Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbuldum dünürümmmmcüğümmmm
günlük menülerle geldim ben inşallah yalandan olur mu hiççç hepsi sahidennnnn
mesleğini öğrencilerinle dolu dolu yapmaya başlamak sanada iyi gelecek inşallah hayırlı olsun allah hastalıksız atlattırsın döneminizi inşallah
öpüyorum seni...
sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumu
Regal KM 9102 9 kg. 2800 TL aldık :)
daha kullanmaya başlamadim. kullanma klavuzu okuyorum
gülerek kullan canımcım inşallah...

Gunaydin abla

Günaydın canım ❤

Tamam bugunden itibaren menulerini bekliyoruz yarin menu tablosuna eklerim

Sen ne zaman tartilmak istersen o zaman tartil
teşekkür ederim elifim
Günaydın kızlar bebişler izin verse bu sporu yapardım 500 kl yakmak için yapabilen yapsın linki atıyorum
ben linkini göremiyorum canım işteyim ondan mı bilemiyorum. her yer kısıtlı bizim pclerde ondanda olabilir.

teşekkür ederim elifim

ben linkini göremiyorum canım işteyim ondan mı bilemiyorum. her yer kısıtlı bizim pclerde ondanda olabilir.
Bu videolar kalabalık olunca etraftakiler konuşuyor birşeyler yapıyor. Dikkatimi dağıtıyorlar. Yinede bunu yapacağım bu sabah. Ni454

İçiyorum canım form cayıda bir kupa içiyorum yeşil çayı sevemedim ıyyyy
Geçen aksam içtim yeşilçayı sabaha kadar uyutmadı
Bende pek sevmiomda metoyu çalıştırdığı konusunda hic fikir ayrılığı yok dr. Diyetisyen hepsi bunu söylediğinden arada iciom. Yaseminlisini aldim o daha iyi sadeden canım

Bu videolar kalabalık olunca etraftakiler konuşuyor birşeyler yapıyor. Dikkatimi dağıtıyorlar. Yinede bunu yapacağım bu sabah. Ni454
Akşam yemeğinden sonra tavsiye ederim gün içinde tükketilerimiz rahatlıkla yakar bebim bebekler aglıyor kıyamet koparıyor yoksa hiç üşenmez günlük yapardım

Beyaz cay deneseniz cok guzel tadi var

Ya bende niye uykum gelmiyor geceleri diyorum o kadar erken kalkmama rağmen bundan sonra gündüz içecem

Beyaz cay deneseniz cok guzel tadi var
Onuda 1 kere alıyım dedim aktar beyazla yeşilde hic fark yok dedi. Beyaz daha pahali die onu bırakıp yesili almıştım. İnsan bi merak ederde az alir demi :))

Ben normal çayıda içmiyorum en son kızıma hamileyken içmiştim kiz 21 yaşında düşün kahveciyim ben çayin kokusu cok fena yaaa eşime demlerken koklamamaya çalışıyorum

Ama bir ara beyazida denerim canim sağol

Bende kahvalti disinda cay demleyip icmem ama sallama beyaz cay almistim kokusu falan cok hosuma gitti evet yesilcaydan pahali biraz

Kızlar kızlarrrrr aranızda kuşan deneyen oldu mu hiç... ben listesini bile okumamıştım haberleri cikmistiya anne kizina mi bişi olmustu neydi

Ama zayiflayanı baya çok bu listenin

Neyse ilk defa merakimdan baktimda listesinde cok bir sıkıntı goremedim ben. Protein kh. Sebze salata hepsinden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…