Aynı benim gibisin aferin sanaTemizliğide yazmadım bak sabahtan beri dönüyorum evde
Arkadaşlar bana sorun ben size kendimş tanıtırım formda ne bankadamıyız
Yaaa vallaa alemsinArkadaşlar bana sorun ben size kendimş tanıtırım formda ne bankadamıyız
Bulgur çok besleyici ben mesela 1 tabak kısır halini yedim acılıAnlaşılan bugün takımın bulgur pilavı günüymüş
Birçok kişinin menüsünde gördüm
Anam o laflar da baya korkutucuymuş canım biraz kıskançlık kokusu olabilir onlarKayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyizaynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde
Buda güzel cardio enerjin de yükselir bende yapıyorum arada adıma sayıyorum ama tel cebimdebende sanırım yarına adanaya gidek mi açar oynarım
Kendim bi menülerimi güzelleştiremediğimden menü yorumları yapmadım kızlar kendi yemiş yemiş utanmadan yorum yapıyor derler adama ben olsam derim yAnidimi Zipzip- E Elif_Eylul cümleten herkese afiyet olsun
Iyigeceler canimIyi geceler kizlar ❤❤
Aynı kız hem kiloluyken tosunum der dururdu şimdi zayıfladım bu sefer de yedirme derdine düştü kadın. Tedavi için zayıfladığımı biliyor ama çok çağıramıyot ya o yüzden gidince bozdurma çabasına giriyor hemen.Benimki gelene gidene o yemiyor diyorbende yiyorum ama hamur işi yemiyorum diyorum ama onlara göre açlıktan ölcem
Ahey ahey mendil al eline salla böyle olmazBuda güzel cardio enerjin de yükselir bende yapıyorum arada adıma sayıyorum ama tel cebimde
Hiç deme malesef. Sırf rahat edeym diye herşey den az az almaya çalışıyorum işte. Oraya giderken özellikle aç gidiyorum tokum desem de inanmıyor çünküAnam o laflar da baya korkutucuymuş canım biraz kıskançlık kokusu olabilir onlar
Senle zayıflama amacımız aynıymış canım sanırım Rabbim gönlümüze göre versin inşallahAynı kız hem kiloluyken tosunum der dururdu şimdi zayıfladım bu sefer de yedirme derdine düştü kadın. Tedavi için zayıfladığımı biliyor ama çok çağıramıyot ya o yüzden gidince bozdurma çabasına giriyor hemen.
Hoßbuldumm kaptancigimHosgeldin canim aramiza formu doldurursan taniyalim seni
Hosgeldin canim aramiza bende 37yasinda 3cocuk annesiyim insallah hedefledigin kiloya iner genç kız gibi olursunADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğimeSalıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum
Hoş geldin canımADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğimeSalıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?