- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Nazlım
Kayınvalideciğin evden uzaklaşıyormuş bir süreliğine valla ne diyim gülüm senin adına çok sevindim.
Bu süre zarfında her günün tadını çıkar dadlumher güne birşeyler sığdır ve eşine aslında yalnız ikinizken herşeyin nasıl çok daha güzel olduğunu hissettir evin içinde saten geceliklerle gez mesela....
3 gündür değirmendere-gölcük-adapazarı-sapanca geziyorum kızlarcığım, 3 gündür izinliydim şirkette bugün başladım sabah 7 de çıkıyordum evden akşam 8 de gelip duş alıp uyuyordum 3 gündür, benim birlikte çalıştığım daha doğrusu destek olduğum bir çocuk esirgeme kurumu var, birlikte çalışan 5 arkadaşız-3 ü erkek 2 si kız, babamın su saydığım semtte hatırı sayılır esnaf dostları falan var, bende elde bez bebek yaptım, annemin makinesini kullanarak, mutfak önlükleri, kolyeler yaptım kaç haftadır onlarla uğraşıyorum, kurumun makbuzu karşılığı sattık, babamda sağolsun arkadaşlarını aradı bayağı yardımcı oldular, 3 gündür onlarla uğraştım, hayat bazıları için gerçekten çok zor kızlar, ne anneleri var ne babalarıbende bazı ihtiyaçlarını karşılayarak, böyle ürünler satarak, onlarla oyunlar oynayarak sevildiklerini hissettirmeye çalışıyorum, zor ya gerçekten çok zor...
Size haber verecektim ama cep telefonumu yeni değiştirdim, acaip fonksiyonel birşey, net bağlantısıda canavar ama kk sitesine girdim, üye adımı tutturup yazamadım :86: Neyse buradayım artık
Koyun can derdinde kasap et :86: Ahahaha öldürecek bu safiş beni
Nazlım sen safişe bakma not yaz eşinin yastığının üzerine koy
''Bırak dudağımı, yüreğimden öp beni''
bizim burda bakkalın çırağıymış çocuk çok efendi saygılı bi çocuktuu yaaa su poşetlerimi bile taşıyım derdi.. o binada ne işi vardı düştümü atladımııı ooffff içimde bi sıkıntı vardı :S
canım kızım hasta kış başladığından beri iyileşemedi yavrum
mevsim değştiğinden beri nerdeyse her hafta doktora götürdük ve ilaç kullandık sürekli düzenli bu cumartesi yine götürdük ve doktor alerjik astım teşhisi koydu
Maske ve sprey verdi ama benim içim rahat etmedi bu akşam başka bir doktora daha gmtürücem iranlı bir doktor çok meth ettiler bakalım....
İster istemez kızıma üzülüyorum onun bitkin halleri beni mahvediyor....
Birde hasta olduğunu doktora gittiğimizi duyan herkes yinemi demezmi kanser olucam yaa
ne demek YİNEMİ benmi hasta ediyorum bu çocuğu, çokmu hoşuma gidiyor böyle olması ne kadar düşüncesiz insalar var yaaa vallaha deliricem heee
aynı odada çalıştığım kız demezmi bana senin kız yinemi hasta oldu diye
dellendim vallaha ne demek yinemi ne demek ne diyon sen ya dedim dalacaktım kafa göz kaçtı odadan.....
ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff
galiba öyle nazlıcım,bu arada safişi bende merak ettim,umarım kuzucuk daha iyidir
gözdemde cumadan beri kayıp,onuda merak ediyorum,umarım yolundadır herşey
bu arada şu bayramı bi atlatalımda nazlıcım,şöle bi silkelenelim,toplayalım takımı,kardeş takımla yarışmalar yapalım yine:81:ne dersin
Sağolun kızlar ilacımı içtim hastalık gelmeden kovmaya bakıyorum . Kaynanam bugün gidiyor . Saat 12:30 da otobüsü kalkacak .
kızlar annem pazar gününden beri gripli.şeker ve tansiyonda var.iyice agırlaşmış babam geldi anneni bi doktora götür dedi birazdan çıkarım annemi doktora götürmeye.
Yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugitti demek sonunda he nazlışım :81:
kızlar çok kötü bişe oldu az önceee biz teratayken karşı plazadan bi çocuk atladı aşağııı
mahvoldum yazamadım:S
güzek kalpli simoşum . ALLAH senden ve arkadaşlarından razı olsun . ne büyük sevap kazanıyorsunuz .
ne kalbim fesat :78: bırak dudağımı'dan sonra başka şey gelcek sandım
gözdem Allah senden razı olsun Rabbim senin gibi insanlara fazla fazla versin imkanlarını genişletsin inşallah
Amin nazlımcığım rabbim herkesten razı olsun, keşke keşke daha fazla daha fazla ulaşsam muhtaçlara
Ne sandınnn kuzucuksöyle söyle söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee elifim :94::92:
kızlar annem pazar gününden beri gripli.şeker ve tansiyonda var.iyice agırlaşmış babam geldi anneni bi doktora götür dedi birazdan çıkarım annemi doktora götürmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?