Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok sevindim canım iyi olmasına,inş.öksürüğüde geçer bi an önce fıstığın

ben iyiyim kııı,hergün aynı işte,sabah kalk kahvaltı,işe gel,akşam eve git yemek ye,bulaşık falan aaa saat geç olmuş,hadi yatalım,spor yapalım falan yani :92::92:

Kızlaaaarrrr haydiiiinnnn ama çayı demledim kahvaltı masasını da hazırladım sizleri bekliyorum canlarım

[/URL]​

Son düzenleme:

harikasın canım yaaaa hep böyle kalın emiiii
aaaa sat geç olmuşşş had yatalıımmm :92: :92: :92:

Bu arada kızlarcığımmm bu cuma baskülde artı çıkacağım dediydim eemmmeeee
Ne artı var ne eksiiii

Kilom sabit kaldı 61.9

e tabi bayram dönüşü neler olur hiç kestiremiyorum
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım......

Kızlaaaarrrr haydiiiinnnn ama çayı demledim kahvaltı masasını da hazırladım sizleri bekliyorum canlarım

[/URL]​

offf harika bi sofra,hiçte hayır demem vallaagünün en sevdiğim öğünü kahvaltı,ama en güzeli pazar kahvaltısı,şöle geç kaldım derdi olmadan gerile gerile saatlerce kalkmayabilirim valla
:76:

harikasın canım yaaaa hep böyle kalın emiiii
aaaa sat geç olmuşşş had yatalıımmm :92: :92: :92:

inş bitanesi...valla hayat güzel,zaman geçip gidiyo,her anı güzel değerlendirmek,tadını çıkarmak lazım dimi hayatım:92:

aynı çıkman bile çok güzel safişim...bayram için bende kestiremiyorm ama en az zararla dönmek lazım:82:

Buyur gel aybalam birlikte şen şakrak yapalım kahvaltımızı ardından sabah kahvesiii allaaaahhh derim valla alllaaahh şöyle kafa dengi arkadaşlarla bunları yapabilsem ne kadan mikemmel olurdu

Pazar kahvaltıları her ailenin vazgeçilmezidir dadlummm valla gelenekselleşmiş gibi bir durum bu Allahım ağız tadı versin gerisi boş valla....

Aynende öyle bal böceğim hayat güzel ve malesef çok kısa her anın tadını çıkarmak doyasıya yaşamak lazım her bişeyi :92:

Bakalım bayramda kim ne kadar zarar edecek acaba eksi ile dönen olucakmı aramıza

günaydınlar 6. takımın çıtırları . hepinize hayırlı cumalar . benim kilomda aynı malesef ....

ve dün kocama çok güzel bir sofra hazırladım . evin her yanına mumlar koydum sonrada kendimde güzelcene giyindim makyajımı yaptım ve eşimin gelmesini bekledim . eşim eve geldiğinde çok şaşırdı uzun uzun sarıldı bana ..... sonrasında mum ışığında yemeğimizi yedik beraber soframıızı topladık . çayımızı demleyip içtik sonrasında da akşam sporu tabiki :92::92:

harikasın nazlım...çok sevindim ya senin adına...ohh be nihayet kocacığınla yanlız kalabildin...tadını çıkar güzelim hergünün bi öncekinden daha güzel olsunn:92::92:

harikasın nazlım...çok sevindim ya senin adına...ohh be nihayet kocacığınla yanlız kalabildin...tadını çıkar güzelim hergünün bi öncekinden daha güzel olsunn:92::92:

amin canım inşallah . her gün için eşime değişik süprizler yapmayı düşünüyorum . evde sadece ikimizken herşeyin daha güzel olduğunu görmesi lazım :86::82::78:

günaydııın kı8zlarrr safişş canımm çok kek istioo o eksik yoksa gelirdim

84.3 üm kızlar 500 gr. cık gitmiş moralm bozuldu hiç kaçamaksız olmama rağmen

amin canım inşallah . her gün için eşime değişik süprizler yapmayı düşünüyorum . evde sadece ikimizken herşeyin daha güzel olduğunu görmesi lazım :86::82::78:

kesinlikle sana katılıyorum nazlıcım...kayınvaliden geldiğinde eşinde anlayacaktır birlikteyken herşeyin çok daha güzel olduğunu

bu arada nazlıcım haftaya bildirim olmaması için paylaşım alanına görüş bildirmemiz gerekiyo canım

tamam canım ben olmaması yönünde görüş bildireceğim . çünkü hafta cuma çalışmayacağımızdan internete girmem zor olur .

tamam canım ben olmaması yönünde görüş bildireceğim . çünkü hafta cuma çalışmayacağımızdan internete girmem zor olur .

tamam nazlıcım bende o gün eskişehirde olucam zaten,diğer fıstıklarda zor girer nete,en iyisi 2 haftalık bildirim olması

günaydın miraycım...bende üzümlü kek var veremmi:80:kahvaltımızın vazgeçilmezi daha doğrusu kocişimin,ölüyo üzümlü kek için,hiç eksik olmuyo dolaptan...

bu arada fıstığım 500 gr mı hiçte küçümseme,hem maşallah 4 haftadır bizlesin ve 5,7 gr gitmiş senden,daha ne olsun...ayrıca şu kabızlık problemini bi düzene koy kilonada yansıyacaktır eminim

Son düzenleme:
kirazımm üzümlü değildeee kakaolu vanilyalııı yapıyorum benn azcık yumuşaakk ayy yerimm ben benii

eet canım 4 hafta da iyi bir kilo ama moralim bozuluoo şu kabızlığaaa..

sabahları ılık su içiyorum ketılda kaynatıp aama yok yanii:S:S

yola gidicem Allahın izniyle mahvolucam yaaa:S

günaydın şekerpareler hayırlı cumalar

safişçim kahvaltı süper gözüküyo

yumukum şimdiden bayramın kutlu olsun canımcım

miraycım

maşallah kirazım ,nazlım taze gelinlerim ne kadar sportmen hatunlarsınız

kimse boş geçmemiş geceyi ,sporlar yapılmış aferin

Günaydın nazlımmmm

harika bir gece olmuş final ise tek kelime ile mükemmel zateee :92:

bu ve bu gibi gecelerin devamını diliyorum senin için dadlummm.....

sen gel annem ben sana kakolu kek yaparımmmm

kııı delüüü 500 gr. azmı allasen haftada bir gram gram verdiğimizi görüyoruz ama totale bakmak lazım anacım küçük görme gramları

günaydın elifimmmmm nasseennnnnnn

kahvaltı süpperdi evet sen daha otur orda gelme kahvaltıyaaa

sen geceyi boşmu geçirdin kııııı
minik bebem olmasına rağmen ben bile boş geçirmedimmm bir kere giydiğim geceliğimi denedim akşammmm

seni harekete geçirmek için bişiler yapmak gerek beeaaaa

kıss o kadan yazıyoz ediyoz burda heçmi canın çekmiyiiii :26:

Son düzenleme:
ben dün spor yapamadım üzüntüden uyuyamadım zateeen:S

iyiyim şekercim sen nassennnn

kız boşuna mı diyoz kimse boş geçmemiş geceyi diye :78: :78:

boş durur muyuz :92: :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…