Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ya ben yine dün akşamki gibi oldum . Karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor . Belimde onunla beraber ağrıyor ve inanılmaz bir halsizlik var üzerimde . Ne oluyor bana böyle yaaaa

elleri kırılsın karısına heleki hamile bir kadına vurmak ne demek ya

yazık çekmesin görümcende daha fazla siz kol kanat gerersiniz

Kızlar ya ben yine dün akşamki gibi oldum . Karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor . Belimde onunla beraber ağrıyor ve inanılmaz bir halsizlik var üzerimde . Ne oluyor bana böyle yaaaa

adetin ne zamandı nazlıcım yumurtlama günlerinde de ağrı oluyor

ya da üşüttün mü acaba ?

çok sagolun kızlar desteginiz için bizimki gene yelkenleri suya indirmiş adamı bırakmak istemiyor psikopatça bi ilişki artık iyice anladım sinirlerim çok bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum her defasında böyle oluyor yoruldum artık elim kolum baglı .ben çıkıyorum kızlar anneme gideyim bi çorba yapayım kadına.benim için hepiniz çok degerlisiniz iyiki varsınız sizde olmasanız kafayı yerdim herhalde

geçen gün okumuştum burda mı yazmıştınız kızlar

onunla birgün mutlu olucam umudu bu :S çok yazıkk işteee

allah allah neden böyle oldunki gülüm ya
adet tarihin ne zaman?

valla canım hiç boşuna kendini üzmeyeceksin kafana bile takmayacaksın şekerciğim...

Madem görümcen bu polaydan sonra hala daha o adama yumuşayabiliyor ve devam ediyorsa kusura bakma ama kendisi kaşınıyor bırak ne yaparsa yapsın kasma kendini sende....

kızlar çocuk vefat etmiş bu arada. Allah affetsin:S

ailesi şırnaktaymış köyde o da burda kalıyomuşş bakkalda çıraklık yapıodu işte bekar evinde yaşıyomuşşş:S

miraycım allahım affetsin ya,yazık ailesinede ateş düştüğü yeri yakıyo maalesef,kimbilir ne derdi vardı
ama yinede sonunun bu şekilde olması çok feci

evet kızlar herkesi çok kötü etkiledi:S

günaydın..hayırlı cumalar hepinize..

bugün cuma toplantısı aldım Allah kabul ederse inş. kilo bildirimimi erkenden yapayım dedim bu yüzden,erkenden toplanıyolarmış 11 civarı.kayınvaldemin cuma arkadaşları gelecekler.kızlar son zamanlarda pek uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem saolsun çok ilgi ister sürekli gezdiriyorum,geçen geldiğinde sünnet düğünümüz vardı ilgilenememiştim şimdi acısını çıkarttı

kilomu bildireyim hemen 79.500 gr gr gidiyor ama bunada şükür gerçi bayramdan sonra ne halde oluruz bilmiyorum hepinize hayırlı cumalar uğrayamassam herkesin kurban bayramını kutları.. kurban keseceklerin Rabbim hayırlarını kabul buyursun..hoşçakalın..

günaydın 6.takımımm...

tükkanı ben açayım bugünde,kimsecikler gelmemiş dünden beri

bu arada kilo bildirimimi,de yapayım,75,10 ...geçen haftaya göre 400 gr...tam olarak dikkat etsem eminim çok daha güzel sonuç alıcaktım ama siz bayramdan sonra görün beni:81:

Günaydın cancağızımmmm allah kabul etsin inşallah dualarınızı balım....

Anneciğinle de vaktini bol bol geçir her anın kıymetini bilmek lazım bir saniye öncesine bile geri dönülmüyorkiiii

Bende şimdiden senin ve ailenin bayramını kutluyorum güzelim kendine cici bak iyi bayramlar.....

neslişim günaydın bebekim nasılsın?

Tükkanı ayşegül açtı sen geç kaldın
bak cicim isteyince nasılda kilo veriyorsun senin adına sevindim umarım bayramda çok fazla cozutmayız

günaydın canımcım allah kabul etsin,inş.bayramdan sonra daha sık beraber olucaz yumukum özletme kendini

günaydınnnn safişimmkuzucuk nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…