günaydınnnn safişimmkuzucuk nasıl
Günaydın bebekimmmm
Kuzucuğum daha iyi canım maşallahı var düzeliyor yavaş yavaş bir tek öksürüğümüz kaldı inşallah onuda geçiririz bu bayram tatilinde tamamen....
Sen nasılsın kııııı eyimisin....
çok sevindim canım iyi olmasına,inş.öksürüğüde geçer bi an önce fıstığın
ben iyiyim kııı,hergün aynı işte,sabah kalk kahvaltı,işe gel,akşam eve git yemek ye,bulaşık falan aaa saat geç olmuş,hadi yatalım,spor yapalım falan yani :92::92:
harikasın canım yaaaa hep böyle kalın emiiii
aaaa sat geç olmuşşş had yatalıımmm :92: :92: :92:
offf harika bi sofra,hiçte hayır demem vallaagünün en sevdiğim öğünü kahvaltı,ama en güzeli pazar kahvaltısı,şöle geç kaldım derdi olmadan gerile gerile saatlerce kalkmayabilirim valla
:76:
inş bitanesi...valla hayat güzel,zaman geçip gidiyo,her anı güzel değerlendirmek,tadını çıkarmak lazım dimi hayatım:92:
aynı çıkman bile çok güzel safişim...bayram için bende kestiremiyorm ama en az zararla dönmek lazım:82:
günaydınlar 6. takımın çıtırları . hepinize hayırlı cumalar . benim kilomda aynı malesef ....
ve dün kocama çok güzel bir sofra hazırladım . evin her yanına mumlar koydum sonrada kendimde güzelcene giyindim makyajımı yaptım ve eşimin gelmesini bekledim . eşim eve geldiğinde çok şaşırdı uzun uzun sarıldı bana ..... sonrasında mum ışığında yemeğimizi yedik beraber soframıızı topladık . çayımızı demleyip içtik sonrasında da akşam sporu tabiki :92::92:
harikasın nazlım...çok sevindim ya senin adına...ohh be nihayet kocacığınla yanlız kalabildin...tadını çıkar güzelim hergünün bi öncekinden daha güzel olsunn :92: :92:
amin canım inşallah . her gün için eşime değişik süprizler yapmayı düşünüyorum . evde sadece ikimizken herşeyin daha güzel olduğunu görmesi lazım :86::82::78:
[ı]kesinlikle sana katılıyorum nazlıcım...kayınvaliden geldiğinde eşinde anlayacaktır birlikteyken herşeyin çok daha güzel olduğunu
Bu arada nazlıcım haftaya bildirim olmaması için paylaşım alanına görüş bildirmemiz gerekiyo canım[/ı]
tamam canım ben olmaması yönünde görüş bildireceğim . çünkü hafta cuma çalışmayacağımızdan internete girmem zor olur .
günaydııın kı8zlarrr safişş canımm çok kek istioo o eksik yoksa gelirdim
84.3 üm kızlar 500 gr. cık gitmiş moralm bozuldu hiç kaçamaksız olmama rağmen
günaydınlar 6. takımın çıtırları . hepinize hayırlı cumalar . benim kilomda aynı malesef ....
ve dün kocama çok güzel bir sofra hazırladım . evin her yanına mumlar koydum sonrada kendimde güzelcene giyindim makyajımı yaptım ve eşimin gelmesini bekledim . eşim eve geldiğinde çok şaşırdı uzun uzun sarıldı bana ..... sonrasında mum ışığında yemeğimizi yedik beraber soframıızı topladık . çayımızı demleyip içtik sonrasında da akşam sporu tabiki :92::92:
günaydııın kı8zlarrr safişş canımm çok kek istioo o eksik yoksa gelirdim
84.3 üm kızlar 500 gr. cık gitmiş moralm bozuldu hiç kaçamaksız olmama rağmen
günaydın şekerpareler hayırlı cumalar
safişçim kahvaltı süper gözüküyo
yumukum şimdiden bayramın kutlu olsun canımcım
miraycım
maşallah kirazım ,nazlım taze gelinlerim ne kadar sportmen hatunlarsınız
kimse boş geçmemiş geceyi ,sporlar yapılmış aferin
günaydın elifimmmmm nasseennnnnnn
kahvaltı süpperdi evet sen daha otur orda gelme kahvaltıyaaa
sen geceyi boşmu geçirdin kııııı
minik bebem olmasına rağmen ben bile boş geçirmedimmm bir kere giydiğim geceliğimi denedim akşammmm
seni harekete geçirmek için bişiler yapmak gerek beeaaaa
kıss o kadan yazıyoz ediyoz burda heçmi canın çekmiyiiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?