- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Umarim eksiyle gelirsin kardes mardes dinlemicemBen her zamanki gibi ödemli tartıldım tam +1 kilo bu hafta tekrar eksiye çeviririm umarım
Kolay gelsin canım.iki haftalık izinim bitti bugün başladim ve 3 ögüne geçtim bide saatlerim degişmiş 10-16
erken geldim bugün de. ama neyse masamda biriken işleri yaptım.
Canım diyorum ya ben hep artı gelip eksiye çeviriyorum üstelik tartı öncesi 1,5 saat spor ile düşüyor eksiye.Kız sen her pazartesi artı 1 geliyo cumaya eksi oluyor
Demek ki artı gelmesen çok güzel Kilolar vereceksin ödem atıcı çay filan
İçsen
Her hafta sen bilmiyon mu beni menulerim de kaçamak yok benim yapmıyorum daUmarim eksiyle gelirsin kardes mardes dinlemicem
Biliyorum ama burda herkese ne yazdiysam sanada o ayrimcilik yokHer hafta sen bilmiyon mu beni menulerim de kaçamak yok benim yapmıyorum da
İyide kaçamak mı yaptım benBiliyorum ama burda herkese ne yazdiysam sanada o ayrimcilik yok
Hayirİyide kaçamak mı yaptım ben
Hiç sorma canım.Islak kek zaten başlı başına kaçamak yiyeceksen 1 çatal yiyeceksin şişlik olmasın şimdi bu sana 2 gün ödem olacak boşu boşuna
Ameliyati insallah sorunsuz geçer cnm Allah yardimcisi olsunkolaydi dimi nanekekik :)
Evet bu sabah esime dedim annem gibi olmak istemiyorum bedenime iyi bakacağım
Annemin dizler pert ameliyati erteledi surekli sivi igneleri vs yapildi ama hic ise yaramadi , simdi yarinda belinden mecburi ameliyat olacak belinde kirik var ki annemin gecmisi kilolu degil genetik benzerligimiz illa ki vardir birde ustune suan
Oooo yeni guzellik işini iyi yapiyorEki Görüntüle 2792632
Cuma:83.15
Ptesi:82.60
Fark:550g
Nick eklemiyorduk dimi ptesi ben nolur nolmaz diye tartinin üstüne fotoğrafımi ekledim
Bu eksiye herturlu havaya da girilir baska seyedePazartesi bildirimi
Cuma 81.100
Pazartesi 79.100
Fark -2000
Tabi bunlar ödem hiçççç havalara girmiyorum
Ama yazmak zorundayim napayimEee o zaman
Üstelik hakkını cuma günleri için kullan bak kaptanlar dediler cuma tartı sonrası 1kaçamak hakkı var diye.Hiç sorma canım.
Bu gün bol bol su içicem.
Yürüyüş yapıcam.
İnşallah cumaya eksiye döner canım
HıhAma yazmak zorundayim napayim
Senin zaten eksiyle gelcegini biliyorum eminimde
Bu konuda haklısın kaptanım.Bu pek iyi olmamış
Senin bünyede kacamaga hemen tepki veriyor heralde cnm
Bide burdan uzak kaliyosun son zamanlarda, o yüzden enerjinin düştüğünü hissediyorum
Benim mesaji, elif yazdi diyemi gördün acabaBu konuda haklısın kaptanım.
Bu hafta daha çok dikkat edeceğim.
Dediğin gibi kaçamağı affetmiyor bünyem.
Buna daha çok dikkat etmem gerek
Gunaydin canımGünaydın canlarımbende malesef artı 200 gözüküyorum. Ama söz veriyorum cumaya minimum - 1 kg olacağım. Çok sıkı bir liste istedim. Ve eşim gececi olduğundan tam uyum göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?