Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet gülüm gitti .1,5 ay rahattım . tadını çıkarmaya bakıcam bu 1,5 ayın ......

Ohhh şimdi değişik fikirler lazım, senin vazgeçilmez olmanı sağlayacak-kocanı peşinde pervane yapacak fikirler :86: safişle birlikte 2 li çalışıyoruz biliyorsun, o cismani ve manevi yönüyle ilgileniyorum fikirlerin

narinim anneciğine çok geçmiş olsun tatlım umarım hemencecik şia bulur ve iyileşir....

Simoşum o haddini bilmez kızlam muatab değilim artık sadece iş çok sinirlendirdi beni gerzek ağzına okucam

Ayrıcadaaaaaa bence nazlım şu sıra benim fikirlere takılsa çok süper olaar bacımmmm....

Elifim balım sana taktikler fikirler veriyik ama sen bir taraflarını kaldırmaya üşeniyon be bacımmmm

2 saat kaybolduk,sayfalar uçmuş,safişim geldiğin nasılda belli

gözdoşumda gelmiş,özlemişim kuzu seni,birbirimize ne kadar alışmışız kızlar yaa

narinciğim anneciğinede geçmiş olsun canım

fikirlerinizide dört gözle bekliyom bu arada

bi tarafımı kaldırmadan yapılcak şeyler söyle

yemek ve gecelik değil daha başka şeyler olsun :87: :94:

Bende özleeedimm bendeeeeeeeeeeeee

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.annem doktora gitmek istemedi zaten gittim ilaç kullanıyorum diyip beni başından savdı telefonda.bende işçıkışı erken gidip bi bakacagım

halam rahim kanseri olmuş ona çok üzüldüm yıllarca çok çekti olacagı buydu bigün biyerinden böyle çıkacagı belliydi

görümcem aradı yıkılmış yine tüm umutları suya düşmüş enişte denilen o hayvan yine diger kadınla görüşmeye başlamış ve görümcem yakalayıncada özür dileyeceğine bir ton dayak atmış görümceme.eniştenin erkek kardeşide evdeymiş zor almış elinden.o o.... için mi bu dayaklar deyince ne malum bununda o.... yapmadıgı demiş görümcem yıkılmış bitmiş.baba evinede dönemiyor.bende dedim gel dedim evim sana açık ben ne yersem sende onu yersin böyle olmaz zaten 2 kere intihara kalkıştı bi kız evladı var kendine bişey yapmasından korkuyorum şuan bagıra bagıra aglamamk için kendimi zor tutuyorum kızlarrr

narin inanmıyorum yaaa:S Allahımm sen kurtarrrr yarabbiim evlerden ırak:S adam nasıl kör olmuş:S

Denizim uzaktan konuşması herkese kolay gelir ama ne yap ne et görümceni o evden çıkar artık sendemi kalır başka yerdemi önemli değil.
Ayy bu rezilliğin üstüne hala o evde durursa kocası olacak adam o karıyı eve bile getirir kuma olarak. Sen sahip çık bari canım baksana baba evinede gidemiyor diyorsun sen al yanına bir süre sende kalsın ne bu böyle yaaaa allahım korusun görümcene sabır versin balım yaaaaaa

narin inanmıyorum yaaa:S Allahımm sen kurtarrrr yarabbiim evlerden ırak:S adam nasıl kör olmuş:S

canım hangi birini anlatayım evlendikleri günden beri huzurları yok.önceleri kayınvalide yetti canına görümcemin ailece ahlaksız insanlar düşün ki kadın oğlunu o... çocugu diyerek çagırıyor.kavga gürültü küfür görümcem hamileyken az dayaklar yememiş bizden sakladı hep.sonra maddiyat kredi kartı borçlarından çok çektiler eşim kredi çektiverdi öyle o konuyu hallettik.tam herşey yoluna girecekken enişte konumu yükseldi altına araba verildi maaşı arttı bu seferde işyerinden bi kadınla arkadaşlıga başlamış bi müddet baba evinde kaldı görümcem sonra çocuk var diye bi sans daha verdi ama kadın 2 yıldır ara ara arayıp rahatsız ediyordu ve her defasında yine kavga dayak küfür.kendime ait bi maaşım bi göz odam olsa bugün boşanırım diyor ne benim evime nede baba evine gelmek istemiyor şaşırdım ne yapacagımııı

narincim çok üzüldüm canım ya,insan ne diyeceğini şaşırıyo,allahım çok zor bi durum,ama buna daha fazla katlanılmaz canım...
bencede bi an önce o evden uzaklaşması lazım,o adama zaten yeterince şans vermiş

safişçim görümcem yıllardır çekiyor.evim ona sonuna kadar açık onu bu çaresizliğinde asla bırakamam.yıllardır diyorum zaten asla kendini kimsesiz hissetme diye .haftada 3 gün mutlaka arar sorarım bilmiyorum ne olacak eger boşanırsa muhtemelen bize yerleşir baba evinde yapamaz denedi bir kere çünkü.

fazlasıyla sans verdi canım zaten bu evlilik sürmez kirazcım. görümcemin sabrıyla bu kadar yıl sürdü zaten.

Denizim peki eşin ne diyor bu durumda?
Sonuçta onun kardeşi
damat olacak o herifle konuşmayı denedilermi hiç?

Yani burda akıl vermek yol göstermek bana düşmez balım ama görümcen sizin yakınlarınıza gelse....
Sizin şirkette ona göre bir iş falan yokmu? Hem sen hemde eşin destek çıkarsınız toparlanır kısa sürede.
Bir süre sende kalır sonra isterse sana yakın bir yerlerde ev tutar çalıştıkça daha kolay olur herşey....

eşim hiç enişteyle konuşmadı görümcem istemedi çünkü .bugün yetti artık canına telefon açtı şuan müsait değilim demiş eşimde müsait olunca ara diyip kapatmış ondan sonra enişte sürekli görümcemi aramaya başlamış daha eşimi aramadı bizde merakla bekliyoruz aramasını.

işkonusuna gelince herşey yoluna girer zamanla inşallah biraz evde durur kızı ilkokula gidiyor onunla ilgilenir eger isterse daha sonra bi iş bişekilde ayarlanır önce bi karar verip şu pislikten kurtulsun da o kısmını şimdilik dert etmiyoruz.herşey yoluna girer Allahın izniyle inşallah

kızlar iyiki varsınız bunları kimseyle paylaşamıyorum sizide dertlendirdim kusura bakmayın lütfen

narinim görümcene çok üzüldüm . ALLAH yardımcısı olsun . ne pislikler var dünyada anlamıyorum ya sen bir kadına nasıl el kaldırırsın nasıl ödeversin onu . ALLAH hiç kimseye yaşatmasın .

kızlar iyiki varsınız bunları kimseyle paylaşamıyorum sizide dertlendirdim kusura bakmayın lütfen

olurmu narincim ya,biz gerçek bi aile gibiyiz,bak birimiz gelmeyince nasılda merak ediyoruz

burda amaç sadece kilo vermek değilki,yeri geliyo birlikte üzülüyoruz,yeri geliyo oturduğumuz yerden kahkahalar atıyoruz

tabiki dertletrimizide paylaşıcaz ki birlikte çözüm üretelim,hemde paylaştığımız için bi nebze olsun rahatlayalım dimi ama

ayyy denizim ne çok dertlendik ne çok dertlendik...... yapma bir daha böyle yazma böyle şeyler içimizi karartıyorsun aaa bunalıma sokuyorsunnnn

dememizi beklemiyorsun heraldeee

saçmalama güzelim yaaaa sadece iyi gündemi birlikte olcaz paylaşımlarda bulunacazki o dertlerden sıkntılardan sıyrılalım gülümm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…