Maf ettim herşeyiŞaşırma kuzum fazla karbonhidrat oluyor o bakımdan dedim yiyeceğimiz belli diyette fazla olunca ekmek yerine geçiyor.
Aleyküm selam canm hosgeldin. Bu yaza hepimiz fit olacağız inşallahSelamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanıSizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Son aldığım duyumlara göre yarıyomuş ama nekadar doğruYatmadan yoğurtlu limonlu pubiberli kürü yiyim işe yarayan var mı
Bulgur pilavı yiyin zayıflayın diyen ben bugün pirinç yedimAnlaşılan bugün takımın bulgur pilavı günüymüş
Birçok kişinin menüsünde gördüm
Bak yine bir yaz hayaliAleyküm selam canm hosgeldin. Bu yaza hepimiz fit olacağız inşallah
İşte bunun için sayı ve kaşık hesabı yapıyoruz canım hamile iken bile diyette en fazla 6,7 kaşık veriyor bir dolma içi ne kadar alır 2 kaşık mı hesap et.Maf ettim herşeyi
Hosgeldin canim aramiza formu doldurursan taniyalim seniSelamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanıSizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Sen de bir alemsinBulgur pilavı yiyin zayıflayın diyen ben bugün pirinç yedim
Bende yedim sıkıntı etmeBulgur pilavı yiyin zayıflayın diyen ben bugün pirinç yedim
Ama o 4dolma yediBende yedim sıkıntı etme
Evdemi dışarda mı yürüdün bacım senHer gün devamke :) bıkmadan usanmadan 1 hafta olcak
HoşbuldummHosgeldin canim aramiza
Formu doldurursan arkadaslarda seni tanimis olur
beni neden böyle karşılamadınHosgeldin canim aramiza
Formu doldurursan arkadaslarda seni tanimis olur
Helal
Temizliğide yazmadım bak sabahtan beri dönüyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?