi ile N Nidsalii

Eklentiler

• IMG-20210228-WA0001.webp
    100 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20210228-WA0007.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20210228-WA0032.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG-20210228-WA0035.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 19
Selamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanı Sizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Hosgeldin canim aramiza
Formu doldurursan arkadaslarda seni tanimis olur

Al canım. Sonra yeme. Karambole getir. Ben öyle yapıyorum. Eşim yiyor. Geri bırakıyorum vs. Yemicem deme. Bir saat ısrar çekme
Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyiz aynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde

Selamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanı Sizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Hoşgeldin canım

Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyiz aynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde
Benimki gelene gidene o yemiyor diyor bende yiyorum ama hamur işi yemiyorum diyorum ama onlara göre açlıktan ölcem

Hoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadar kaptan duymasın hiç

Hoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadar kaptan duymasın hiç
Şaşırma kuzum fazla karbonhidrat oluyor o bakımdan dedim yiyeceğimiz belli diyette fazla olunca ekmek yerine geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…