Hiit kardiyo nee april han ninki miaa . haftasonu paketim bitince girememiştiim. hemen geriye dönük yapayım. cumartesi HIIT kardiyo. Pazar 1 saat tempolu yürüyüş
Emzirirken olurmu bilmiyorum ama ben hergun 1 litre elma limon maydonoz tarçın karanfil kaynatip iciyorum...cok faydasini gördümBen her zamanki gibi ödemli tartıldım tam +1 kilo bu hafta tekrar eksiye çeviririm umarım
iskender değil ama bende nihayet yedim o elmalı kurabiyeyi dün3elmali kurabiye birtabak iskender yemis abla
Günaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn
Günaydın kızlarGünaydın hanımlar
Bugün niyetliyim eve gidince tartılıcam nasipse.
Tartılarınızı çok merak ediyorum haftasonunun günahı ne olmuş bakalım
Bu hafta güzel eksiyle geleveginden eminim cnmGünaydın canlarımbende malesef artı 200 gözüküyorum. Ama söz veriyorum cumaya minimum - 1 kg olacağım. Çok sıkı bir liste istedim. Ve eşim gececi olduğundan tam uyum göstereceğim.
Bende seni merak ediyordum cnmGeçen cuma 75.400
Bugün 75
- 400
(aslında 74.900 oldu tartı ama 75 e döndü)
Cumartesi de 75.700 lere çıktım malesef
Yedinmi sonunda afiyet olsuniskender değil ama bende nihayet yedim o elmalı kurabiyeyi dün
Gunaydin madamGünaydın kızlarrr
Artin eksiye dönecektir eminimGünaydın canlarımbende malesef artı 200 gözüküyorum. Ama söz veriyorum cumaya minimum - 1 kg olacağım. Çok sıkı bir liste istedim. Ve eşim gececi olduğundan tam uyum göstereceğim.
Cok tempolu hizli sporlara hitt cardiyo deniyor cnmHiit kardiyo nee april han ninki mi
Gunaydin canım ❤Günaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
Bugün niyetliyim eve gidince tartılıcam nasipse.
Tartılarınızı çok merak ediyorum haftasonunun günahı ne olmuş bakalım
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarrr
Hosgeldin cnmGünaydın kızlarrr
Bestemmm nasilsiniskender değil ama bende nihayet yedim o elmalı kurabiyeyi dün
Cuma 91.2
Güncel 92.2
şaşırdık mıııııııı
haaaaayııııııııırr.
Günaydın canım ❤Günaydın mutlu haftalar kızlar
Onu hafta sonuna doğru yapıyorum canım her gün içemem.Hiit kardiyo nee april han ninki mi
Emzirirken olurmu bilmiyorum ama ben hergun 1 litre elma limon maydonoz tarçın karanfil kaynatip iciyorum...cok faydasini gördüm
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
Hızır idi Yunus idi gidiyor canım.şekercimmmm nasıl gidiyor dersler
Ben şaşırayım bariCuma 91.2
Güncel 92.2
şaşırdık mıııııııı
haaaaayııııııııırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?