Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm canım ben de seni merak etmiştim dün aklıma geldin bir etiket yapayım diyordum...
Gelmişsin...
selam canım sende benim aklıma çok geliyorsun sen benim 54.8 imsin
kendimi toparlayım gelecem inşallah sende durumlar nasıl canım. okullarda açıldı etkiledi mi seni

Iyiyim bende canim iyi ettin mezun ol tamamda arada bir ugra istersen
kızz ormanlardan eve bile az geldim tarzaniye mi dersin ceyn mi çokta yedim az ödem atıyım gelecem inşallah kilomuda bilmiom bakalım
Bildirim yapayım ben de
Cuma 55.2
Bugün 55.7...
+500 gr....
Hedefim böyle 55 lerde gezinmek...
Dün yediklerim
55 lerde dolaşman kadar güzel ne varki hedefindesin zaten harikasın canım maşşal sana azimli hatunsun sen
bende akşam okudumda onu sabah 2 akşam 2 yum. mı var onda çok değil mi günde 4 haşlama. ama güzel verdirir.

Mustfa topaloğlunun kızı bu yumurta diyetini yapmıştı acayip kilo vermişti sende bir bak istersen netten E Elif_Eylul

Ablacım cnaim benim hoşgeldin oncelikle ozletiyosun kendini arada gir lütfen kopma buradan.
Ablacım ben haftaya eksiyle başlıyorum cumaya artı oluyorum ama WC sorunum var yarın dahiliyeye gidicem bakalım ne diyecek gerçi kan alır sonuç çarşambaya çıkarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…