Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma: 83,1
bugün : 84,0
+900
resmen çildiriyorum ben valla yemin ederim. çildiriyorum.
Canım sakin ol bende geçen hafta 1 kilo üzeri almıştım cuma gününe kadar 850 gr verdim bugün den sıkı diyete ve spora başla

cuma: 83,1
bugün : 84,0
+900
resmen çildiriyorum ben valla yemin ederim. çildiriyorum.
Migicim menulere salata ekle yeşillik ekle canım sindirimi kolaylaştırır. Bende seve seve yemiyorum ama mecburum.

Ödemdir o hemen almazsın yediklerinden canım
İki gündür kuru fasulye yedim bitmediydi çok yapmışım ben valla kaldı pazar güne de yemek de yapmadım dünde salata yaptım yogurt her akşam mutlaka okur menülerimde görüyorsun
Bugün mantar sote yapacağım
Bide 10 bin adım tamamlamaya çalışacağım

Bende bugün yedim olsun haftasonuna kalmasın cumaya gider ödem canım spor da arada yap

Yeğenim, kendi çabalarıyla 10 kilo vermişti, ve takıldı sonra, geçen pazar aradı, teyze hiç bir şey yemiyorum ama bir gr kilo veremiyorum, moralim çok bozuk diye. 16 yaş ergeni ona diyet yazdım dedim 1 hafta uygula, bu sabah tartı günüydü.
1400 gr vermiş ben diyetetik okumaya gidiyorum var mı gelen bu sabah bizim diyetisyenin bildiğim aylık gelirini hesapladım 35000 çıktı, dükkan yok vergi yok temiz iş, online diyet walla.

Ol kuzum  bende aşçı olmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…