Oh miss gibi. Burda da don herşey daha
Ne güzel bir hava var orda ....
Inşallah sana da Hayırlı bir evlat nasip eder canımAmin canim insallah Rabbim bize be tüm isteyenlere nasip etsin insallah
Günaydın...
Inşallah...teşekkür ederim canım kaptanim6.takimin da arkadaşlarımın da bana iyi geleceklerini burda keyifle huzurla çok güzel kilo verip hedefe ulaşacağıma eminim
Gönlüne göre olur inşaallah canım. Belirli bi sebep var mı?Bnde 4. Denememe başlıcam adet görünce insallah bu sefer tutar da Rabbim yüzümüzü güldürür
Bende bugün nohut pilav yemeyi düşünüyordm fikrim değişti birdenGünaydın Ankara yagmurlu kasvetli benim migren yataktan çıkmadan basladi
Poni Bon menumu begenmemissin bugun daha güzeli ile gelecegim o halde :) ben senin menuyu begendim ama sen bugun cok sıkma kendini
Ben gidememki bisey olmadigi takdirde sende gitme kardes kardes takılalımNe güzel bir hava var orda ....
Nerde oturuyorsun???
Inşallah sana da Hayırlı bir evlat nasip eder canım
Günaydın...
Çok güzel görünüyor
Afiyet olsun
Sana da afiyet olsunfirst ladyy
Inşallah...
Hedefe ulaştıktan sonra gitme ama ...
Hedefe ulaşıp da gitmeyen bir ben bir E Elif_Eylul Kaldık
Takibe takip bebegimBen seni tutuyorum abla.
Sen kimi tutuyon Baharı mı Ponini mi
Teşekkürler tatlım.Ne güzel bir hava var orda ....
Nerde oturuyorsun???
Inşallah sana da Hayırlı bir evlat nasip eder canım
Günaydın...
Çok güzel görünüyor
Afiyet olsun
Sana da afiyet olsunfirst ladyy
Inşallah...
Hedefe ulaştıktan sonra gitme ama ...
Hedefe ulaşıp da gitmeyen bir ben bir E Elif_Eylul Kaldık
İnsan o yaslarda bunu fark edemiyo..gercekkten çocuktan sonra atanmak.cok emek istiyo. Zor ben yapamazdım mesalaSimdi ki aklım olsa atanmadan evlenmezdım canım
Yaaa birak herkes mutlaka soylicek sey bulur...sen hedefine odaklan...calismak ihtiyaçtan mi oluyor sanki...sosyallesmek kendini mutlu hisstmek icinde lazim...sen firsatin varken degerlendir...Valla al benden de o kadar sadece ev sorumluluğu evli olmak bile yoruyor insanı. Bekar olsam çok rahat olurdu herşey. Herkes Bi laf ediyor bide. Aman boşver ihtiyacın mı var bilmem ne. Boşuna mı okudum ben diyorum. Ama anlayan kim. Bende dediğim gibi çocuk olmayınca belki bunda da vardır bir hayır diye düşünerek bir an önce atanmaya çalışıyorum.
Artmış canim heryerde bursa sariydi 2gunde turuncu oldu 2gun sonra kirmizi olup kapanir heryerVan'da da artmış maviydi sarı olmuş dün dışarı çıktık çok kalabalıktı gerçekten
Kesinlikle. Böyle Bi zamanda yaşarken bence herkesin ihtiyacı var özellikle kadınların dimdik ayakta durabilmesi için şart. Arkadaşımın eşi fabrikatördü. İşinden ayrıldı evlenince gezip tozdu çok söyledim ona oralı olmadı. Şimdi ayrılmaya kalktılar ve adam hiçbişey vermiyor. Bir kızları var. Sadece kızlarının üstüne bir ev bir araba verecekmiş kızıyla olduğu sürece oturabilsin diye. Ve tabi kızı mağdur olmasın diye. Ama gelir yok malesef çalışmak zorunda ama iş bulması da çok zor. O sebeple kimse ne oldum dememeli benceİnsan o yaslarda bunu fark edemiyo..gercekkten çocuktan sonra atanmak.cok emek istiyo. Zor ben yapamazdım mesala
Yaaa birak herkes mutlaka soylicek sey bulur...sen hedefine odaklan...calismak ihtiyaçtan mi oluyor sanki...sosyallesmek kendini mutlu hisstmek icinde lazim...sen firsatin varken degerlendir...
Gecmis olsun canim yaaTünaydın kızlar
Dünkü baş ağrımın sonu gece acilde bitti
İğne oldum da bayılmış gibi uyumuşum.
Geçmiş olsun. Neyin varmış.Tünaydın kızlar
Dünkü baş ağrımın sonu gece acilde bitti
İğne oldum da bayılmış gibi uyumuşum.
Gayet iyiDün ki menüm : Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir ,4 zeytin , domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün: yoğurt elma
Ara öğün : galeta
Akşam 18.00
Taze fasülye - 4 adet ızgara köfte ayran
12 bin adım atıldı.
haftasonları diyetistenim aralıklı oruç şeklinde veriyor 2 ana öğün .
first ladyy
Oh elinize sağlık çok güzel gözüküyor ve ben de tadına bayılıyorum inşallah sevmişsinizdir
Sağol canım. Çok beğendim. Eşim de beğendi. Hatta ekmek dışında baska birşey yemedi. Doyurucu dedi.Gayet iyi
Oh elinize sağlık çok güzel gözüküyor ve ben de tadına bayılıyorum inşallah sevmişsinizdir
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?