- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
inşallah ya ne güzel olurBencede bu hafta birinci olck takımımız
1300 almış oyle yazmışWilma11 orti nerdesin migiyi gören oldumu tartilmismi ben kaçırdım sanırım
Canım sakin ol bende geçen hafta 1 kilo üzeri almıştım cuma gününe kadar 850 gr verdim bugün den sıkı diyete ve spora başlacuma: 83,1
bugün : 84,0
+900
resmen çildiriyorum ben valla yemin ederim. çildiriyorum.
Listedeki arkadaşlar eksi ile gelirse elinden geleni yaparsa neden olmasınBencede bu hafta birinci olck takımımız
Ödemdir o hemen almazsın yediklerinden canımcuma: 83,1
+900
Migicim menulere salata ekle yeşillik ekle canım sindirimi kolaylaştırır. Bende seve seve yemiyorum ama mecburum.cuma: 83,1
+900
İki gündür kuru fasulye yedim bitmediydi çok yapmışım ben vallaÖdemdir o hemen almazsın yediklerinden canım
Bende bugün yedimİki gündür kuru fasulye yedim bitmediydi çok yapmışım ben vallakaldı pazar güne de yemek de yapmadım dünde salata yaptım yogurt her akşam mutlaka okur menülerimde görüyorsun
Bugün mantar sote yapacağım
Bide 10 bin adım tamamlamaya çalışacağım
Ol kuzum  bende aşçı olmaya karar verdimYeğenim, kendi çabalarıyla 10 kilo vermişti, ve takıldı sonra, geçen pazar aradı, teyze hiç bir şey yemiyorum ama bir gr kilo veremiyorum, moralim çok bozuk diye. 16 yaş ergeniona diyet yazdım dedim 1 hafta uygula, bu sabah tartı günüydü.
1400 gr vermişben diyetetik okumaya gidiyorum var mı gelen bu sabah bizim diyetisyenin bildiğim aylık gelirini hesapladım 35000 çıktı, dükkan yok vergi yok temiz iş, online diyet walla.
Yaparsınız siz canımListedeki arkadaşlar eksi ile gelirse elinden geleni yaparsa neden olmasın
Tövbe herkes kafayi yemisOl kuzum  bende aşçı olmaya karar verdim
Yaparız herhaldeYaparsınız siz canım
Migi bebişim sen 7 lere gel artık.cuma: 83,1
+900
Gelmeye çalışıyorum gelemıyorum valla çıldırıyorum ben yaMigi bebişim sen 7 lere gel artık.Ne işin var oralarda?
Hiç deme yaaYaparız herhaldesizde yapsaydınız listede pek güzel olurdu şimdi birbirinize meydan okuyosunuz keşke o hafta eşleştirselerdi sizi
Umarım cuma size yarar güzel gelirsinizHiç deme yaaolmadı ne yapalım benim istatiklrrime uymadı
Burada olduğuna göre istiyorsun ama bazen kopuyorsun daha motive olmalısın. Ne gerekiyorsa bunun için yap ve tatlım.Gelmeye çalışıyorum gelemıyorum valla çıldırıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?