Afiyet olsun canımMenümü paylaşayım
Sabah 8 de uyandım 12 ye kadar klasik 1 lt su ve 1 kupa yeşilcay içtim
Kahvaltı 12 de
1 yumurtadan yalancı pizza içinde 5 zeytin 2 ince dilim sucuk vardı
1 kk köy peyniri
1 orta boy havuç
Yarım dilim tam bugday ekmeği
Ara öğün 4 de
1 kupa az sütlü tarçınlı kakaolu türk kahvesi
1 orta boy portakal 2 minik kare bitter çikolata
Akşam 18 de
3 kaşık haşlanmış tavuk göğsü
1 kaşık pirinç pilavı
1.5 bardak ayran
1 kase salata
3 lt su içtim sporumu az sonra yapacağım
Internetim az olduğu için geçmişe bakamadım menüyü paylaşan tüm arkadaşlarıma afiyet olsun
Zipzip-
@Kmsl Hnd
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah12:00
2 haşlanmış yumurta
3 çatal kuymak
Peynir zeytin
2 dilim tbekmegi
Sekersiz cay
Aksam18:00
Karnibahar brokoli haslama
1 kase yoğurt
Bir kase tarhana
Ara
Bir elma
Bir küçük muz
Yesilcay
2 lt su
Zipzip-
İyi geceler canımIyi geceler kızlar
Yarin bildirimleri unutmayalim
Farketmez CnmAfiyey olsun az yemissin cicegim..aksama salataya firsatin olmuyorsa da yogurt ye bari
ney 3 bebeden bide sinema keyfine vakit mi bulabiliyorsun...bravo valla..ben olsam bebeler uyudumu direk yatar uyurdum
Ben isterim ama nasil sporlar yapıyorsunuz
Haftasonu izni canım malesef yarın yoğun tempoyla tekrar başlama moduMart ayında böyle geçer son soğuk bunlar zaten sıcaklarda çok ararız azıcık yağmur olsun diye valla ben yazın sıcaktan bunalinca dua ediyorum Allah'ım biraz soğuk olsun yağmur yağsın diye . Yıllık izindemisin hafta sonu iznimi bu ?
Haftaiçi aslında daha yüksek kalorili veriyor kilom yüksek olduğu için birden düşük kalori vermek istemedi ama haftasonu geç kalktığım için 2 ana öğün verdi aslında mutlaka bulgur pilavı veya makarna da ekliyor o menüye ben korkudan yemiyorumAfiyet olsun canim diyetisyen destegi aliyorsun ama az yemiyor musun
İyi geceler herkese....
Sabah 10.30
1 tb ekmeği
Patatesli yumurta bol.acılı
Peynir 3 zeytin domates
Salatalik yeşillik biber meyve salatası
Ara 13.30
Bir avuc kuru uzuml leblebi
Aksam 17.00
1 kase mercimek.çorbası
2 kasik etli.nohutlu pirinç pilavi
3 firinda elma dilim.patates
4 parmak bonfile tavuk.gogsu
Salata 3-4 kasik yogurt
Su2 litre 1 litre ödem cayi
2 fincan yesil cay
Spor
30 dk eva
34 dk april
Masallahin var...o kahvalti masasından bu kadar az yiyerek kalkmışsın..afiyet olsun canimSabah 11 bir dilim pırasalı kiş bir bardak çay. Misafirlikteydim yiyebileceğim o vardı.
Ara bir Türk kahvesi.
4 kaşık yoğurtlu karnıbahar salatası 5 kaşık nohut yemeği 1 kepçe domates çorbası.
Akşam 2 tb ekmeğinden tost 3 çeri domates 5 zeytin 1 bardak ayran.
Su 2 litre oldu.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Afiyet olsun canım.Sadece sabahki peynirler çok geldi gözümeKahvaltı(09.15)üç yemek kaşığı yulaf ezmesi,bir bardak süt ,bir yemek kaşığı üzüm,yarım armut yarım elma,yarım muz
Öğle(13.50) bir haşlanmış yumurta,7 siyah zeytin,üç dilim beyaz peynir,bir yemek kaşığı erik reçeli ,iki dilim ekmek
Akşam(17.45)bir tabak yoğurtlu kabak,bir domates,bir turp
Ara(19.30) on beş tane fıstık,iki kare bitter
İki litre su içildi
İki saat ev temizliği
3253 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Inşaallah açıktır spor salonu kesinlikle daha verimli oluyorspor u paylasayim
Cuma yok
Cumartesi 12.000adim
Pazar 7.000bin adim ve zumba 15dk
(Spor salonuna gitmeye karar verdim bolgesel icin bakalim acik mi
Sağol canım benimMasallahin var...o kahvalti masasından bu kadar az yiyerek kalkmışsın..afiyet olsun canim
Ankarada değilim ama yakin sayılırız . Henüz başlamadık tedaviye doktorumuz yönlendirecek . İlk olacak. hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinKızlar Ankara da bahçeci düşünüyorum ben de gideceğim ilk denemem olacak siz nerelerdesiniz
Deneyeyim bndeBen şöyle yaptım.
5 yumurta kekik tuz pul biber karabiber atip cirptim. İçine 1 kk peynir rendeledim.
2 biber doğradım 3 kaşık yağ içinde biraz soteledim.sucuklar ekleyip 2 dk daha pişirdim. 3 Chery domatesi kabuklarini soyup doğradım ekledim 3-4 dk daha pişti. 7,-8 zeytini cekirdeklerini çıkarıp ekledim. Hemen çırpılmış yumurtayı ekleyip kısık ateşte pişirdim. Tavayı yan çevirerek üsteki yumurtaları alta geçirdim. Pişince eşimle yedim.
Afiyet olsun
60 dk.eva yaptım. Tekrar yapacağım canım.
@Migi_magid11
Bakildi canim normal herşeyAllah nasip edecek canmbende de pkos var ikinci kizimda tedavi gördüm problemim prolaktin hormonu yüksekliğiymiş ki bn emzirmeyeli 2.5 sene olmuştur. O hormonu da kontrol ettirmeni öneririm hormonları çok etkiliyor malum pcos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?