- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam canim iyi gezmelerHava gunesli ama çok soguk yaa üşüdüm
Kardeşimle alışverişe gidiyoruz
Ara ara bakarim sayfaya
Sinirlenince çok güzel oluyorsun kaptanım.CUMA
Harici kimse bundan sonra kaçamak yapmasin özellikle listedeki arkadaslar
Bunumu dememiz lazim yani herkes bilmesi gerekiyo bu liste nedemek oldugunu
@sena zeynep
Cordelia
@timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
@Migi_magid11
@Ahalp
@ysfeeymnn
Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@mavi19
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
Bende 80 olmak istiyorum bayramdaBen hiç zaman olarak kendime bir hedef koymamıştım, işe başladığımda kilo işi bitse iyi olur diyordum, 13 ay var daha.
Dün birisi şu zamana kadar şu kadar diyince ben de takvime bakayım dedim. Mayısta bayram varmış, 2 hafta kvye gideriz.o zaman 75 olmak istiyorum aslında 79 da yeter ilk etapta ama orda çook rahat 4-5 kilo alırım
10 haftam var, 10 haftada 12 kilo verilir değil mi? Gaz verin bana
Gaz şu; sıfır kaçamak, otla beslenme, bol su, bol spor.Bende 80 olmak istiyorum bayramda
11 kilo yani
bana da gaz verin
Bayrama kadar rakip kalcaz sanırımGaz şu; sıfır kaçamak, otla beslenme, bol su, bol spor.
Nedir canım yönteminKaptanımZipzip- sanki koruma için bulduğum yöntem işe yarıyor
Ölümüne ortağız ölümüne rakibizBayrama kadar rakip kalcaz sanırım
Birbirimizi kontrolle hedefe ulaştıralım
7 lere gelmeden bayrama girmek yokkÖlümüne ortağız ölümüne rakibiz
Spora başladım ya tekrar o beni kurtarıyor menülerimle de eksiyi görrerim inşallahDünkü menüye gore sabit gelmende güzel cnm
Evet ablacım geçen hafta az bir artı vardı bugün eksi geldi bu hafta iyi olacak inanıyorumiyiyim ablam çok şükür koruma filan kalmadıki aldım bir kaç bişeylerdöndüğümde sizinle verecem nasıl olsa diye salmalarada başladım allah yardımcım olsun
senin kovidde kaçıncı günün oldu?
valla bizde dönüşümdeyken iyiydi evde yat kalk keyifti güya... şimdi dönüşüm bitti canım bitince resmen bakıyorumda düzen geldi her şeyimize... çok saldırdılar hayatı mecburi elbette ama insanoğluda az saldımı devamı geliyo. eğitime yansımasıda aynen bu malesef. yarım yamalak işler zor oluyo 2 öğrenci ne yaailelerde bıktı kendimden biliom
evet evet evetttt bahar geldiiiiiiii bende ciciler aldım hiç içimden gelmiyodu koronadan beri ilk defa aldım diyebilirim kaç elbise aldım varya
ayy eşler öyle sorma benimkide ye artık deyip duruyodu şimdi yediklerime bakıyo az daha baksın bakalımgeldiğimde bolca görüşelim inşallah canım.. bana geçiyo annemler tekrar bu haftada iptalim izin filan alıyorum iştende evde oluyum onlarla... durumlar böyle cancağızım
hoşbuldum canım benim iyiyim çok şükür sende durumlar nasıl.. geçen hafta üzülmüşsün bir kaç sayfa geriye baktımda üzülme sakın bu hafta çıkarırsın acısını allahın izniyle bir öğün protein ye bir öğün salata ye çarşamba perşembe çok etkili olur
Bu ne?Pazartesi bildirimi
Cuma 81.100
Pazartesi 79.100
Fark -2000
Tabi bunlar ödem hiçççç havalara girmiyorum
Geçen cuma 75.400
Bugün 75
- 400
(aslında 74.900 oldu tartı ama 75 e döndü)
Cumartesi de 75.700 lere çıktım malesef
Kaç haftada verdin bu kiloyu güzellikGünaydın güzeller hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun...
artık güneşler açmaya başladı bahara adım attık diyelim yaza istediği kiloya ulaşamayan kalmasın inşallah aminnn
İstersen olursun. Az yemek çok spor. Haydii başlıyoruz.Bende 80 olmak istiyorum bayramda
11 kilo yani
bana da gaz verin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah saglikla atlatır ve iyileşir.Bizim de ozel olacak ama Çankaya'da İbn-i sinada profesör yapacak olan kisi aslinda orada da yapılabilir güvendiğim alt kadrom var dedi ama biz riske atmak istemedik . Kirik var annemde mr raporlarini okudum bende anlarim biliyorsun az cok kuyruk sokumunda 5 disk cok vahim yillardir gittik geldik çoğu doktor Cesaret edemem ben dedi ama artik yuruyemiyor neredeyse%3 risk var dua edin iyi geçsin iyi geçerse 1 hafta icinde disari cikip yürürsün diyor
Pazartesi icin gr cık sayilmaz cnm :)) eksiyle baslamak büyük avantajGeçen cuma 78,4 kg
Bugün p.tesi 78,2 kg.
200 gramcik eksi.
Aaa çok şaşırdım. Burada pozitif çıktıktan 10 gün sonra karantina bitiyor.Yinede cok salma ipin ucunu cnmsen o kilolari vermek icin ne kadar aç kalip, saatlerce spor yaptin.
Yeni cicilerinde hayirli olsun, insallah dar gelmeden hep giyersin onlari :)))
Bizim 2 hafta oldu cnm, yeni test yapilmisti, tekrar pozitif cikti
Haftaya cuma yine yapilacak
Yine evdeyim yani :))
P.tesi kontol tartısı var. Resim şartı yok. Cum bildirimler resimli tabi.Bugün Tartı günü mü cuma değilmiydiZipzip- bilmediğim için soruyorum ben her sabah tartılırım genelde eğer acele işim yoksa 68.2 ydim yine fotoğraf çekmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?