- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Tamma canim anladım bu arada tavuk azdı o yüzden fırında yapmadimMucize içmiş nar suyu ile karısık herhalde
Ne cezası canım
Tamam canim hadibakalim guzel eksiyle gelirsinKoltuktan evet bak arkamda iki cocugum var bence onların vebaline girmeyin .
Allah utandırmasın insalllah sabaha resimli aticam tartıyı
Bilmiyordum iyi yapmış o zamanRaki icmek arti getirir canim
Ya canım bilmiyorum hiç öyle şeylerden anlamam komik oldum dimi
Kiz ödem onların hepsi ama eksi gelirse tebrik etcemBilmiyordum iyi yapmış o zaman
Ne komigi yaaa benim gülesim geldiYa canım bilmiyorum hiç öyle şeylerden anlamam komik oldum dimi
Tabiki var buyur ortimSulu rakı hmmm yok mu ortinede bir bardak
Canım sen emziriyorsun bebise dokunmasın tabi ne zman içtiğini bilemiyorumdaSakım bana sarhoş yazma çekemem seni ben en son sarhoş oldugumda tabi fazla içmiştim hem aglayıp hem güldüm saatlerce
Valla bende gülüyorum inşallah ağlamam yarın tartıyı görünceSakım bana sarhoş yazma çekemem seni ben en son sarhoş oldugumda tabi fazla içmiştim hem aglayıp hem güldüm saatlerce
Tabiki var buyur ortimya boğma rakı Olunca nar suyu ile için dediler. Güzel oldu böyle de.
Kiz icenin sisman oldugunu soylemedimki ben ertesi güne ödem oldugu icin arti gozükür dedimE Elif_Eylul içen çok arkadaşım var hepside zayıf gerçekten şaşırdım
Hamilelikten epey önce canım genelde bağımlı falan degilim bende eşimde hiç içmeyizCanım sen emziriyorsun bebise dokunmasın tabi ne zman içtiğini bilemiyorumda
Tamam canimHamilelikten epey önce canım genelde bağımlı falan degilim bende eşimde hiç içmeyiz
Ödemde kilo yapmıyor mu kaptan yardımcım cımKiz icenin sisman oldugunu soylemedimki ben ertesi güne ödem oldugu icin arti gozükür
Eeee iste ben nediyorum beni zayif yada sisman insan ilgilendirmiyo konumuz mucizem raki icmis tartida arti gelebilir bu icen icsin yaniÖdemde kilo yapmıyor mu kaptan yardımcım cım
Allah seni emi
Bugün özel bir gün herhaldeeee hmmm yaramazlık mı yapcksınız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?