Pazara gittiğim gün mutfaktan çıkamıyorum.. dolabı sil yerleştir yıka derken daha yeni bitti isim. yarın yurus yapucam ama yüzde bı milyonAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporunda güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım Öğlen yok pasta yüzünden mi
Yarım tabak patates yiyip 1 tabak salata olsaydı keşkeafiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımaçma
Sende kendine çeki düzen ver bakalım
Afiyet olsun spor ve menü güzel
Afiyet olsun canım
Onun üstüne spor yapsaydın canımafiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun pazartesi artı ya hazır olzaten alışkınsın benim gibi
Söyleyeyim dedim kaptanımBiliyorum canım yaa silmeyi unutmusum etiket listemde vardin
Arada çok fark yok hedefe birlikte anca varırız ben yavaş yavaş kilo veren biriyimAy yok nerde yakın ben 66 kilocukum
Ne diyim harikasın vallaYok canım. 68 dk. gündüz sonra 60 dk akşam. 12 dk diendikten sonra.
Eyvallah diyetdaşim. İnşallah beraber olsun.Ne diyim harikasın vallaazmin daim olsun diyetdasim
Afiyet olsun arkadasim..akşam 1 dilim ekmeği yemiyebilirdin pilav yediğin içinİyi geceler kızlar
Öğlen: kuru sebze kavurma, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
A.Ö: 1 avuç leblebi
Akşam: 4 kaşık Tavuklu pilav, 3 kaşık kapuska, 3 kaşık barbunya, salata, 1 dilim ekmekZipzip-
Acikip cıslara saldırma aman gece
İnşallah canım ya bende bu hafta artı geldim moralim çok bozuldu.Gidişim kötü oldu dönüşüm muhteşem olck ama
@Migi_magid11 @birazhuzurdu2008ysfeeymnn Mucizemsn toparlanın kızlar haftaya benimle birlikte çok güzel bir eksiyle gelin.
Merhaba sevgili rakibimOh süper bu hafta benim gaza ihtiyacım var işte başladı enerjim de düştü 2 haftadır hiç istediğim gibi olmadıysfeeymnn ortim sen nasıldın bu hafta
Haklısın canım zaten kilo almamdaki en büyük sebep buZiyan olsun sana yağ olacağına. Hiç acıma. Sen tokken fazladan yiyince en büyük ziyan bence.
İnşallah canım benim bende çok hızlı veriyorum birbirimizi tamamlarızArada çok fark yok hedefe birlikte anca varırız ben yavaş yavaş kilo veren biriyim
Yok vallahi şuan yatagımda uzanıyorum hiç bişeye ellemedimAcikip cıslara saldırma aman geceBen açlığa gelemiyorum sağlıklı tok tutan besinlerle her daim tok kalmam lazım Yoksa içimdeki iştah canavarı ortaya çıkıyor
Harika olurİnşallah canım benim bende çok hızlı veriyorum birbirimizi tamamlarız
Nerde yürüdün bu kadar maşallah, band mı var evdeEki Görüntüle 2796219
Eki Görüntüle 2796220
Bugün öğlen ikindi arası yaptığım spor
30 dk lesli 30 dk aerobik
Eki Görüntüle 2796222
Eki Görüntüle 2796223
Akşam yaptığım sporum
1 saat leslie
Toplam attığım adım ve kalori
Eki Görüntüle 2796226
3 lt su içtim
N Nidsalii
Şeker var mı canım?Acikip cıslara saldırma aman geceBen açlığa gelemiyorum sağlıklı tok tutan besinlerle her daim tok kalmam lazım Yoksa içimdeki iştah canavarı ortaya çıkıyor
Afiyet olsun.Sabah 11 3 zeytin yarım dilim tb ekmeği 1 ince dilim örgü peynir,3 yeşil zeytin 5dal roka 3 toövik minik peynir 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay.
Öğlen 3te 4 kaşık patlıcan yemeği 2 küçük dilim karnıbahar pizzası.
Akşam 4 fırın köfte 2 elma dilimi patates yarım dilim tb ekmeği salata bir bardak ayran.
Zipzip- E Elif_Eylul @sulisim
21.30 dan 23.30 a kadar. Bebek haberi verdiler konular bitmedi bi.Görüntülü konuşma çok mu uzun sürdü?
Afiyet olsun. Tmm sporda kesin yeneceğim.. menü fırında Karnıbahar nasıl beşamel soslu mu? Ne kadar yedin? Kaçta yedin? Kafamda deli sorular?Bugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Firinda karnibahar
2 3 yk yoğurt
Ara sekersiz çay
10 tane fıstık
Su 3 lt
Spor
Leslie yapacaktim yapamadim
Onun yerine buz dolabini sildim ütü falan yaptim simdide duş aldim sinav sorusu hazirlayip uyicam
Zipzip- Cordelia
Sağlıkla doğsun, büyüsun.21.30 dan 23.30 a kadar. Bebek haberi verdiler konular bitmedi bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?