Amin canim insallah Rabbim bize be tüm isteyenlere nasip etsin insallahİcinizi ferah tutun kizlar cok zor biliyorum ama daha bu sene iki tanıdığım biri 13 digerin 17 yildir ugrasiyordu cok şükür ikiside bebislerini aldi kucağına . Zorlu bir surec ama insallah sizde tadarsiniz umudum bitti dedigin yerden umut yaratir rabbim
Ben neden bunu simdi gördüm
Sonuna kadar git deBen neden bunu simdi gördüm
Basladim canim nekadar surecekse
Anladım canım çocuk varsa zor tabi. Kpss tamamen düzenli çalışmayı gerektiren bir sınav. Zaman istiyor. Bende henüz anne olmadım bu zamanı değerlendireyim en azından dedim işte.2 cocukla zor canım ya mezun olalı da baya oldu bilgiler koreldı zaman az
Günaydın canım ❤Günaydın...daha dogrusu oglen olmus...8 e kadar uyudum mis gibi...bizim ev icin gec bi saat cocuklar erken kalkıp tv karsina gecmislerdi bile... kahvaltidan once 30 dk eva mida yaptim iyi oldu..
Antalyada hava mis gibi...dun serin kapalıydı bugun kuslar ötüyor gunluk güneşlik..burda sokaga çıkma yasagi var bugun bizde parkla yetineceğiz artik...
Sorma canim bikmasam hemen yapcamdaSonuna kadar git de
Bakalim ne kadar etkili olacak
İnşallah canım benimBnde 4. Denememe başlıcam adet görünce insallah bu sefer tutar da Rabbim yüzümüzü güldürür
Cok sıkı bi liste degil cnmSorma canim bikmasam hemen yapcamda
Gunaydin canım ❤Günaydın canlarım hayırlı pazarlar
Nasıl bişey merak ettim bende ya umarım etkili olur. Yumurtayı hep öneriyorlar zatenSorma canim bikmasam hemen yapcamda
Gunaydin canım ❤
Çokta güzel tadı. Diyette pizza keyfi. Sağol kaptanım.Gunaydin canım ❤
Ne guze görünüyor afiyet olsun
Teşekkür ederim canım SultanimmmYeni tartin sana uğur getirsin biran önce 65 göstersin insallah dileğim
Bu arada hainliginide görmedim sanma
Aksam sirtimdaki hancerden yatamadim
Ben hic gelemiyorum böyle şeylere...ben miktarimi ayarlicam oyle yicem...15 gun uzun bir süre yapabilene güZel olurSorma canim bikmasam hemen yapcamda
Cokgüzel görünüyo afiyet olsun
Sağol canım.Ben hic gelemiyorum böyle şeylere...ben miktarimi ayarlicam oyle yicem...15 gun uzun bir süre yapabilene güZel olur
Cokgüzel görünüyo afiyet olsun
Afiyet olsun canim
teşekkür ederim canım kaptanimGunaydin canim baslangicin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?