Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tmm tatlım çok tşk ederim hemen baktım:)) ama uygulamayada başlarım en kısa zamanda

kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum
biz eşimle evdeki neti iptal etmeyi düşünüyoruz
kararsızım açıkçası iptal edelimmi yoksa kalsınmı bilmiyom
bayadır konuşuluyorr ama bayramdan sonra kesin iptal edelim diyor
çünkü biz sınırsız kullanıyoruz ayda 60 tl bide ev almayı düşünüyoruz krediyle
biraz masrafları kısalımki alabilelim diyoruz ama kapatılacağı içinde üzülüyorum(
çünkü ben sadece buraya giriyom ve buranın bağımlısı oldum sizlerden ayrılcağıma
en çok üzülüyorum(

ee sınırlı yapın zilanımm aaaaaaa olmaz kiii

internette çok zaman geçirmiyorsanız sınırlı yapabilirsiniz canım . Kotayı aşmadığınız sürece sıkıntı yok .

çocuklar gelmek üzere çıkmak zorundayım sonradan yorumlarınıza cvp
yazcam canlarım hepinizi öpüyorum mucukkk

zilancım sınırlı yap hayatım bir sürü seçenek var şimdi böylece hem tasarruf yapıp hemde bizden ayrılmamış olursun

kızlar bir türlü tam olarak reglim olmuyor az az geliyor acayip sıkıntı yaptı halsizlik başagrısı sinir bulantı ne ararsanız var gece bacak agrısıyla uyandım.biran önce olsamda bitsem bu ay çok zor oluyorum

ben burdayım . safişçiğim bugünde gelmedi kızı iyidir umarım .

nazcım kaçırmışım seni .inşallah iyidir yaa bende çok merak ettim safişin minik kelebeğini.gözdemdende hiç haber yok mutlaka ugrardı inşallah herşey yolundadır.

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

Günaydınlarrrrrr güzel takımımın güzel bayanlarıııı nasılsınız bakalım cancanlar.....

Biz bildiğiniz üzere pazartesi akşamı kızımı muayene için başka bir doktora götürdük, o dokorda muayeneden sonra hastaneye yatırdı kuzumu bir gece hastanede kaldık serum taktılar yavruma salı akşamı çıktık hastaneden, Dün de bütün günü kızımla evde geçirdim onunla ilgilendim. Çok şükür bu gün daha iyi bende bu yüzden işe geldim....

Bizde durumlar böyle güzeller kızım daha iyiye gidiyor çok şükür. Alerjik astım ise henüz hala belirsiz test yapılmadığı için. Ama biz kendi doktorumuzun verdiği spreyleri kullanıyoruz az miktarda da olsa....

Bu arada ben hastanede ne monti nede diyet yapamadım kızlar

Büyük ihtimalle yarın sabah baskülde artıları görücem
ardından da bayram tatili

Eh artıkın bayramdan sonra sıkı bir diyete başlarız heralde takımcaaa

Sizler nasılsınız herkes iyimi keyifler yerindmei?

günaydın fıstıklar
safiş cnm sanada çok geçmiş olsun tatalım kızının iyi olduğuna çok sevindim
gözün aydın inşlah dahada iyi olcek bizde dün neden safiş gelmedi diyorduk
ama iyi yapmışsın kızınla bütün günü geçirmekle öpüldün cnm:)))

günaydın fıstıklı lokumlar

safişim merak ettik senide kuzuyuda,tekrar çok geçmiş olsun canım...canım o durumda diyeti falan düşünemezdin zaten,kzızın daha iyi ya bu herşeyden önemli

bayramdan sonra hepimiz toparlanıcaz inş,güzel planlarım var

Günaydın birtanemmmmmmm
çok sağol bebeğim inşallah dahada iyi olucak benim prensesim....
Canım evde kızımla ilglenirken pc tv hiç bir şey açmam ben sadece kızımla vakit geçiririm çünkü çalıştığım için onu çok özlüyorum ve hep bir vicdan azabım vardır ona karşı içimde...
Çalışıyorum ona vakit ayıramıyorum diye....

Günaydın nezlişim nasılsın tatlım,

canım geçti çook şükür inşallah bir daha yaşamayız böyle bir sıkıntı umarım kimse yaşamaz....

Kııııııı neslişşşş ne gibi planların var anacım bayram ertesi korkutma biziiiiiiiii

Ardıç - Menekşe
safiş bu şarkıyı dinle cnm ve bana yorum yap nasıl diye:)))

canımmmmmmmmmm d,nledim
hala dahada dinliyorum
duygusal ve arada duygusuz balık olduğumdan şarkıya bayıldımmmmm

Menekşe Çiçeğini Kokuna saydım
Irmağın Akışını Bakışınıa saydım
Nehirin kızıllığını gamzene saydım
Ah keşke keşkeeee yanımdaa olaydınnnn

Canım zilanım şarkı güzel tatlım ama bence bu tarz müzikler fazla dinleme
iç dünyana kapanmana ve sürekli elinden olmadan duygusal depresif ruh hallerinde kalmana sebep olur bebeğim yaaaa

aaaa çıkmış safişşş(

çıktım geldim birtanem

safişim geçmiş olsun üzülmee bende yarından umutsuzumm kaçamak yapmadıım halde hep artık bıktım valla:S

günaydınlar 6. takımın çıtırları.

safişim hoşgeldin kızına çok geçmiş olsun canım . iyi olmasına sevindim .

menümüde bildiriyiimmm ;

07:00 3 gün kurusu
08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık, süt
12:40 1 tabak mercimek çorbası,2 kaşık taze fasülye,1 kase yoğyurtlu semiz otu,yarım tabak salata(yeşillik,turp,kırmızı lahana karışımı)
17:00 2 mandalina, 1 elma
19:30 yarım tabak kabak, 2 tane minik yağsız kanat

ve 1 saatten fazla fitness... ama ne kabızlık geçiyo ne kilom iniyoo. dün 84.6 ydım bu sabah 85.1 yediğim ne var kii sinirlerim bozuldu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…