- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
güzel yüreklim benim
yürekten daha somut öpülebilir yerler :94:
evet gülüm gitti .1,5 ay rahattım . tadını çıkarmaya bakıcam bu 1,5 ayın ......
O da lazım tabi
Ohhh şimdi değişik fikirler lazım, senin vazgeçilmez olmanı sağlayacak-kocanı peşinde pervane yapacak fikirler :86: safişle birlikte 2 li çalışıyoruz biliyorsun, o cismani ve manevi yönüyle ilgileniyorum fikirlerin
narinim anneciğine çok geçmiş olsun tatlım umarım hemencecik şia bulur ve iyileşir....
Simoşum o haddini bilmez kızlam muatab değilim artık sadece iş çok sinirlendirdi beni gerzek ağzına okucam
Ayrıcadaaaaaa bence nazlım şu sıra benim fikirlere takılsa çok süper olaar bacımmmm....
Elifim balım sana taktikler fikirler veriyik ama sen bir taraflarını kaldırmaya üşeniyon be bacımmmm
2 saat kaybolduk,sayfalar uçmuş,safişim geldiğin nasılda belli
gözdoşumda gelmiş,özlemişim kuzu seni,birbirimize ne kadar alışmışız kızlar yaa
narinciğim anneciğinede geçmiş olsun canım
fikirlerinizide dört gözle bekliyom bu arada
narin inanmıyorum yaaa:S Allahımm sen kurtarrrr yarabbiim evlerden ırak:S adam nasıl kör olmuş:S
narincim çok üzüldüm canım ya,insan ne diyeceğini şaşırıyo,allahım çok zor bi durum,ama buna daha fazla katlanılmaz canım...
bencede bi an önce o evden uzaklaşması lazım,o adama zaten yeterince şans vermiş
Denizim peki eşin ne diyor bu durumda?
Sonuçta onun kardeşi
damat olacak o herifle konuşmayı denedilermi hiç?
Yani burda akıl vermek yol göstermek bana düşmez balım ama görümcen sizin yakınlarınıza gelse....
Sizin şirkette ona göre bir iş falan yokmu? Hem sen hemde eşin destek çıkarsınız toparlanır kısa sürede.
Bir süre sende kalır sonra isterse sana yakın bir yerlerde ev tutar çalıştıkça daha kolay olur herşey....
kızlar iyiki varsınız bunları kimseyle paylaşamıyorum sizide dertlendirdim kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?