Guzel eksi canimGünaydın,
Cuma; 85.60
Pazartesi; 85.30
Fark ; -300
Guzel eksin canimSevgili takım arkadaşlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun tek bir gün değil her gün değerimizin bilinmesi temennisiyle hepinize kocaman günaydın
Cuma günü 65.7 pazartesi 65-700 gr ile haftaya başladım Eki Görüntüle 2797446
Zipzip-
@Kmsl Hnd
Cumaya eksi gekicektir canimKızkar ben sabitim
Gecmis olsun canimEvet dün rahatsızdım şuanda hastayım aslında kalkamıyorum yerimden nazar değdi sanırım
Guzel eksin canim tebrikler
Olur canim arti bisey yer icersen yazarsinE Elif_Eylul sevgili kaptanım bu hafta senin diyetini yapacağım da akşam menü bildiriminde yumurta diyeti yazsam yeterli olur mu? Ekstrası olursa belirtirim olmazsa kaçamaksız derim.
Gunaydin canimGünaydın kuzular
Bn tuvalete çıkamadım, endişem tavan yapmış durumda yüzden ibs beni kontrol ediyor Hemen probiyotik aldım bu böyle olmayacak
Kiloma takılmayın lütfen
Cum 57.3
Pzt 57.9
Çok geçmiş olsun canım, güzel haberler alman için sana dua edeceğim.Cnm dün 2 kase ödem atıcı çorba,1 lt de dukan birası içtim durum bu
Normalde çok sık olmuyorum, sabah çıkarım muhakkak, ama babam hastanede, bugün 1 umut bi prof a ulaşmam gerekiyordu tüm gece onu düşündüm
İbs tanım var böyle durumlarda ya kabız ya diyare oluyorum
Bugün hoca görsün bir söz söylesin rahatlayacağımdua edin kızlar Bnm için
Sağol canımAfiyet olsun canım
Guzel eksi tebrik ederim canım
Teşekkür ederim geçen haftaki gibi yapmadım dikkat ettim bu defaGuzel eksi tebrik ederim canım
Evet canim fotografsiz yapabilirsin bugun bildirimiZipzip- canım bende bugün kilo bildirimi yapacakmıyım
azmin sonucu diyoruz o zaman. tebrikler canımBen cumartesi tartıldım kaçamak tan dolayı +400 gelmiştim iki gün dikkat ettim
-850 gr verdim aslında
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
Teşekkür ederim canım benimazmin sonucu diyoruz o zaman. tebrikler canım
yaparsın canım azmini diri tutTeşekkür ederim canım benim
İnşallah bu hafta hedef 65 ti
İnşallah canım benimyaparsın canım azmini diri tut
Demekki dikkat edilince arti eksiye cevriliyomuş liste sana yaramadi çünkü tebrikler canim
Canim keske cantana kuruyemis meyve gibi biseyler atsan ise gitmedenBu sabah kahvaltı yapamadım, geç kaldım. çok acıktım. daha öğlene 1 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?