Sağol canım ❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyi geceler canım
Canım, diyete başlamadan tüp mide olmayı bile göze almıştım, ve sonra mide balonuna karar vermiştim daha risksiz diye, emzirmemim bitmesine bekliyordum, mart-nisan gibi keser balon taktırırım diyordum, sonra diyetisyenle çalışmaya başladım ve bunu sevdim hala son 15 kg falan kalırsa aklımda.Kızçeler size bir soru mide botoksu hakkımda bi bilginiz , yaptıran veya etrafında yaptırmış olan var mıdır
Afiyet olsun.
Eline sağlık canım.5 -11 Mart Menü Bildirimleri
Günaydın canım, tartı nasıl merak ettimGünaydın canlarımilk kez bu kadar erken uyandım ya. Rakı yaradı sanırsam bende fırsat bu fırsat deyip hemen ders çalışayım dedim tabi önce siz güzelliklere günaydın demeliydim
Gunaydin canim kolay gelsin...Günaydın canlarımilk kez bu kadar erken uyandım ya. Rakı yaradı sanırsam bende fırsat bu fırsat deyip hemen ders çalışayım dedim tabi önce siz güzelliklere günaydın demeliydim
Daha tartılmadım valla biraz zaman geçsin diye bekliyorum ama regl oldum artı çıkarım benGünaydın canım, tartı nasıl merak ettim
54 7 ise 10 kg vermiş olman gerek kuzum nasıl sabitsin
Waoww harikasın maşallah nazar etmiyimGünaydın kızlar cuma günü 75.600
Bugün 74.800
- 800
Aslında daha düşük olurdu ama akşam cok aciktim bı haşlama patates ve maydonoz falan yedim malesef
54 7 ise 10 kg vermiş olman gerek kuzum nasıl sabitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?