hoşbuldum dünürümmmmcüğümmmmDünürüm gelmiş hoş gelmiş
Yüz yüze eğitim de başladı canım. Online da var ama okuldaki dersler dolu dolu geçiyor çok şükür. Dün itibariyle sınavlar başladı iki hafta sürecek. Sonrasına Allah kerim.
Napiyorsun bakalım yalanciktan gelmedin di mi
Amin güzel arkadaşım...
Duan için çok sağol..❤❤
Nedeni bende kalsın ama çok iyi geldi duan ...
Inşallah tez zamanda hiç yasanmamisa dönerim...
Ağlıyorum ben ağlayınca rahatlıyorum...
Eskiden göstere göstere ağlıyordum..
Şimdi saklı saklı ağlıyorum
sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumuSabah 6 da kalkip 30 dk eva yapiyorum..biraz daha vaktim olsa bolgesel çalışacağım olmuyor...aksam 9 dan sonraya kaliyo 2. Posta spor...onda da üşengeçlik geliyo...cozumu spor kiyafetimi ayakkabi giyip evde dolanmakta buldum..onlari giyince daha cabuk başlayabiliyorum
gülerek kullan canımcım inşallah...Regal KM 9102 9 kg. 2800 TL aldık :)
daha kullanmaya başlamadim. kullanma klavuzu okuyorum
İçiyorum canım form cayıda bir kupa içiyorum yeşil çayı sevemedim ıyyyyBol su iç zeynom su sisligini alir yesilcay bide
teşekkür ederim elifimGunaydin abla
Günaydın canım ❤
Tamam bugunden itibaren menulerini bekliyoruz yarin menu tablosuna eklerim
Sen ne zaman tartilmak istersen o zaman tartil
ben linkini göremiyorum canım işteyim ondan mı bilemiyorum. her yer kısıtlı bizim pclerde ondanda olabilir.Günaydın kızlar bebişler izin verse bu sporu yapardım 500 kl yakmak içinyapabilen yapsın linki atıyorum
Limon falan atsan icineİçiyorum canım form cayıda bir kupa içiyorum yeşil çayı sevemedim ıyyyy
Bu videolar kalabalık olunca etraftakiler konuşuyor birşeyler yapıyor. Dikkatimi dağıtıyorlar. Yinede bunu yapacağım bu sabah.teşekkür ederim elifim
ben linkini göremiyorum canım işteyim ondan mı bilemiyorum. her yer kısıtlı bizim pclerde ondanda olabilir.
Eve gidince belki görürsün canim benimteşekkür ederim elifim
ben linkini göremiyorum canım işteyim ondan mı bilemiyorum. her yer kısıtlı bizim pclerde ondanda olabilir.
Geçen aksam içtim yeşilçayı sabaha kadar uyutmadıİçiyorum canım form cayıda bir kupa içiyorum yeşil çayı sevemedim ıyyyy
Akşam yemeğinden sonra tavsiye ederim gün içinde tükketilerimiz rahatlıkla yakar bebim bebekler aglıyor kıyamet koparıyor yoksa hiç üşenmez günlük yapardımBu videolar kalabalık olunca etraftakiler konuşuyor birşeyler yapıyor. Dikkatimi dağıtıyorlar. Yinede bunu yapacağım bu sabah.Ni454
Beyaz cay deneseniz cok guzel tadi varGeçen aksam içtim yeşilçayı sabaha kadar uyutmadı
Bende pek sevmiomda metoyu çalıştırdığı konusunda hic fikir ayrılığı yok dr. Diyetisyen hepsi bunu söylediğinden arada iciom. Yaseminlisini aldim o daha iyi sadeden canım
Ya bende niye uykum gelmiyor geceleri diyorum o kadar erken kalkmama rağmen bundan sonra gündüz içecemGeçen aksam içtim yeşilçayı sabaha kadar uyutmadı
Bende pek sevmiomda metoyu çalıştırdığı konusunda hic fikir ayrılığı yok dr. Diyetisyen hepsi bunu söylediğinden arada iciom. Yaseminlisini aldim o daha iyi sadeden canım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar bebişler izin verse bu sporu yapardım 500 kl yakmak içinyapabilen yapsın linki atıyorum
Afiyet olsun canimKahvaltı yaptım. Kahve içiyorum. Sonra spor yapacağım. Her sabah böyle yapsam ne iyi olur.
Onuda 1 kere alıyım dedim aktar beyazla yeşilde hic fark yok dedi. Beyaz daha pahali die onu bırakıp yesili almıştım. İnsan bi merak ederde az alir demi :))Beyaz cay deneseniz cok guzel tadi var
Bende kahvalti disinda cay demleyip icmem ama sallama beyaz cay almistim kokusu falan cok hosuma gitti evet yesilcaydan pahali birazOnuda 1 kere alıyım dedim aktar beyazla yeşilde hic fark yok dedi. Beyaz daha pahali die onu bırakıp yesili almıştım. İnsan bi merak ederde az alir demi :))
Ben normal çayıda içmiyorum en son kızıma hamileyken içmiştim kiz 21 yaşında düşünkahveciyim ben çayin kokusu cok fena yaaa eşime demlerken koklamamaya çalışıyorum
Ama bir ara beyazida denerim canim sağol
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?