Artin cok degil cumaya halledersin canimGünaydın Dünyanın en güzel kadınları
Cuma günü 77,55 kg.
P tesi bugün 77,65 kg.
+100
cuma eksi gelecek 1 kg. En az.
BU hafta Birinciyiz.
Sabit olmanda guzelTunaydin su çamaşır katlamak kadar sıkıcı baska birsey var mi acaba
Cuma:82.20
Ptesi:82.20
Sanirim eksideyim ama wc sorunum oldugu icin sabit
Cumaya kadar dikkat edersen artilari verirsin canımcuma: 83,1
bugün : 84,0
+900
resmen çildiriyorum ben valla yemin ederim. çildiriyorum.
Reglin etkisidirBildirimim
Geçen hafta 82.1
Bugün 82.7
Fark +600 gr
Regl oldum bugün
1 ya da 1.5 yiyebilirisn bol salata ileKaç lahmacuna izin var?
Artik pazartesi gunundeyiz lahmacun tarzi seyler yemesek olurKaç lahmacuna izin var?
2 yildir dönem dönem düşünüyorum ama 4 yil daha okumak zor geliyor banaYeğenim, kendi çabalarıyla 10 kilo vermişti, ve takıldı sonra, geçen pazar aradı, teyze hiç bir şey yemiyorum ama bir gr kilo veremiyorum, moralim çok bozuk diye. 16 yaş ergeniona diyet yazdım dedim 1 hafta uygula, bu sabah tartı günüydü.
1400 gr vermişben diyetetik okumaya gidiyorum var mı gelen bu sabah bizim diyetisyenin bildiğim aylık gelirini hesapladım 35000 çıktı, dükkan yok vergi yok temiz iş, online diyet walla.
Zaten yarın listem başlıyor, bugün de hiç yemek yapasım yok aklıma en masum lahmacun geldi.Artin cok degil cumaya halledersin canim
Sabit olmanda guzel
Cumaya kadar dikkat edersen artilari verirsin canım
Reglin etkisidir
1 ya da 1.5 yiyebilirisn bol salata ile
Ama bugun yiyeceksen ye diger gunlere kalmasin ödem yapabilir
4yıl dediğün hemen gecerrr gider, bak başlasaydın 2 yılı pandemide bitmişti bile2 yildir dönem dönem düşünüyorum ama 4 yil daha okumak zor geliyor bana
O masum dedigin lahmacun 3gunune mal olur canim onagöreZaten yarın listem başlıyor, bugün de hiç yemek yapasım yok aklıma en masum lahmacun geldi.
Offf hiç yemek yapasım yok amaO masum dedigin lahmacun 3gunune mal olur canim onagöre
Sinav basvurularini kacirdik sanki4yıl dediğün hemen gecerrr gider, bak başlasaydın 2 yılı pandemide bitmişti bile
Bencede balik ve salata enazindan hamur degilOfff hiç yemek yapasım yok amane yesem o zaman? Balık söyliyim dışardan en iyisi
Tavuk varsa tavuk yapsan firinda canimOfff hiç yemek yapasım yok amane yesem o zaman? Balık söyliyim dışardan en iyisi
Şimdi 30 gün her akşam sebze yemeği ve tavuk/köfte hazırlayacağım, bugün farklı ve tembel işi bir şey yemek istemiştimTavuk varsa tavuk yapsan firinda canim
Afiyet olsun canımEşim rahatsızlandığı için malesef kahvaltı atladı öğle yemeği yedik direk dışarda olduğumuz için.
saat 12 de: ikea köftesi (sossuz) haşlama sebze
Ara öğün: meyve
Ara öğün: 3 galeta
Akşam 19.00: anacığımın evinde patlıcan yemeği - yoğurt
Hoşgeldin canım seninde kadınlar günün kutlu olsunKadının kadının yanında olduğu güzel grup . Hepinizin kadınlar gününü kutlarııımm
Diyetetik bölümü mü bence okuyabilirsin kaptanım2 yildir dönem dönem düşünüyorum ama 4 yil daha okumak zor geliyor bana
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@TekrarDene | |||||||
@Forever be young NUR | |||||||
| |||||||
| |||||||
M MissHayaLet | |||||||
| |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
| |||||||
@Nilay5454 | |||||||
@SATURN71 | |||||||
| |||||||
@T u t a s t e | |||||||
| |||||||
Aaa neden kiBalık işi yattı, gidem de kabak pişirem bari
Fırında kabak yap canım ben fırına atıyorum harika oluyorBalık işi yattı, gidem de kabak pişirem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?