geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.annem doktora gitmek istemedi zaten gittim ilaç kullanıyorum diyip beni başından savdı telefonda.bende işçıkışı erken gidip bi bakacagım
halam rahim kanseri olmuş ona çok üzüldüm yıllarca çok çekti olacagı buydu bigün biyerinden böyle çıkacagı belliydi
görümcem aradı yıkılmış yine tüm umutları suya düşmüş enişte denilen o hayvan yine diger kadınla görüşmeye başlamış ve görümcem yakalayıncada özür dileyeceğine bir ton dayak atmış görümceme.eniştenin erkek kardeşide evdeymiş zor almış elinden.o o.... için mi bu dayaklar deyince ne malum bununda o.... yapmadıgı demiş görümcem yıkılmış bitmiş.baba evinede dönemiyor.bende dedim gel dedim evim sana açık ben ne yersem sende onu yersin böyle olmaz zaten 2 kere intihara kalkıştı bi kız evladı var kendine bişey yapmasından korkuyorum şuan bagıra bagıra aglamamk için kendimi zor tutuyorum kızlarrr
canım hangi birini anlatayım evlendikleri günden beri huzurları yok.önceleri kayınvalide yetti canına görümcemin ailece ahlaksız insanlar düşün ki kadın oğlunu o... çocugu diyerek çagırıyor.kavga gürültü küfür görümcem hamileyken az dayaklar yememiş bizden sakladı hep.sonra maddiyat kredi kartı borçlarından çok çektiler eşim kredi çektiverdi öyle o konuyu hallettik.tam herşey yoluna girecekken enişte konumu yükseldi altına araba verildi maaşı arttı bu seferde işyerinden bi kadınla arkadaşlıga başlamış bi müddet baba evinde kaldı görümcem sonra çocuk var diye bi sans daha verdi ama kadın 2 yıldır ara ara arayıp rahatsız ediyordu ve her defasında yine kavga dayak küfür.kendime ait bi maaşım bi göz odam olsa bugün boşanırım diyor ne benim evime nede baba evine gelmek istemiyor şaşırdım ne yapacagımııı
Kızlar ya ben yine dün akşamki gibi oldum . Karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor . Belimde onunla beraber ağrıyor ve inanılmaz bir halsizlik var üzerimde . Ne oluyor bana böyle yaaaa
Kızlar ya ben yine dün akşamki gibi oldum . Karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor . Belimde onunla beraber ağrıyor ve inanılmaz bir halsizlik var üzerimde . Ne oluyor bana böyle yaaaa
çok sagolun kızlar desteginiz için bizimki gene yelkenleri suya indirmiş adamı bırakmak istemiyor psikopatça bi ilişki artık iyice anladım sinirlerim çok bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum her defasında böyle oluyor yoruldum artık elim kolum baglı .ben çıkıyorum kızlar anneme gideyim bi çorba yapayım kadına.benim için hepiniz çok degerlisiniz iyiki varsınız sizde olmasanız kafayı yerdim herhalde
adetin ne zamandı nazlıcım yumurtlama günlerinde de ağrı oluyor
ya da üşüttün mü acaba ?
kızlar çocuk vefat etmiş bu arada. Allah affetsin:S
kızlar çocuk vefat etmiş bu arada. Allah affetsin:s
günaydın..hayırlı cumalar hepinize..
bugün cuma toplantısı aldım Allah kabul ederse inş. kilo bildirimimi erkenden yapayım dedim bu yüzden,erkenden toplanıyolarmış 11 civarı.kayınvaldemin cuma arkadaşları gelecekler.kızlar son zamanlarda pek uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem saolsun çok ilgi ister sürekli gezdiriyorum,geçen geldiğinde sünnet düğünümüz vardı ilgilenememiştim şimdi acısını çıkarttı
kilomu bildireyim hemen 79.500 gr gr gidiyor ama bunada şükür gerçi bayramdan sonra ne halde oluruz bilmiyorumhepinize hayırlı cumalar uğrayamassam herkesin kurban bayramını kutları.. kurban keseceklerin Rabbim hayırlarını kabul buyursun..hoşçakalın..
günaydın 6.takımımm...
tükkanı ben açayım bugünde,kimsecikler gelmemiş dünden beri
bu arada kilo bildirimimi,de yapayım,75,10 ...geçen haftaya göre 400 gr...tam olarak dikkat etsem eminim çok daha güzel sonuç alıcaktım ama siz bayramdan sonra görün beni:81:
günaydın..hayırlı cumalar hepinize..
bugün cuma toplantısı aldım Allah kabul ederse inş. kilo bildirimimi erkenden yapayım dedim bu yüzden,erkenden toplanıyolarmış 11 civarı.kayınvaldemin cuma arkadaşları gelecekler.kızlar son zamanlarda pek uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem saolsun çok ilgi ister sürekli gezdiriyorum,geçen geldiğinde sünnet düğünümüz vardı ilgilenememiştim şimdi acısını çıkarttı
kilomu bildireyim hemen 79.500 gr gr gidiyor ama bunada şükür gerçi bayramdan sonra ne halde oluruz bilmiyorumhepinize hayırlı cumalar uğrayamassam herkesin kurban bayramını kutları.. kurban keseceklerin Rabbim hayırlarını kabul buyursun..hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?