Olursun canım inşallah... olmayacak diye bir şey yok azmin sonucu diyelim...Ayyy keşke benim olsa
Teşekkür ederim şekerimSana hicbirsey demiyorum afiyet olsun
selam canım sende benim aklıma çok geliyorsun sen benim 54.8 imsinSlm canım ben de seni merak etmiştim dün aklıma geldin bir etiket yapayım diyordum...
Gelmişsin...
Tabiki tatlım inşallahhhhOlursun canım inşallah... olmayacak diye bir şey yok azmin sonucu diyelim...
Sen merak etme o zamanda yicem artı gelirsem cuma o zamanMezun olaydin 1paket ye istersen
Sen merak etme o zamanda yicem artı gelirsem cuma o zaman
Şaçlarımdan tut önce
Beni yerlerde sürükle
Canım acısın boşver
Benim için bu bir zevk
Heryerim sivilce olduya
Protein fazla geldi sanirim surekli yumurtaAaaa neden kiiiii
kızz ormanlardan eve bile az geldim tarzaniye mi dersin ceyn miIyiyim bende canim iyi ettin mezun ol tamamda arada bir ugra istersen
55 lerde dolaşman kadar güzel ne varki hedefindesin zaten harikasın canım maşşal sana azimli hatunsun senBildirim yapayım ben de
Cuma 55.2
Bugün 55.7...
+500 gr....
Hedefim böyle 55 lerde gezinmek...
Dün yediklerim
bende akşam okudumda onu sabah 2 akşam 2 yum. mı var onda çok değil mi günde 4 haşlama. ama güzel verdirir.
Bıraktın mı devam mıProtein fazla geldi sanirim surekli yumurta
Mustfa topaloğlunun kızı bu yumurta diyetini yapmıştı acayip kilo vermişti sende bir bak istersen netten E Elif_Eylulkızz ormanlardan eve bile az geldim tarzaniye mi dersin ceyn miçokta yedim az ödem atıyım gelecem inşallah kilomuda bilmiom bakalım
55 lerde dolaşman kadar güzel ne varki hedefindesin zaten harikasın canım maşşal sana azimli hatunsun sen
bende akşam okudumda onu sabah 2 akşam 2 yum. mı var onda çok değil mi günde 4 haşlama. ama güzel verdirir.
Aşırı yumurtalı mıProtein fazla geldi sanirim surekli yumurta
Ablacım cnaim benim hoşgeldin oncelikle ozletiyosun kendini arada gir lütfen kopma buradan.Hoşbuldum ablam yaaa çok sevindim çok şükürrrrrr
eşinide kurtarsın allahım... poz. olmasına rağmen bulaştırmamasını bilmiyordum 1000 çeşite büründü zıkkım hastalık...
annemler bugün gitti o kadar yoğundum anlatamam varya yedik içtik dağ bayır dolaştık allahın her günükendimizi ormanlara attık
önünde kaç günün var sen halledersin canım.
Tavukta yumurta tavuk yumurtaAşırı yumurtalı mıama tavukta vardı
Ben başladım bugün yumurta diyetine bakalım ne olacak cumaya bu sabah sadece ynaina biraz ekleme yaptım çok acikmistim ama bakalim nolacakProtein fazla geldi sanirim surekli yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?