Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım nasıl gidiyor koruma
Hoşbuldum canım sağolasın. vallahi bende sana birde bir kaç kişiye daha yazacaktım nasılsın die tek tek yazıp sayfayı doldurmayım dedim gelir gelmez 10 mesajla
korumayı bozdum epey misafirlerde bahanem oldu yedimde yedim ...
kiloda aldım ama kaç bilmiyorum tartılmadım haala.... kendimi hazır hissedince başlayacam yine bişilere.
sen ne yaptın istikrarlı hatun

Selam güzeller kadınlar gününüz kutlu olsun karşınıza kıymetinizi bilen insanlar çıkarsın rabbim her daim
Hosgeldinnnn bitanem
Ne yaptin, annenler gittimi
Günaydın kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsun

ben tartıda artı çıkıyorum hatta artı 1500 falan çok takılmıyorum ödem oldugu için
Normalde 1 olurdu, bu hafta biraz fazla olmus ama sana güveniyorum, sen halledersin cnm
Mefkurem ablam negatif çıktın mı inşallah
Cuma test olmustuk, benim negatif olmus cnm
Esim hâlâ pozitif, ama karantinada kalmasina gerek yokmus, bulasiciligi kalmamamis artik

Ablacım bana kalsa kaybetmicemde o beni kaybediyor ama sıkı tutucam bu hafta bakalım cumaya ne olacak .. hyairlisi artık

Slm canım ben de seni merak etmiştim dün aklıma geldin bir etiket yapayım diyordum...
Gelmişsin...

Evet kaçamaktan o bu hafta spor saati 6 saat

Hoşbuldum ablam yaaa çok sevindim çok şükürrrrrr
eşinide kurtarsın allahım... poz. olmasına rağmen bulaştırmamasını bilmiyordum 1000 çeşite büründü zıkkım hastalık...

annemler bugün gitti o kadar yoğundum anlatamam varya yedik içtik dağ bayır dolaştık allahın her günü kendimizi ormanlara attık

Ablacım bana kalsa kaybetmicemde o beni kaybediyor ama sıkı tutucam bu hafta bakalım cumaya ne olacak .. hyairlisi artık
önünde kaç günün var sen halledersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…