Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızçeler size bir soru mide botoksu hakkımda bi bilginiz , yaptıran veya etrafında yaptırmış olan var mıdır
Canım, diyete başlamadan tüp mide olmayı bile göze almıştım, ve sonra mide balonuna karar vermiştim daha risksiz diye, emzirmemim bitmesine bekliyordum, mart-nisan gibi keser balon taktırırım diyordum, sonra diyetisyenle çalışmaya başladım ve bunu sevdim hala son 15 kg falan kalırsa aklımda.

Botox yaptıran tanıdıklarım var, ardaşımın arkadaşı. Botox ta şöyle bir durum var mesela yüze yapılan botoxta 1 birim zehrin belki 4te biri kullanılıyorken, mideye yapılan botoxta 3 birim zehir kullanılıyor ve bedenime o kadar zehri bi anda almak istedemediğim için onu elemiştim ben.

Aslında ameliyat, balon,botox hepsi aynı, ilk 1 kaç hafta sıvı besleniyorsun, sonra midede şişkinlik olduğu için karnın acıkmıyor hızla kilo veriyorsun, fakat mide buyuyen bir organ kendini tutamazsan yemeye devam edersin ki o tanıdıgım 2. Aydan sonra yemeğe başladı.
Drlar da söylüyor tüm bu uygulamalar az yemek ve spor yapmak yani sağlıklı yaşama alışmak o tarzı alışkanlık haline getirmek için bir süreç, yaşam tarzın o olmazsa botox etkisi geçince aynen devam edersin yemeğe.

Afiyet olsun. Sen daha çok vereceksin. Yediklerimi mi azaltsam, suyla mi yaşasam.

Iyi aksamlar

7 mart pazar

Sabah limonlu su, kahve

12.30
Isbanakli 2 yumurtali omlet
Peynir
Domates salatalik roka

15.30
3 hurma
3 ceviz

19.00
2 servis kasigi ciğer sote
Salata
2 dil tb ekm
(normalde ekmekleri yemicektim, bugün doymadim, evede aksam manti yaptim, gözüm kaldi :)

Su 3 lt
3 kupa detoks cayi
Spor 15 dk agirlikla bölgesel

Günaydın canlarım ilk kez bu kadar erken uyandım ya. Rakı yaradı sanırsam bende fırsat bu fırsat deyip hemen ders çalışayım dedim tabi önce siz güzelliklere günaydın demeliydim
Gunaydin canim kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…