Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aa . haftasonu paketim bitince girememiştiim. hemen geriye dönük yapayım. cumartesi HIIT kardiyo. Pazar 1 saat tempolu yürüyüş
Hiit kardiyo nee april han ninki mi
Ben her zamanki gibi ödemli tartıldım tam +1 kilo bu hafta tekrar eksiye çeviririm umarım
Emzirirken olurmu bilmiyorum ama ben hergun 1 litre elma limon maydonoz tarçın karanfil kaynatip iciyorum...cok faydasini gördüm

Günaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn

Günaydın hanımlar
Bugün niyetliyim eve gidince tartılıcam nasipse.

Tartılarınızı çok merak ediyorum haftasonunun günahı ne olmuş bakalım
Günaydın kızlar

Günaydın canlarım bende malesef artı 200 gözüküyorum. Ama söz veriyorum cumaya minimum - 1 kg olacağım. Çok sıkı bir liste istedim. Ve eşim gececi olduğundan tam uyum göstereceğim.
Bu hafta güzel eksiyle geleveginden eminim cnm
Geçen cuma 75.400
Bugün 75
- 400
(aslında 74.900 oldu tartı ama 75 e döndü)
Cumartesi de 75.700 lere çıktım malesef
Bende seni merak ediyordum cnm
Haftaya cok güzel baslamişin tebrik ederim
Aman dikkat et, devami gelsin

Günaydın canlarım bende malesef artı 200 gözüküyorum. Ama söz veriyorum cumaya minimum - 1 kg olacağım. Çok sıkı bir liste istedim. Ve eşim gececi olduğundan tam uyum göstereceğim.
Artin eksiye dönecektir eminim

Günaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn
Gunaydin canım ❤
Günaydın hanımlar
Bugün niyetliyim eve gidince tartılıcam nasipse.

Tartılarınızı çok merak ediyorum haftasonunun günahı ne olmuş bakalım
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlarrr
Gunaydin canım ❤
Listede bildirim yapmayan kim kaldi

T timesinfinity
gulenyuzumsunsen

Başka varmi
Chedarice
Cordelia bildirim yapmadi daha

Hiit kardiyo nee april han ninki mi

Emzirirken olurmu bilmiyorum ama ben hergun 1 litre elma limon maydonoz tarçın karanfil kaynatip iciyorum...cok faydasini gördüm
Onu hafta sonuna doğru yapıyorum canım her gün içemem.

şekercimmmm nasıl gidiyor dersler
Hızır idi Yunus idi gidiyor canım.
Bu hafta sınav yapacaktık yapmayın dediler
Yüz yüze eğitim yapılacak dediler, sonra yok dediler bugün çevrim içi yaptık...
Canım iyi gitmiyor ya
Dersim az önce bitti . İlk derse bir öğrenci girdi. İkinci derse bir tane daha geldi. İki öğrenciyle geçti....Tadımız tuzumuz kalmadı eğitim adına...
Onu geçersek psikolojim iyi şükür bu memnuniyetsizliği hayatın her safhasına taşımıyorum. Bahar geliyor, havalar düzeliyor. Spor planlarım var bu arada bayağı kilo almışım. iyi taraftan bakarsak eşim yüzüne nur geldi diyorbir hafta sonra geliyorsun ona çok seviniyorum.
Sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…