Senin kadar olmasada söz verdigim icin birazcik yaptim cnm
Birazcık derken? Canım senin kilon var,? Hangi Leslie yapıyorsun. Linki at. Uygun mu?Senin kadar olmasada söz verdigim icin birazcik yaptim cnm
Şimdi fark ettim
Nickinin altina neden olumsuz yaziyorsun
Birden zorlamak istemedim zaten cnmBirazcık derken? Canım senin kilon var,? Hangi Leslie yapıyorsun. Linki at. Uygun mu?
3 sene önce tahlil Yaptırdım çıkmamıştı cnmŞeker var mı canım?
Afiyet olsun mefkusum5 mart cuma Menüm
12.00
2 dil. Tb la tost
1.5 yumurtali omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
Ara
Yarim pudingli pasta
Ara
2 sıra milka
18.45
1 cb yeşil mercimegi haşlayıp kısır gibi yaptim
Uzerine yesil soğan, marul, domates
1 bar tuzsuz ev ayrani
Su 3 lt
Spor 30 dk. 2 mil leslie
Yok yok kesin bu sefer bitirecek bu işiBugün kendi adima ilerleme kaydettigimi fark ettim
Bugünkü pastanin ancak yarisini yiyebildim, cok tatli geldi (geçen hafta hepsini yemistim :)
Benim en sevdigim cukulata milka
Hafta içi aklimda kalmasin diye, bugün aradan cikariyim dedim
Sadece 2 sira yiyip, paketi geri biraktim
Benim icin mucize gibi bisey
Hayır canım ev de olduğum yerde sayıyorum bazen zaten leslie de öyle değil miNerde yürüdün bu kadar maşallah, band mı var evde
Sabaha eksi gelicekmi bakalımYok vallahi şuan yatagımda uzanıyorum hiç bişeye ellemedim
Tmm canım. Seni zorlamayacak şekilde yap.Birden zorlamak istemedim zaten cnm
Malum dizimde sakat, dizlikle spor yapiyorum
2 mil 30 dk yaptim
Benim evde aletlerde var
Bu hafta degidtirerek yapicam
Yok yaramasin daAfiyet olsun mefkusumodulu yapmışsın oh yarasın aplama
Yok yok kesin bu sefer bitirecek bu işiSen şimdiden 38 beden abiyelere bak ablam
Yok besamel soslu değil canim yumurtaya bukayio firina attim bir porsiyon iste uzerine de yogurt döküp limin sıktım 7 de yedim canim dersim 6 da bitti biraz geçe kaldi yenek o yüzden vayy rakibem cok hirs yaptin senAfiyet olsun. Tmm sporda kesin yeneceğim.. menü fırında Karnıbahar nasıl beşamel soslu mu? Ne kadar yedin? Kaçta yedin? Kafamda deli sorular?
April han ve evayi ilk defa duydum april han in ne oldugunu buldum deneyecegim inşallah ama eva ne oluyor tam olarak
Eşimle birlikte konuştuk canım, o yüzden öyle bir imkanım olamadı, balkonda üşüye üşüye konuştuk, üşümek de kalori yakar mıSağlıkla doğsun, büyüsun.
Uzun sürmüş. Spor yaparken konuş neseja yürü evde. Olur mu? Uygunsa tabi.
Dukanda nişasta yasak bildigim kadariyla :))Kızlar, dukan tariflerinde
1 tatlı kaşığı nişaşta ve yarım bardak sütle yapılan beşamel sos tarifi buldum. Ali nazik tabanı yapmak istiyorum patlıcanla, sizce yapayım mı diyete uygun olur mu yoksa patlıcanla eti ayrı ayrı mı yiyeyim kararsız kaldım.
Bilmem, dukantarifleri sitesinde gördüm, diyet beşamel sos tarifi ararken.Dukanda nişasta yasak bildigim kadariyla :))
Şahsen ben besamel sosa eskiden soğuk bakardim artik degil :))
Zaten 2-3 kş un kullaniliyor tüm sos icin
Beyaz un kullanilmazsa hic bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?