- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Sağol canım pazartesi baslicam aslında bu sabahtan başladım eşim geç kalktı biraz onunla yedim duzen olmuyo eşim evdeyken uyum saglayamadim o yüzden pazartesi ful devam inşallah..Afiyet olsun canim hani listeyi yapiyodun
Sağol canımEvet canım 2 evlâdım var benim de
Anladım canım ben de trabzonluyum Bizim burada da otlar yenir bu otu da ilk defa duydum
Afiyet olsun canim 1 sb nin ölçüsünü bilmiyorum ama 2 kaşık yoğurt ve 1 küçük salatalık varsa karıştırıp yiyebilirsin
Ben de auralı migren var maalesef aynı bu şekilde başım ağrıyor Allah versin insaAllah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ah su böreğiafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım salatanın tarifini alabilir miyim
Sağol canimAfiyet olsun canim
Menu ve su miktari güzel
Afiyet olsun menu guzel
Afiyet olsun menu ve su miktarında güzel
Afiyet olsun canım
Mısırı kacamak hakkın olarak yedin sanırım
Menu güzel
Afiyet olsun menu guzel
Afiyet olsun menu guzel
Tarçınlı kahve nasıl oluyor merak ettim şimdi
Afiyet olsun menu guzel
Afiyet olsun menu guzel
Afiyet olsun menu guzel spor gayet iyi
Afiyet olsun menu guzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun menu de sporda güzel
Afiyet olsun canım
Menu güzel
Afiyet olsun rakipSelamlar
Menümü yazayım
Sabah
10:00
2 dilim çavdar ekmek
(Birine zeytin ezmesi-salça sürdüm
Birine de keçiboynuzlu ezmesi sürdüm )
Bi adet haşlanmış yumurta
ara: bi adet elma ve şekersiz Hindistan cevizli Türk kahvesi )
Akşam 20:00
1 tabak kuru fasulye
Ve yogurt yedim
Arkasından çay içtim
Spor yapamadım ama evi işleri yaptım sabahtan beri )
Su 2 şişe su içtim
Zipzip- @birazhuzurdu2008
Afiyey olsun az yemissin cicegim..aksama salataya firsatin olmuyorsa da yogurt ye bari
ney 3 bebeden bide sinema keyfine vakit mi bulabiliyorsun...bravo valla..ben olsam bebeler uyudumu direk yatar uyurdum
Ben isterim ama nasil sporlar yapıyorsunuz
Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah atanırsın benim bolume baktımda bine yakın alıyormuş ama iste benim hazırlanma sansım yokBen elektrik elektronik mühendisiyim kuzum. Özel sektörden bıkınca devlete gireyim dedim ama puanlar çok yüksek. 90 altına düşmüyor. Formasyon alıp öğretmen olarak atanan arkadaşlarım olunca formasyon aldım. 83 puan aldım p10dan 2020 sınavında. Şansımıza tek atama kararı aldılar ve kontenjan malesef düşük. 35 elektrik 14 elektronik öğretmeni alacaklar. Sınırda gibi bişeyim. Sonucu da sınav sonrasına bıraktıkları için şansa bırakamıyorum mecburen 2021e hazırlanmam gerekti
Neden olmasın canım çok mu yoğunsun? Alım bayağı çokmuş atanma şansın yüksek aslında.Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah atanırsın benim bolume baktımda bine yakın alıyormuş ama iste benim hazırlanma sansım yok
2 cocukla zor canım ya mezun olalı da baya oldu bilgiler koreldı zaman azNeden olmasın canım çok mu yoğunsun? Alım bayağı çokmuş atanma şansın yüksek aslında.
Aksama kalmisti ama yinede yaptim bitanem
Adet gorunce başlıcaz canim bnmde 4. Denemem insallah bu kez olurTup bebek tedavisimi görüyorsun canım
Bende 5.deneme me basliycam ramazandan sonra düşünüyorum
Afiyet olsun canım harika menu ve sporBugün kaçamak gunum kahvaltida var haber vereyim
Kahvalti 10.30
2 dilim.mercimek ekmegi kucuk.dilimler
2 dilime yakin kizarmis tb ekmeği
Domates salatalik biber yeşillik
Peynir 4 zeytin
Süt kaymagi catal.ucu turunç marmelati
Cilek receli ama sadece su kismi
Ara 13.30
Portakal elma muz cocuklara doğradım hep beraber yedik
2 kasik.yogurt
Aksam 17.00
150 gr yakin tavuk gogsu salata bir bardak ayran
Ara 19.40
2 fincan yesil cay kuru yemis 2 kayisi bir incir biraz leblebi kuru uzum
Su 2.5 litre
Spor
30 dk eva
30 dk zumba cardio (aksamaki cerezler fazla kaçtı onlar icin yaptim)
11 dk chloe abs
14 dk april han bacak
@zipzip @Elif Eylul M MissHayaLet
Bnde 4. Denememe başlıcam adet görünce insallah bu sefer tutar da Rabbim yüzümüzü güldürürBende 5.denememe başlayacam canım. 15 20 güne doktor kontrolü var ondan sonra benimde
Tebrik ederimBende 3 ayda 19 kilo verdimaldıgım xl elbiselerim benden düşüyor şükür
Sağol canım benim.Bir Karar ver sendesen zaten hep birincisin hele sporuna hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?