Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın elifim,

sende anlaşılan yok yine spor haa elifcim:92::92:

spor yap zinde kal,mutlu ol..

.hem kızlar şu yediklerimize azcık dikkat etsek bu gece sporuyla çok güzel kilo veririz,şahsen bizzat denenmiştir,öncesi ve sonrası 600 gr farketti yaaama işte benim acaip iştahım artıyo[ oda ayrı bi konu/I]

Son düzenleme:

anammm tembele çıktı adım

kocamla akşamki muhabbetimiz

ben : şu banyo yapmanın daha kolay yolu olsa keşke

kocam : daha ne istiyon ,eskiden millet su ısıtır banyo yaparmış

ben : jetgiller gibi olsa hemen yıkansak kurunsak giyinsek

kocam : .................

ben : offf ben dünyaya erken gelmişim ne çok iş var

kocam : ......................

adam artık tepki bile vermiyo

valla ben 2 kere yapıyom banyoönce ve sonra

ne yapayım akşama kadar yoruluyom,dağılıyom,makyaj falan önce sıcak bi duş alıyom kendime geldikten sonra misler gibi olup kocacımla ilgileniyomee tabi sonra yine duş o biraz zor oluyo ama ne yapak,herşeyin bi bedeli vaaa

ben dün spor yapamadım üzüntüden uyuyamadım zateeen:S

canım yaa sahi ne oldu o olay
Akşam haberlere falanda baktım çıkmamış
hatta bu sabah gazeterlerde de yoktu duyulmadı sanırım

iyiyim şekercim sen nassennnn

kız boşuna mı diyoz kimse boş geçmemiş geceyi diye :78: :78:

boş durur muyuz :92: :92:

wuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işte buna kupa kaldırılırrr

harikasın bebekim yaaaa bayram tatili boyunca bu performansı bekliyorum sendeeennnnnnn

kesinlikle sana katılıyorum neslişim burda yaza yaza bir taraflarım yırtıldı anlatamadım bu gacılara en fazla kalori sex anında yakılırmış cancanlar hem yaşanan heyecandan dolayı hemidee hareketlerdennnn

boş geçirmeyin anacım yaaaa
her gece olmasada iki günde bir atlayıverin kocacıklarınızın üstüne yuuupppiiiiiiiiii

bende iştah artışı olmiiii emmeee dilim damağım kuriiyyiiii

suuuuuuuuuuuu suuuuuuuu diye bağırınıyomm

tembeeellll tembeeeeeeeeelllllll
diye diye biz seni gaza getirip harekete geçiricez zaaaaarrrrrrrr

valla böylesi daha iyi habire hareket bereket hareket bereket

bende önce ve sonra diye iki kez duşa giriyorum o yüzden su faturası fazla geliiyyiiiiiiiii

napıyım şekercim ya adam geliyodu gecenin 1inde eve ,bende ne heyecan ne istek kalıyodu o saate kadar ,gözler yarı açık karşılayıp uyuyodum

şimdi geliyo 8de eve ,yaşasın bayramlar deyip acısını çıkartıyom :94: :92: :89:

kızlar narin gelmedi daha...merak ettim,anneciği nasıl oldu acaba,tabi bide görümce mevzusu vardı

görümce mevzusunu en son kendi haline bıraktıydı sanırsammm görümce kocasını affedince....

Umarım anneciği iyidirde iş yoğunluğundan gelememiştir buraya...

o zaman şu sıra sana iki kere bayrammmm
hadi bakalım yürü be koçuummm kim tutar seniiiiiiii

Kirazım ak81 ve cennet hiç gelmedi bu hafta . Ak geçen hafta bildirimde yapmadı . Bugünde gelmezlerse aynı yazarım daha sonra herhangi bir şekilde gelmez yada açıklama yapmazlarsa listeden çıkaracağım canım .

farkındayım bitanem...tamam bu haftada tölarans gösterelim haftaya duruma göre bakarız canım,,umarım önemli bişi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…