Aslinda son pinar beyaza katilacaktim kedisimle foto cekecektim vazgeçtim
Valla sevincten göbek atarlar canim gıcık oluyorlar bana nedense çözemedimHe he bırak sonra millet göbek atsın
Sen Ağzını kapasanda tartı konuşuyorİnşallah canım ağzımı kapattım artık yemek yok.
Gıcıkmı oluyolar bence çat çat çatliyolarAslinda son pinar beyaza katilacaktim kedisimle foto cekecektim vazgeçtim
Yaa birde annemler evdeyken yemek yapmayi sevmiyorum
Valla sevincten göbek atarlar canim gıcık oluyorlar bana nedense çözemedim
Bende çözemedim canım cicim sonra pat sırtından bıçakAslinda son pinar beyaza katilacaktim kedisimle foto cekecektim vazgeçtim
Yaa birde annemler evdeyken yemek yapmayi sevmiyorum
Valla sevincten göbek atarlar canim gıcık oluyorlar bana nedense çözemedim
Bıcak öyle böyle degilkiBende çözemedim canım cicim sonra pat sırtından bıçak
Hiç deme ya ama bugün eşimin günüydü adam heveslenmiş yok diyemiyorum bende dışarı çıkmayınca evde hazırlanıyor ortamlarSen Ağzını kapasanda tartı konuşuyor
Sakin kaptanım valla burası olmasa ben boyle azda olsa kilo veremem sizlerin sayesindeGercekten biraksam cogu kisi rahat edecek
Aman sakın canım sizlerin sayesinde ben motive oluyorum sakin öyle bı çılgınlık yapmayın .. kendmi atarım yoksa koltuktanSen gidersen bende gideyim
Benide merak ediyomusunAfiyet olsun canim yarinki tartini merak ediyorum
Sulu rakı hmmm yok mu ortinede bir bardakGünün özeti;
12.00:3 yk yoğurt 3 yk granola(ev yapımı)
15.00:türk kahvesi maden suyu
17.00:1 çay bardağı kefir
19.00:250 gr et roka salatası 4 5 yk yoğurtlu patlıcan salatası 2 közlenmiş kapya biber 2 bardak nar sulu rakı
20.00: 1 kivi 1 minik muz yarım mandalina
2 lt su(3e tamamlarım)
Kaptanım cezama da razıyım.
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Yarında senin günün kadınlar günü yarınki menu ne şimdi üstüne kabak olmaz bu menününHiç deme ya ama bugün eşimin günüydü adam heveslenmiş yok diyemiyorum bende dışarı çıkmayınca evde hazırlanıyor ortamlar
Canım nar sulu rakı ne ??Afiyet olsun inşaallah artı gelmezsin
Ceza sebebi ne canımAfiyet olsun inşaallah artı gelmezsin
KoltuktanmiAman sakın canım sizlerin sayesinde ben motive oluyorum sakin öyle bı çılgınlık yapmayın .. kendmi atarım yoksa koltuktanbı yere gitmek yok yasak
Hadibakalim dün eksiyle geldin yarin bakalim ne olcakBenide merak ediyomusun
Ohhh ohh oh h iyi olmuş yarın görüşürüzTamamdır kaptanım5 bin adım atmıştım 30 dk da leslie yaparım başım dönmezse
Mucize içmiş nar suyu ile karısık herhaldeCanım nar sulu rakı ne ??
Ne cezası canımCeza sebebi ne canım
Raki icmek arti getirir canimCeza sebebi ne canım
Koltuktanmi
Hadibakalim dün eksiyle geldin yarin bakalim ne olcak
Sakım bana sarhoş yazma çekemem seni ben en son sarhoş oldugumda tabi fazla içmiştim hem aglayıp hem güldüm saatlerceHiç deme ya ama bugün eşimin günüydü adam heveslenmiş yok diyemiyorum bende dışarı çıkmayınca evde hazırlanıyor ortamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?