Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Koyun can derdinde kasap et :86: Ahahaha öldürecek bu safiş beni
Nazlım sen safişe bakma not yaz eşinin yastığının üzerine koy
''Bırak dudağımı, yüreğimden öp beni''

güzek kalpli simoşum . ALLAH senden ve arkadaşlarından razı olsun . ne büyük sevap kazanıyorsunuz .

bizim burda bakkalın çırağıymış çocuk çok efendi saygılı bi çocuktuu yaaa su poşetlerimi bile taşıyım derdi.. o binada ne işi vardı düştümü atladımııı ooffff içimde bi sıkıntı vardı :S

Koyun can derdinde kasap et :86: Ahahaha öldürecek bu safiş beni
Nazlım sen safişe bakma not yaz eşinin yastığının üzerine koy
''Bırak dudağımı, yüreğimden öp beni''

ne kalbim fesat :78: bırak dudağımı'dan sonra başka şey gelcek sandım

ALLAH yardımcısı olsun İNŞALLAH ölmemiştir. çok fena bişey ....

Ne öküz insanlar var şu hayatta yaaa !!!! Nefret ediyorum şöylelerinden rabbim bunları hastalıkla bir terbiye eder aklılları şaşar, takma safişim sen kafana, ağzını burnunu kırarım böylesinin

gözdem Allah senden razı olsun Rabbim senin gibi insanlara fazla fazla versin imkanlarını genişletsin inşallah

kızlar annem pazar gününden beri gripli.şeker ve tansiyonda var.iyice agırlaşmış babam geldi anneni bi doktora götür dedi birazdan çıkarım annemi doktora götürmeye.

Senide yerim, merakınıda :86:

kızlar annem pazar gününden beri gripli.şeker ve tansiyonda var.iyice agırlaşmış babam geldi anneni bi doktora götür dedi birazdan çıkarım annemi doktora götürmeye.

annene geçmiş olsun narinim . ALLAH tez zamanda acil şifalar versin İNŞALLAH

kızlar çok kötü bişe oldu az önceee biz teratayken karşı plazadan bi çocuk atladı aşağııı

mahvoldum yazamadım:S

Rabbim yardımcısı olsun, kimbilir ne derdi vardı her derdi olana yetişebilsem derman olabilsem keşke

güzek kalpli simoşum . ALLAH senden ve arkadaşlarından razı olsun . ne büyük sevap kazanıyorsunuz .

Amin nazlımcığım rabbim herkesten razı olsun, keşke keşke daha fazla daha fazla ulaşsam muhtaçlara

Geçmiş olsun denizciğim bu ara salgın tamda hastalık havası,11 kasımdayız ama hava yaz gibi,şurup gibi, bendede bu lodoslar baş ağrısı halsizlik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…