Çok. Teşekkürler. Esim yedi ben yediğim kısmı menüde yazarım.Afiyet olsun canim
Günaydınnn,Günaydın Bu alemin en azimli kızları
KaptanicemZipzip- sabah tartıldım başlangıç kilosu olarak kayıt edilmesi gerekirse diye
Eki Görüntüle 2796875
Bendenmi korkuyosunÇok. Teşekkürler. Esim yedi ben yediğim kısmı menüde yazarım.(Nasıl korkuttuysan beni)
Afiyet olsun cnm cok güzel görünüyor
Heee neden bilmiyorum.Bendenmi korkuyosun
Ohh ohhh daha iyi olsun inşallahBen de bu sabah tartıldım, sonuç güzel
Simdi ki aklım olsa atanmadan evlenmezdım canımAnladım canım çocuk varsa zor tabi. Kpss tamamen düzenli çalışmayı gerektiren bir sınav. Zaman istiyor. Bende henüz anne olmadım bu zamanı değerlendireyim en azından dedim işte.
Sağol canım Ben de artiyim.yarin eksiye dönecek merak etme. Spor yapabilirsen yap canim.Afiyet olsun cnm cok güzel görünüyor
Aksam okuyunca bende niyetlenmistim
Tartiyi görünce vazgectim :)) sucuktan uzak durayim dedim
Afiyet olsun canım6 Mart Menü Bildirimi
Kahvaltı(10.00)yarım simit ,5zeytin,iki yemek kaşığı labne peyniri,yarım domates,yarım salatalık
Ara(13.45)bir muz,bir avuç leblebi
Öğle (15.50) bir kase ayran çorbası,beş yemek kaşığı bulgur pilavı,bir kepçe kuru fasulye
Ara(17.30) : iki kare bitter
Akşam (19.45) bir kase ayran çorbası,bir kepçe kuru fasulye ,bir kase salata
Bir litre su içtim
Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
çok mümkün.
Vallamiii keske bende uyusamDun uyku rekoru kırdım resmen hala sersem tavuk gıbıyım fazla uykudan
Valla al benden de o kadar sadece ev sorumluluğu evli olmak bile yoruyor insanı. Bekar olsam çok rahat olurdu herşey. Herkes Bi laf ediyor bide. Aman boşver ihtiyacın mı var bilmem ne. Boşuna mı okudum ben diyorum. Ama anlayan kim. Bende dediğim gibi çocuk olmayınca belki bunda da vardır bir hayır diye düşünerek bir an önce atanmaya çalışıyorum.Simdi ki aklım olsa atanmadan evlenmezdım canım
Leslie degilde baska sey yapicam cnmSağol canım Ben de artiyim.yarin eksiye dönecek merak etme. Spor yapabilirsen yap canim.
Çok zorlamadan biseyler yap dizlerine yük binmesin canim cok hizli olmayan seyler yapLeslie degilde baska sey yapicam cnm
Tm cnmÇok zorlamadan biseyler yap dizlerine yük binmesin canim cok hizli olmayan seyler yap
Yeni tartin sana uğur getirsin biran önce 65 göstersin insallah dileğim
Bu arada hainliginide görmedim sanma
Aksam sirtimdaki hancerden yatamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?