- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bence riske atıp lahmacun söyleme ödem yapar fırında kabak karnıbahar çok güzel oluyor.Balık işi yattı, gidem de kabak pişirem bari
Yorumları çok kötüydü cesaret edemedim şöylemeye, eşimde daha da geç gelicem diyince iptal ettim, kabakları soymaya başladımAaa neden ki
Anladim canım kolay gelsinYorumları çok kötüydü cesaret edemedim şöylemeye, eşimde daha da geç gelicem diyince iptal ettim, kabakları soymaya başladım
Afiyet olsun canım aksam az olmamis miSabah 10,30 1 kivi, 1 muz 5 fındık 2 ceviz 1 fincan sütlü kahve.
Öğlen bir kase(1 kepçe) kuru fasülye 6 yk Kapuska bir tabak salata.
Ara 1 küçük meyveli yoğurt
Akşam 1 kup incir uyutması.
Su 3 litre olur. Spor sonra yazarım
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Evet ama fasulye şişlik yapcakAfiyet olsun canım aksam az olmamis mi
Olmazsa yanına az kuruyemis ekle canim emziriyorsunBen daha soda bitki çayı içicem şimdi onları da içtiğimde yazarım
Canım brokoki yıkayıp parçalayıp, az yağ, yarım çay bardağı su ve istediğin baharatla pişir. Üzerine yoğurt dök. Bu da pratik bir yemek. Doyurucu da oluyor.Yorumları çok kötüydü cesaret edemedim şöylemeye, eşimde daha da geç gelicem diyince iptal ettim, kabakları soymaya başladım
Pratikmiş de brokolim yoktu. Aklımda olsunCanım brokoki yıkayıp parçalayıp, az yağ, yarım çay bardağı su ve istediğin baharatla pişir. Üzerine yoğurt dök. Bu da pratik bir yemek. Doyurucu da oluyor.
Sen doktorlara bakma canım. Kilo, tansiyon şeker , yağlanma hepsi bebiş için engel.Bnm doktorum 100 kilonun uzerindeki hastalara zayıflayın diyoruz dedi ama olsun zayiflayinca şans artıyormuş bakalim görücez artık
Tamam canım öyle yaparımOlmazsa yanına az kuruyemis ekle canim emziriyorsun
Afiyet olsun ama bu menu az olmusSabah 10,30 1 kivi, 1 muz 5 fındık 2 ceviz 1 fincan sütlü kahve.
Öğlen bir kase(1 kepçe) kuru fasülye 6 yk Kapuska bir tabak salata.
Ara 1 küçük meyveli yoğurt
Akşam 1 kup incir uyutması.
Su 3 litre olur. Spor sonra yazarım
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Afiyet olsun canim
Biliyorum olsun canım yarın güzel kahvaltı yapıcam ödemlerden dolayı meyve ile yaptmAfiyet olsun ama bu menu az olmus
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenüm;
Sabah 10.30
1 haşl yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ananas 3 yabanmersini salata salatalık 10 zeytin 1 tb ekmek
Öğlen bilimum saatlerde
1 muz 3 yulaflı kraker 2-3yk sebzeli şehriye 1 dilim dağıstan ekmeği
Akşam 17 45 bitiş
Kabak kıyma yoğurt
Su 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?