Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler
Evde değildim ancak yazabiliyorum Kahvalti ;
2 yum
1 dilim tb ekmek
5 zeytin,2 parça peynir
Maydanoz 1 domates 1 salatalık
1 hindi füme Yesil cay

Aksam
1 tabak nohut
3 yk pilav
2 kofte
2 bardak ayran

Spor yok. spor konusunda çok başarılı arkadaşlar var hepinizi tebrik ediyorum ve imreniyorum . Çünkü ben kendimi iyi hissettiğim sürece çok ağır olmayacak şekilde spor yapabiliyorum . Belimde kayma vardi birkaç once çok sıkıntı çektim halen daha tam geçmedi. Sporda Sonuncu olunca yazma gereği duydum

Afiyet olsun canm

Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun sağlık çok önemli tabi zaten elinden geleni yapıyormuşsun insaAllah karşılığını da alırsın emeklerinin

Afiyet olsun canım

Yaza bende düşünüyorum tüp bebek tedavisi görmeyi ilk olcak . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerimizi burda verelim insallah hayırlısıyla
İnşallah canım benim. İnşallah ilk seferde kavuşursun bebeğine. Bir daha ihtiyaç duymazsın

Afiyet olsun canm
Teşekkür ederim yapan arkadaşlara şimdiden afiyet olsun

Canım geçmiş olsun. Sağlık için sakıncası ve yoksa yürü canım.

6mart
10.45

Arada 1 elma
19.00
El kadar mezgit
Roka salatası
Kibrit büyüklüğünde helva
Su 2.5
Spor 30 dk kardiyo 180
5552 adım 180p
Toplam 360p
Zipzip- N Nidsalii

Kızlar bu arada bn Spor hocamla 100 days challenge yapıyoruz 100 gün boyunca her gün spor yapiciğim aklınızda bulunsun katılmak isteyen var mı bana
Bugün 6. Günüm

İyi akşamlar sabah sucuklu yumurta bolca peynir domates yedim 12 ye geliyordu kahvaltı bittiğinde akşam 1 kepçe mercimek çorbası tavada kendi suyuyla pişirdiğim ve baharatladıgım tavuktan yedim biraz ve salata 3 litre su 9500 adım normal yürüme temposunda

Allah bagışlasın canım benim

Teşekkür ederim canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…