Hoşbuldum canım sağolasın. vallahi bende sana birde bir kaç kişiye daha yazacaktım nasılsın die tek tek yazıp sayfayı doldurmayım dedim gelir gelmez 10 mesajlaHoşgeldin canım nasıl gidiyor koruma
Hosgeldinnnn bitanemSelam güzeller kadınlar gününüz kutlu olsun karşınıza kıymetinizi bilen insanlar çıkarsın rabbim her daim
Normalde 1 olurdu, bu hafta biraz fazla olmusGünaydın kızlarKadınlar günümüz kutlu olsun
ben tartıda artı çıkıyorum hatta artı 1500 falan çok takılmıyorum ödem oldugu için
Cuma test olmustuk, benim negatif olmus cnmMefkurem ablam negatif çıktın mı inşallah
Cipsmi menunde goremedimCumartesi cips yedimbir kase  bugün eritme zamanı
Canım eksin çok guzel
Güzel eksi canim
Biz.liste magdurlariyizDemekki dikkat edilince arti eksiye cevriliyomuş liste sana yaramadi çünkü tebrikler canim
E Elif_Eylul niye şaşırdınCumartesi cips yedimbir kase  bugün eritme zamanı
Ablacım bana kalsa kaybetmicemde o beni kaybediyor ama sıkı tutucam bu hafta bakalım cumaya ne olacak .. hyairlisi artıkDün eve hem borek bem manti yaptim ama malesef yemedim cnm :)))
Haftaya artisiz baslamak cok güzel kizlar
Vavvvv cok güzel maşallah cnmbu sefer kaybetme eksini
Cok guzel eksi dilegim
Onlemini alirsan yarina bile gider cnm
Benim ciğer kizartma degildi ama banada yaramamış
Sen öyle deyince artisin diye korktuydum :))) cok guzel cnm
Cok güzel eksi cnm
Bol bol yag yakmalar cnm
Ama ama şike var bu işte
Sicak tutunca insallah geçer cnm
Haftaya harika baslamişin cnm
Cumaya eksi olacagi kesin tatlim
Gecmis olsun cnm
Cok guzel eksi tebrikler cnm
Tebrikler tatlimlistede olmamak sana yaramış
Ozaman çek ceremesini
Evet yazmadım gece yedimCipsmi menunde goremedim
Cezalisın
Slm canım ben de seni merak etmiştim dün aklıma geldin bir etiket yapayım diyordum...Hoşbuldum canım sağolasın. vallahi bende sana birde bir kaç kişiye daha yazacaktım nasılsın die tek tek yazıp sayfayı doldurmayım dedim gelir gelmez 10 mesajla
korumayı bozdum epey misafirlerde bahanem oldu yedimde yedim ...
kiloda aldım ama kaç bilmiyorum tartılmadım haala.... kendimi hazır hissedince başlayacam yine bişilere.
sen ne yaptın istikrarlı hatun
Yok görmedim benEvet yazmadım gece yedimkaptana söyledim onun haberi var neden cezalı olayım ki cuma yemedim cumartesi yedim Zipzip- haberin yok mu
Çekiyom zaten ohhh mis gibiymiş 3 aydan beri yemedimOzaman çek ceremesini
Benim bile haberim var kız sinema keyfiyle kaçamak yapacam demiştinEvet yazmadım gece yedimkaptana söyledim onun haberi var neden cezalı olayım ki cuma yemedim cumartesi yedim Zipzip- haberin yok mu
Mezun olaydin 1paket ye istersenÇekiyom zaten ohhh mis gibiymiş 3 aydan beri yemedim
Evet kaçamaktan o bu hafta spor saati 6 saatHosgeldinnnn bitanem
Ne yaptin, annenler gittimi
Normalde 1 olurdu, bu hafta biraz fazla olmusama sana güveniyorum, sen halledersin cnm
Cuma test olmustuk, benim negatif olmus cnm
Esim hâlâ pozitif, ama karantinada kalmasina gerek yokmus, bulasiciligi kalmamamis artik
Ablam nereye bakıyorsa her yerde laf yetiştiriyorBenim bile haberim var kız sinema keyfiyle kaçamak yapacam demiştin
Ayyy keşke benim olsaBildirim yapayım ben de
Cuma 55.2
Bugün 55.7...
+500 gr....
Hedefim böyle 55 lerde gezinmek...
Dün yediklerim
Ablam nereye bakıyorsa her yerde laf yetiştiriyor
Sana hicbirsey demiyorum afiyet olsunBildirim yapayım ben de
Cuma 55.2
Bugün 55.7...
+500 gr....
Hedefim böyle 55 lerde gezinmek...
Dün yediklerim
Hoşbuldum ablam yaaa çok sevindim çok şükürrrrrrHosgeldinnnn bitanem
Ne yaptin, annenler gittimi
Normalde 1 olurdu, bu hafta biraz fazla olmusama sana güveniyorum, sen halledersin cnm
Cuma test olmustuk, benim negatif olmus cnm
Esim hâlâ pozitif, ama karantinada kalmasina gerek yokmus, bulasiciligi kalmamamis artik
önünde kaç günün var sen halledersin canım.Ablacım bana kalsa kaybetmicemde o beni kaybediyor ama sıkı tutucam bu hafta bakalım cumaya ne olacak .. hyairlisi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?