Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

rezene çayı iç içinede limon sık miray şişkinliğe gaza iyi gelir ama bunlar geçici çözümler biran önce doktora git canım sorun neymiş bi ögrennn stres mi yapıyorsun bu zayılama işine ondanda olabilir bak ben streslenince kabız olurum karnım taş gibi olur

süprizle kendimi yanyana düşünemiyorum

söyleyin bari bende yapayım bu gece şaşırsın kocam

canım yaa eşimle bana en büyük süpriz ve değişiklik kızımı anneme bırakabildiğim bir gün dışarda hoş bi restronda yemek yedikten sonra ordan uzzunnnnn zamandır gitmediğimiz si
nemaya gidebilmek birlikte elele rahat rahat yürüyebilmek olurdu kızım buna izin vermediği için.ne hale geldik yaa millet bunları günlük yapıyor biz ise süprizden sayıyoruz bunları

Özledik, aklım sende nevra, ne güzel ya, durup durup seviniyorum, çok beklenen bebişimiz yolda

kızlar çok kötü bişe oldu az önceee biz teratayken karşı plazadan bi çocuk atladı aşağııı

mahvoldum yazamadım:S

bence daha ileriye git ve gerçekten sürpriz yap

ANLADIN SEN ONU

3 gündür değirmendere-gölcük-adapazarı-sapanca geziyorum kızlarcığım, 3 gündür izinliydim şirkette bugün başladım sabah 7 de çıkıyordum evden akşam 8 de gelip duş alıp uyuyordum 3 gündür, benim birlikte çalıştığım daha doğrusu destek olduğum bir çocuk esirgeme kurumu var, birlikte çalışan 5 arkadaşız-3 ü erkek 2 si kız, babamın su saydığım semtte hatırı sayılır esnaf dostları falan var, bende elde bez bebek yaptım, annemin makinesini kullanarak, mutfak önlükleri, kolyeler yaptım kaç haftadır onlarla uğraşıyorum, kurumun makbuzu karşılığı sattık, babamda sağolsun arkadaşlarını aradı bayağı yardımcı oldular, 3 gündür onlarla uğraştım, hayat bazıları için gerçekten çok zor kızlar, ne anneleri var ne babaları bende bazı ihtiyaçlarını karşılayarak, böyle ürünler satarak, onlarla oyunlar oynayarak sevildiklerini hissettirmeye çalışıyorum, zor ya gerçekten çok zor...
Size haber verecektim ama cep telefonumu yeni değiştirdim, acaip fonksiyonel birşey, net bağlantısıda canavar ama kk sitesine girdim, üye adımı tutturup yazamadım :86: Neyse buradayım artık

benimki bu yüzden çocuk istemiyo galiba

bence daha ileriye git ve gerçekten sürpriz yap

ANLADIN SEN ONU

nasıl
:78: :78:

yüksek kızlar binalar öyle apartman binası gibi değil. heryeri kırılmış bilniyorum bakamadım benn merdivenlerde oturdum kaldımmm:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…