Ablacım hoşgeldin günaydın nasılsın napiyosunGünaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn
Yok artık...3elmali kurabiye birtabak iskender yemis abla
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Teşekkürler kaptancımÖdem de olsa eksin super tebrik ediyorum canım
TeşekkürlerBence gir havalara tebrik ederim canim
Teşekkürler bende çok mutluyumEksi eksi dir canım ödem de olsaaaa
Ayy hadi inşallah canımAmeliyati insallah sorunsuz geçer cnm Allah yardimcisi olsun
Bi cok sey anneden kıza geciyor heralde
Benim anneminde dizleri problemli
Ablam zayif oldugu halde onunda sıkıntısı varmış
Benim zaten malum :))
Oooo yeni guzellik işini iyi yapiyor
Cok guzel eksi cnm
Bu eksiye herturlu havaya da girilir baska seyede
Bu cuma süper bi eksi gelecek
Tebrikler hafta sonu için iyi eksiGeçen cuma 75.400
Bugün 75
- 400
(aslında 74.900 oldu tartı ama 75 e döndü)
Cumartesi de 75.700 lere çıktım malesef
Aminnn hep birlikteGünaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn
Bu hafta güzel eksiyle geleveginden eminim cnm
Bende seni merak ediyordum cnm
Haftaya cok güzel baslamişin tebrik ederim
Aman dikkat et, devami gelsin
Bu sopa adamın bel kemiğini kırar ben uzak durayım
Sağol canımTeşekkürler
Teşekkürler kaptancım
Teşekkürler
Teşekkürler bende çok mutluyum
Ayy hadi inşallah canım
Tebrikler hafta sonu için iyi eksi
Aminnn hep birlikte
Rümeysa iyi maşaallah:)Migi inşallah...
Rumeysa nasıl oldu ?
çok geçmiş olsunBizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Böyle bombaya can kurbanCanim ablam sağol valla bende merak ediyordum bu haftaya bomba gibi girdim cuma günü pimini cekicem koruyun kendinizi
Dünkü menüye gore sabit gelmende güzel cnmSabitim aynı çıktı benim eksilenleri tebrik ediyorum
Gercekten cok güzel cnmBen de bildirim yapam mı yapayım yapayım
Cuma 56.5
Bugün 55.8 ...
Korumada bi aşağı iki yukarı git gel git gel
Bugün mutluyum ama yukarı çıkınca karaları bağlıyorum
iyiyim ablam çok şükür koruma filan kalmadıki aldım bir kaç bişeylerBestemmm nasilsin
Ne yapiyon ne ediyon cnm
Koruma nasil gidiyor
valla bizde dönüşümdeyken iyiydi evde yat kalk keyifti güya... şimdi dönüşüm bitti canım bitince resmen bakıyorumda düzen geldi her şeyimize... çok saldırdılar hayatı mecburi elbette ama insanoğluda az saldımı devamı geliyo. eğitime yansımasıda aynen bu malesef. yarım yamalak işler zor oluyo 2 öğrenci ne yaHızır idi Yunus idi gidiyor canım.
Bu hafta sınav yapacaktık yapmayın dediler
Yüz yüze eğitim yapılacak dediler, sonra yok dediler bugün çevrim içi yaptık...
Canım iyi gitmiyor ya
Dersim az önce bitti . İlk derse bir öğrenci girdi. İkinci derse bir tane daha geldi. İki öğrenciyle geçti....Tadımız tuzumuz kalmadı eğitim adına...
Onu geçersek psikolojim iyi şükür bu memnuniyetsizliği hayatın her safhasına taşımıyorum. Bahar geliyor, havalar düzeliyor. Spor planlarım var bu arada bayağı kilo almışım.iyi taraftan bakarsak eşim yüzüne nur geldi diyor bir hafta sonra geliyorsun ona çok seviniyorum.
Sen nasılsın canım
hoşbuldum canım benim iyiyim çok şükür sende durumlar nasıl.. geçen hafta üzülmüşsün bir kaç sayfa geriye baktımda üzülme sakın bu hafta çıkarırsın acısını allahın izniyle bir öğün protein ye bir öğün salata ye çarşamba perşembe çok etkili olurAblacım hoşgeldin günaydın nasılsın napiyosun
Hoşgeldin canım.Günaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?