- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sağolun canlarım . güzel fikirlerinizi benimle paylaşın eşime değişik süprizler yapayım .:86:
denizim nbr kuzum
iyiyim canım sen nasılsın çok özledim seni yogunsun pek giremiyordun gözlerim hep aradı seni
süprizle kendimi yanyana düşünemiyorum
söyleyin bari bende yapayım bu gece şaşırsın kocam
selam kızlar nasılsınız?
ben iyiyim şükür heyecanla bayram sonrası kontrolüm var onu bekliyom bu arada 3 kg aldım..:18:
aebencim beni başka topikte yakalamış...
aebenim valla kusuruma bakmayın obür topik o kadar hızlı ilerliyo ki yetişemiyom yaaaa..
yoksa sizi unutmam mümkün mü?
bide utançtan giremedim malum 3 kg.alınca şimdiden...
çok öpüyorum hepinizi söz arayı çok açmıcam...
canım yaa eşimle bana en büyük süpriz ve değişiklik kızımı anneme bırakabildiğim bir gün dışarda hoş bi restronda yemek yedikten sonra ordan uzzunnnnn zamandır gitmediğimiz si
nemaya gidebilmek birlikte elele rahat rahat yürüyebilmek olurdu kızım buna izin vermediği için.ne hale geldik yaa millet bunları günlük yapıyor biz ise süprizden sayıyoruz bunları
kızlar çok kötü bişe oldu az önceee biz teratayken karşı plazadan bi çocuk atladı aşağııı
mahvoldum yazamadım:S
kızlar çok kötü bişe oldu az önceee biz teratayken karşı plazadan bi çocuk atladı aşağııı
süprizle kendimi yanyana düşünemiyorum
söyleyin bari bende yapayım bu gece şaşırsın kocam
bence daha ileriye git ve gerçekten sürpriz yap
ANLADIN SEN ONU
canım yaa eşimle bana en büyük süpriz ve değişiklik kızımı anneme bırakabildiğim bir gün dışarda hoş bi restronda yemek yedikten sonra ordan uzzunnnnn zamandır gitmediğimiz si
nemaya gidebilmek birlikte elele rahat rahat yürüyebilmek olurdu kızım buna izin vermediği için.ne hale geldik yaa millet bunları günlük yapıyor biz ise süprizden sayıyoruz bunları
bence daha ileriye git ve gerçekten sürpriz yap
ANLADIN SEN ONU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?