safişim geçmiş olsun üzülmee bende yarından umutsuzumm kaçamak yapmadıım halde hep artık bıktım valla:S
günaydınlar 6. takımın çıtırları.
safişim hoşgeldin kızına çok geçmiş olsun canım . iyi olmasına sevindim .
menümüde bildiriyiimmm ;
07:00 3 gün kurusu
08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık, süt
12:40 1 tabak mercimek çorbası,2 kaşık taze fasülye,1 kase yoğyurtlu semiz otu,yarım tabak salata(yeşillik,turp,kırmızı lahana karışımı)
17:00 2 mandalina, 1 elma
19:30 yarım tabak kabak, 2 tane minik yağsız kanat
ve 1 saatten fazla fitness... ama ne kabızlık geçiyo ne kilom iniyoo. dün 84.6 ydım bu sabah 85.1 yediğim ne var kii sinirlerim bozuldu yaaa
ne yapiyim safişim bu tür şarkılar çok hoşuma gidiyor çok hareketli şarkıları dinleyemiyorum
ama bu tarz şarkılar beni kendime getiriyor yada ben öyle zannediyorum:)))
dediğin doğru aslında farkında olmadan insan duygusal depresif ruh haline girebilir
zaten bende hep o duygulardayumm
günaydın fıstıklar
safişçim minik kuzuya tekrar geçmiş olsun
azucukta olsa delülük var bende kıııızzz
akıllı olup dünya kahrı çekeceğime deli olurum dünya kahrımı çeksun dimi kııızz
neyse kızlar ben kaçar işler beni bekliyo yarından itibarende yokum
annemlere gitcez ama uğramaya çalışırım yinede
hazırlıklarımı temizliğimi bitirmeliyim hepinizi çoooooooooookkkkkkk öpüyorummm
Allaha emanet olun sağlıcakla kalın
ha bu arada özel albüm hazırlamak istiyorum nasıl yapılır banada söylermisiniz
çünkü karşınızda teknoloji özürlü bir arkadaşınız varrr
safişimm doktora gitmem lazım haklısın:S bayramdan sonraya kalır ama :S çünküü böle bi şişkinlik gaz ağrısı olamaz... kii o kadar spor yapıyorummm mekikler cardiolar yook dokunsan acıo:S
ben iyiyim safişim . kaynanam dün gitti canım . aralığın 20 si gibi dönecek . akşam eşime çok güzel bir masa hazırlamak istiyorum ......
herkese günaydın maşallah topic hareketlenmiş.
safişçim canım çok geçmiş olsun bebişine .bizde merak etmiştik
nazcım nasıl oldun canım gribin ne alemde
zilannn alem kadınsın sen yaaa
ben iyiyim safişim . kaynanam dün gitti canım . aralığın 20 si gibi dönecek . akşam eşime çok güzel bir masa hazırlamak istiyorum ......
grip olarak ilaçları alınca düzeldim biraz sadece biraz halsizlik var . akşam bağırsakları bozmuşum karın ağrısından duramadım . bide artık regli olmak istiyorum . çok fena ödem topladım . parmaklarım bile tombul tombul
gelsin aşk dolu günler:92: :94:
geçmiş olsun canım.bende regli başladı ama bir türlü tam olarak değil gece şişkinlikten iki kere uykumdan fırladım kalp krizi geçiriyorum sandım.acayip şişim ve çok rahatsız edici bişey göbeğim benden 2 metre önden gidiyor resmen
:92: :98: ayy naz senin yerine biz heyecanlanıyoruz şu halimize bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?