- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Haklısın canım yanımda bişeyler olması lazım.Canim keske cantana kuruyemis meyve gibi biseyler atsan ise gitmeden
Aynen canım yaa liste bana yaramadıDemekki dikkat edilince arti eksiye cevriliyomuş liste sana yaramadi çünkü tebrikler canim
Aksamdan oyle bisey olunca at cantana enazindan kahve falan icerken kuruyemis meyve yersinHaklısın canım yanımda bişeyler olması lazım.
Harikasın rakibemBen cumartesi tartıldım kaçamak tan dolayı +400 gelmiştim iki gün dikkat ettim
-850 gr verdim aslında
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
acıktıkça aklıma kalorili şeyler geliyorAksamdan oyle bisey olunca at cantana enazindan kahve falan icerken kuruyemis meyve yersin
Rehavete kapılmamalıyız. haklısın.Harikasın rakibemama acele etme bence sevinmek için daha cumaya 4 gün var.
Kalorili seyler almayaaaacıktıkça aklıma kalorili şeyler geliyor
Allahtan alamıyorum, yakınımda yok ulaşamıyorumda yemiyorum. bir filtre kahve demleyeyim de bastırayım midemi.
Asla almam. önüme koysalar yemiyorum. geçen hafta mesela cuma günü denetimde baklava vardı ikram olarak. akşama kadar önümdeydi asla yemedim. motivasyonumu hep tutmaya çalışıyorum.Kalorili seyler almayaaa
Insan gibi diyorum sana elma muz at cantana ceviz,badem at
Bak bak sevinme diyo kız sen git anca +400 gramını ver hıhHarikasın rakibemama acele etme bence sevinmek için daha cumaya 4 gün var.
Günaydın canım aminn...Gunaydinnnnn
Cok mutlu, bol eksili bi hafta olsun insallah
Sabah 7.30 da tartıldım 67.5 çıktım cuma 67.7 -200 fark çok değil ama cumaya kadar biraz daha artarEvet canim fotografsiz yapabilirsin bugun bildirimi
Gunaydin canimGunaydinnnnn
Cok mutlu, bol eksili bi hafta olsun insallah
Ödem o tatlım yarına gitmiş olacakBak bak sevinme diyo kız sen git anca +400 gramını ver hıhben bu hafta çok dikkat edcm
Helal olsun canim mesela ben olsam yerdimdeAsla almam. önüme koysalar yemiyorum. geçen hafta mesela cuma günü denetimde baklava vardı ikram olarak. akşama kadar önümdeydi asla yemedim. motivasyonumu hep tutmaya çalışıyorum.
Eksidesin gene canim cumaya daha guzel eksiyle gelirsinSabah 7.30 da tartıldım 67.5 çıktım cuma 67.7 -200 fark çok değil ama cumaya kadar biraz daha artar
Nayırr hiç alakası yok hihi seni geçecm bu haftaÖdem o tatlım yarına gitmiş olacak
Senin yumurtalar etki etmismi cnmGunaydin canim
Heeee etti azda olsa eksideyim ama sivilcelendimSenin yumurtalar etki etmismi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?