Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyiz aynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde
Anam o laflar da baya korkutucuymuş canım biraz kıskançlık kokusu olabilir onlar

Benimki gelene gidene o yemiyor diyor bende yiyorum ama hamur işi yemiyorum diyorum ama onlara göre açlıktan ölcem
Aynı kız hem kiloluyken tosunum der dururdu şimdi zayıfladım bu sefer de yedirme derdine düştü kadın. Tedavi için zayıfladığımı biliyor ama çok çağıramıyot ya o yüzden gidince bozdurma çabasına giriyor hemen.

Anam o laflar da baya korkutucuymuş canım biraz kıskançlık kokusu olabilir onlar
Hiç deme malesef. Sırf rahat edeym diye herşey den az az almaya çalışıyorum işte. Oraya giderken özellikle aç gidiyorum tokum desem de inanmıyor çünkü yarın inşallah artı çıkmam

Senle zayıflama amacımız aynıymış canım sanırım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 2021 de ben henüz başlamadım ama en son bir kadın dr önce zayıfla dedi tamam dedim Ramazan bayramından somra kısmetse

ADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğime Salıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum

Hosgeldin canim aramiza bende 37yasinda 3cocuk annesiyim insallah hedefledigin kiloya iner genç kız gibi olursun

Hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…