Hiç sanmıyorum tatlım. Son kozumu oynamadım ben dahaNayırr hiç alakası yok hihi seni geçecm bu hafta
Keske bu kozlarinizi listede oynasaydinizHiç sanmıyorum tatlım. Son kozumu oynamadım ben daha
Hosgeldin canim nasilsinSelam güzeller kadınlar gününüz kutlu olsun karşınıza kıymetinizi bilen insanlar çıkarsın rabbim her daim
Dün eve hem borek bem manti yaptim ama malesef yemedim cnm :)))Teşekkür ederim canım sen napıyorsun yedin mi börekleri mantıları
Haftaya artisiz baslamak cok güzel kizlarGunesli bir antalya sabahindan.herkese mutlu haftalar bol -ler...kilom sabit 56.5...
Vavvvv cok güzel maşallah cnmGünaydın kızlar cuma günü 75.600
Bugün 74.800
- 800
Aslında daha düşük olurdu ama akşam cok aciktim bı haşlama patates ve maydonoz falan yedim malesef
Cok guzel eksi dilegimGünaydın kızlarharika bir haftamız olsun inşallah
Tartıldım 85.3 çıktım.400 gr eksiyimHedef 1 kilo üstü cumaya kadar
Onlemini alirsan yarina bile gider cnm
Benim ciğer kizartma degildi ama banada yaramamışKızartma canım olmamış evet tartıda gördüm :)
Sen öyle deyince artisin diye korktuydum :))) cok guzel cnmPazartesi bildirimi
Cuma 78.8
Pazartesi 78.4
Fark -400
Pazar sabahı Daha fazlaydı
Cok güzel eksi cnmGünaydın,
Cuma; 85.60
Pazartesi; 85.30
Fark ; -300
Bol bol yag yakmalar cnmGunaydın kızlar
Gozumu acar acmaz spor salonuna attım kendimi 2 kmlık yerde inanılmaz bir arac trafiği vardı Allah'tan benim ters istikamettim de
Ama ama şike var bu iştegünaydın mutlu haftalar kızlar
Bugün 36 saat açlık orucuma niyetlendim.
Gece dörtle beş arası 3-4 bardak su içtim o yüzden biraz geç tartılacağım.
Sicak tutunca insallah geçer cnmSabah 7,30 kalktık kızımla ama koltuktan hiç kalkasim yok boyun fitigim azdı
Yürüyüşlerde rüzgar yedim zannedersem ondan oldu
Haftaya harika baslamişin cnmSevgili takım arkadaşlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun tek bir gün değil her gün değerimizin bilinmesi temennisiyle hepinize kocaman günaydın
Cuma günü 65.7 pazartesi 65-700 gr ile haftaya başladım Eki Görüntüle 2797446
Zipzip-
Kmsl Hnd
Cumaya eksi olacagi kesin tatlimKızkar ben sabitim
Gecmis olsun cnmEvet dün rahatsızdım şuanda hastayım aslında kalkamıyorum yerimden nazar değdi sanırım
Cok guzel eksi tebrikler cnm
Tebrikler tatlim
Gunaydin canim seninde kadınlar günün kutlu olsunGünaydın kızlarKadınlar günümüz kutlu olsun
ben tartıda artı çıkıyorum hatta artı 1500 falan çok takılmıyorum ödem oldugu için
k. bakma canım geç yazıyorum.Markası nedir acaba bende de problem var
birbeste cok fazla yapiyordu takimdayken canim ama en son kilolarini verirken zorlanmisti
Listedeyken iyi ayarlaman lazim aclik sonrasi ister istemez artilar geliyor
Hakkımı aldım eve götürdüm oğluşuma yedirdim ucundan bile bakmadım. Yeterki azmedeyim yapıyorum. ama işte bu grup sayesinde aslında. tartıda hesap vereceğim düşüncesi hep kafamda. tek olsam yapamamHelal olsun canim mesela ben olsam yerdimde
hoşbuldum canım benimHosgeldin canim nasilsin
Seninde kadınlar günün kutlu olsun
Canım ya senin şu ödem atıcı çay tarifin vardı ya onu atarmısın rica etsemGünaydın kızlarKadınlar günümüz kutlu olsun
ben tartıda artı çıkıyorum hatta artı 1500 falan çok takılmıyorum ödem oldugu için
1 elma 1limon çubuk Tarçın 2,3 yeşilçay ben ek olarak karanfil ve zencefil kullanıyorum ne kadar istiyorsan içine at kaynat ister ılık ister soğuk tüketCanım ya senin şu ödem atıcı çay tarifin vardı ya onu atarmısın rica etsem
Tamam canım suyu ne kadar koyucaz1 elma 1limon çubuk Tarçın 2,3 yeşilçay ben ek olarak karanfil ve zencefil kullanıyorum ne kadar istiyorsan içine at kaynat ister ılık ister soğuk tüket
Pardon canım ya 1,1,5 civarı ekledim benTamam canım suyu ne kadar koyucaz
Tamam canım teşekkürlerPardon canım ya 1,1,5 civarı ekledim ben
Cumartesi cips yedimGunaydin canim seninde kadınlar günün kutlu olsun
1500 artın cok bence bisey yemedigin icinde oluyo ödem haric tabiki
Iyiyim bende canim iyi ettin mezun ol tamamda arada bir ugra istersenhoşbuldum canım benimiyiyim işteyim baktım işim yok bir selam vereyim dedim. sen nasılın. sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?