Tamam canımEeee iste ben nediyorum beni zayif yada sisman insan ilgilendirmiyo konumuz mucizem raki icmis tartida arti gelebilir bu icen icsin yani
Selam ortim pek giremiyorum bakıp yazıp çıkıyorum hemenWilma11 huu ortim nerelerdesin ne durumdasın görüşemiyoruz kaçamak varmı ?? Ses ver ortine
Mezdeke yap eniyisi
Aynen o daha mantıklı gibiMezdeke yap eniyisi
Dikkat et ortim bu hafta eksiyle gelelim spor yapamasanda lütfen suyuna yemeğine dikkat et üstüne alma en azından .Selam ortim pek giremiyorum bakıp yazıp çıkıyorum hemenbu aralar çok yoğunum İşe başladığımdan beri düzen bozuldu 2 haftada izinde evdeyken iki öğün yapıyordum
Hafta içi üç öğün hafta sonu iki öğün yapıyorum
Spor da askıya aldı başlamam lazım
Heleee sen buhafta kacamak yap bi
Ortak mısın düşman mı anlamadım ki 60 dk nedir
Cezayı yarin yap o zaman canim simdi sakatlık yaşamayalım
Aldı bile cezasınıArtı gelirse ceza alırNi454
Bencede ya yine yürümeye çalışayım adımı arttırabildiğim kadar arttıraymCezayı yarin yap o zaman canim simdi sakatlık yaşamayalım
bende kendimi çözemedim bir türlüOrtak mısın düşman mı anlamadım ki 60 dk nedir
Düşman tabi rakipi sag dışı etmek için elinden geleni yapıyorOrtak mısın düşman mı anlamadım ki 60 dk nedir
Yooooo k asla yapmam bu gözler neler gördü sana ciddi söylüyorum gittim geçen baklavayı kokladım yemiş gibi oldumHeleee sen buhafta kacamak yap bi
Kaptanım bugün idare edin ya göremezlikten gelinTövbeee yarabbim herkes sıyırdı
Hiç deme ya baksana hareketlere sen daha insaflıydın valla canımmDüşman tabi rakipi sag dışı etmek için elinden geleni yapıyor
Koklamakta kilo yapiyomusYooooo k asla yapmam bu gözler neler gördü sana ciddi söylüyorum gittim geçen baklavayı kokladım yemiş gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?