teşekkür ederim :)hoşbuldum dünürümmmmcüğümmmm
günlük menülerle geldim ben inşallah yalandan olur mu hiççç hepsi sahidennnnn
mesleğini öğrencilerinle dolu dolu yapmaya başlamak sanada iyi gelecek inşallah hayırlı olsun allah hastalıksız atlattırsın döneminizi inşallah
öpüyorum seni...
sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumu
gülerek kullan canımcım inşallah...
Burdayım canm -400 çok iyi tebriklerPes etme rakibem nerelerdesin bildirim de yapmadın ya da görmedim ben -400 vermişim sen ne ettin hafta sonları
Gunaydin canım ❤Gunaydin hanımlar
Eksi ile baslaman guzel afiyet olsun canim
Günaydın canımGünaydın kızlarUfaklığı kontrolü vardı aşı oldu anca geldim kahvaltı yapıyorum
Yaşil çaya biberiye kat hem tadı değişir hemde yağ yakımı artarİçiyorum canım form cayıda bir kupa içiyorum yeşil çayı sevemedim ıyyyy
Günaydın canim afiyet olsun agladimi minnakGünaydın kızlarUfaklığı kontrolü vardı aşı oldu anca geldim kahvaltı yapıyorum
Dus almiyorum canim bende hasta masta olurum havalar serin daha...tum.ustumu degistiriyorum.hoşbuldum dünürümmmmcüğümmmm
günlük menülerle geldim ben inşallah yalandan olur mu hiççç hepsi sahidennnnn
mesleğini öğrencilerinle dolu dolu yapmaya başlamak sanada iyi gelecek inşallah hayırlı olsun allah hastalıksız atlattırsın döneminizi inşallah
öpüyorum seni...
sabah terleyip duş alıp evden çıkmak hasta eder die sabah yapamıyorum. sende sıkıntı yapmıyor mu canım... ben abartıyor muyum üşütme korkumu
gülerek kullan canımcım inşallah...
Onun zayıflama kampında birisi ölmüştü...zengin taninmis birinin akrabasıydı o yuzden haber olmustuKızlar kızlarrrrr aranızda kuşan deneyen oldu mu hiç... ben listesini bile okumamıştım haberleri cikmistiya anne kizina mi bişi olmustu neydi
Ama zayiflayanı baya çok bu listenin
Neyse ilk defa merakimdan baktimda listesinde cok bir sıkıntı goremedim ben. Protein kh. Sebze salata hepsinden var.
Teşekkür ederim canmGunaydin canım ❤
Eksi ile baslaman guzel afiyet olsun canim
Günaydın canım
Günaydın....sabahın ezaniyla kalkan erkenci kuş olarak hemen bi bakayım dedim...guzel bir gun olsun☀☀ 🕊🕊
Günaydın kızlar
Cumartesi beklediğim regli bugün geldi şükür ki geldi ya gelmeseydi
Korkmaya başlamıştım
Dune gore +600şoklardayım...odem.olamaz 1 litre odem cayida içiyorum 2 gündür...çok yedim demekki...cuma icin 2 gun kabak detoksuna basladim bugun
Günaydın kızlarrr
günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
Herkese günaydın.
Gunaydin
Günaydin :)
Günaydın canlarımmutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Bende erkenciyim artık ders çalışmam gerekince mecbur. İyi oldu metabolizmam erken uyanmış oluyor
Günaydın kızlar,
Bugün yeni listeme başladım, bu sefer süt ürünlersiz ve glutensiz nasıl geçecek bilmiyorum, alışkanlıkları değiştirmek zor olacak.
Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Günaydın hanımlar
Cumayı düşünüp irademizi konuşturduğumuz bir gün olsun
Gunaydinn
Mutlu huzurlu günler
Günaydın güzeller öpüyorum hepinizide
Zipzip- kaptanım menü paylaşımıyla katılmak istiyorum bugünden itibaren aranıza inşallah. ama tartılmayacam fazlalıkları tartıda görmek istemiyorum. anlaştık mı freede olmasamda olur öpüyorummmm
Günaydın kızlar
Gunaydin hanımlar
Günaydın kızlarGünaydın canim afiyet olsun agladimi minnak
oyy mis kokulu kuzuya kıydılar mıGünaydın kızlarUfaklığı kontrolü vardı aşı oldu anca geldim kahvaltı yapıyorum
teşekkürler canım cevabın içinDus almiyorum canim bende hasta masta olurum havalar serin daha...tum.ustumu degistiriyorum.
Onun zayıflama kampında birisi ölmüştü...zengin taninmis birinin akrabasıydı o yuzden haber olmustu
Ayyy kiyamam....Günaydın kızlar
Ağladı hemde nasıl
Ben videyodan spor yapiyorsam telin sesini kısıp tv nin alina koyuyorumBu videolar kalabalık olunca etraftakiler konuşuyor birşeyler yapıyor. Dikkatimi dağıtıyorlar. Yinede bunu yapacağım bu sabah.Ni454
Kendim yapmadim ama baska takimlarda yapan olmustu cnmKızlar kızlarrrrr aranızda kuşan deneyen oldu mu hiç... ben listesini bile okumamıştım haberleri cikmistiya anne kizina mi bişi olmustu neydi
Ama zayiflayanı baya çok bu listenin
Neyse ilk defa merakimdan baktimda listesinde cok bir sıkıntı goremedim ben. Protein kh. Sebze salata hepsinden var.
Bu salatalik kürünü bayadir yapiyorsun cnmsabah salatalık kürü ile duruyorum 10 dk bi wc deyim fhigüğjşhlj
Şifa olsun minige insallah cnmGünaydın kızlarUfaklığı kontrolü vardı aşı oldu anca geldim kahvaltı yapıyorum
Arada bi yapıyorum :)Ben videyodan spor yapiyorsam telin sesini kısıp tv nin alina koyuyorum
Tv ye bakarken vakit daha cabuk geciyor, sikici olmuyor :))
Kendim yapmadim ama baska takimlarda yapan olmustu cnm
Baslangicta vermislerdi diye hatirliyorum
Listesi şok diyet tarzi degil
Kampinda daha cok aç bırakıyormuş :))
Bu salatalik kürünü bayadir yapiyorsun cnm
Pek etkili degil heralde
Şifa olsun minige insallah cnm
Evet bunu daha önce gördüm ama minikler en fazla 20 25 dk tahammül ediyorlar beni başlıyor lar ağlamaya sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?