Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazara gittiğim gün mutfaktan çıkamıyorum.. dolabı sil yerleştir yıka derken daha yeni bitti isim. yarın yurus yapucam ama yüzde bı milyon

İyi geceler kızlar
Öğlen: kuru sebze kavurma, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
A.Ö: 1 avuç leblebi
Akşam: 4 kaşık Tavuklu pilav, 3 kaşık kapuska, 3 kaşık barbunya, salata, 1 dilim ekmek Zipzip-
Afiyet olsun arkadasim..akşam 1 dilim ekmeği yemiyebilirdin pilav yediğin için

Acikip cıslara saldırma aman geceBen açlığa gelemiyorum sağlıklı tok tutan besinlerle her daim tok kalmam lazım Yoksa içimdeki iştah canavarı ortaya çıkıyor

Gidişim kötü oldu dönüşüm muhteşem olck ama
@Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 ysfeeymnn Mucizemsn toparlanın kızlar haftaya benimle birlikte çok güzel bir eksiyle gelin.
İnşallah canım ya bende bu hafta artı geldim moralim çok bozuldu.
Oh süper bu hafta benim gaza ihtiyacım var işte başladı enerjim de düştü 2 haftadır hiç istediğim gibi olmadı ysfeeymnn ortim sen nasıldın bu hafta
Merhaba sevgili rakibim bende bu hafta çok kötüydüm.+ geldim. Beraber birbirimize destek çıkarak güzel eksi görelim burdan spor ve menü bildirirken birbirimizi etiketleyelim gaza getirelim
Ziyan olsun sana yağ olacağına. Hiç acıma. Sen tokken fazladan yiyince en büyük ziyan bence.
Haklısın canım zaten kilo almamdaki en büyük sebep bu

Acikip cıslara saldırma aman geceBen açlığa gelemiyorum sağlıklı tok tutan besinlerle her daim tok kalmam lazım Yoksa içimdeki iştah canavarı ortaya çıkıyor
Yok vallahi şuan yatagımda uzanıyorum hiç bişeye ellemedim

Afiyet olsun.
Kaçamak nerde, kaçamak aradı gözlerim

Görüntülü konuşma çok mu uzun sürdü?

Afiyet olsun. Tmm sporda kesin yeneceğim.. menü fırında Karnıbahar nasıl beşamel soslu mu? Ne kadar yedin? Kaçta yedin? Kafamda deli sorular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…