Sanmam. Ama üsüyünce tuvalete gidilir. Vücut su atar. Kilon azalmış olabilir.Eşimle birlikte konuştuk canım, o yüzden öyle bir imkanım olamadı, balkonda üşüye üşüye konuştuk, üşümek de kalori yakar mı
Diyetisyenim de öyle diyor. Hastalarına beni söylüyormuş. Geldiğinden beri her hafta kilo veren tek hastasıymisim. (Babam dün, her hastasına söylüyordur dedi.Yok besamel soslu değil canim yumurtaya bukayio firina attim bir porsiyon iste uzerine de yogurt döküp limin sıktım 7 de yedim canim dersim 6 da bitti biraz geçe kaldi yenek o yüzden vayy rakibem cok hirs yaptin senhadi bakalım 1 haftada neler olcak bakalım
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarrrr
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn.
Günaydın canım ❤Günaydın
Gunaydin mutlu hafta sonları
Günaydın
GünaydınGünaydınnnnnn.
Diyetisyen bana bir cay bardigi ince bulgurdan kisir yapip yiyebilirsin demisti oran olarak...Hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyimben de 5 6 kaşık diye hayal kuruyordum
Canim harika bisey...artik vucudunda kilo verme moduna girmis demekkiBugün kendi adima ilerleme kaydettigimi fark ettim
Bugünkü pastanin ancak yarisini yiyebildim, cok tatli geldi (geçen hafta hepsini yemistim :)
Benim en sevdigim cukulata milka
Hafta içi aklimda kalmasin diye, bugün aradan cikariyim dedim
Sadece 2 sira yiyip, paketi geri biraktim
Benim icin mucize gibi bisey
İyi geceler kızlar
Öğlen: kuru sebze kavurma, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
A.Ö: 1 avuç leblebi
Akşam: 4 kaşık Tavuklu pilav, 3 kaşık kapuska, 3 kaşık barbunya, salata, 1 dilim ekmekZipzip-
Bugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Firinda karnibahar
2 3 yk yoğurt
Ara sekersiz çay
10 tane fıstık
Su 3 lt
Spor
Leslie yapacaktim yapamadim
Onun yerine buz dolabini sildim ütü falan yaptim simdide duş aldim sinav sorusu hazirlayip uyicam
Zipzip- Cordelia
Bugunku menum
Sabah12:00
2 yumurtadan yulafli omlet
2 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Aksam18:00
Bir tabak pırasa
Bir kase yoğurt
Ara
Bir küçük muz
Biraz leblebi
Biraz antep fıstık
2 lt su
SporZipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Sabah (10.30)
1 kase yoğurt
Öğle (13.30)
4 kaşık makarna
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara (bir avuç leblebi)
Akşam=yemek yemedim morelim yok tu
(kaçamak iki küçük fıstık sarma)
3 ceviz yeşil çay
Su 2 litre
30 dk leslie
6.bin 166 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Mucizemsn
Afiyet olsun kizlar5 mart cuma Menüm
12.00
2 dil. Tb la tost
1.5 yumurtali omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
Ara
Yarim pudingli pasta
Ara
2 sıra milka
18.45
1 cb yeşil mercimegi haşlayıp kısır gibi yaptim
Uzerine yesil soğan, marul, domates
1 bar tuzsuz ev ayrani
Su 3 lt
Spor 30 dk. 2 mil leslie
Günaydın canımGünaydın kızlar dünden beri kilom -800 de ne kadar sansz bı insanım ben
Gunaydin canım ❤Gunaydin.....güzel bir cumartesi olsun....bol.dinlenmeli bol gezmeli.musmuslu bir gun olsun
Günaydın canım ❤Gunaydin
Canım evet stres oldum ama stresten ziyade WC sorununu cok yaşıyorum yoksa gerçekten dikkat ediyorum yürüyüş olsun yemeklerim olsun neyse bunada sukur daha iyi olur insallahGünaydın canım
Dun stres yaptin galiba neyse onemli olan eksi gormen ❤
Günaydın canım sen tekrardan başladımmi yumurta diyetine ben henüz haslamadimDün yedik içtik bugunden itibaren menulere dikkat edelim kızlar kek,börek,poğca,dolma gibu seylerden uzak duralim mümkunse kacamak hakkini kullanmayan bugun kullansin bidaha ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?