Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende 71 i görmek istiyorum ama regli bugün başladı cumaya bitmez umarım cok etkilemez yürüyüşü arttırmalıyım

Bende 71 i görmek istiyorum ama regli bugün başladı cumaya bitmez umarım cok etkilemez yürüyüşü arttırmalıyım
cumaya şu an 3 gün var bence şişliğin fazlasıyla iner. çünkü adet olmadan önceki iki gün ve adetin ilk iki gün çok şişlik oluyor bende. bolca su içerek tuvalete gitme sıklığını da arttırabilirsin canım. tuvaletle ödemi bolca atarsın. ay inşallah istediğimiz gibi bir tartı olurrr. cumayı ssabırsızlıkla bekliyorum artık

Insallah hedefledigin kiloya gelirsin cumaya

Günaydın güzeller öpüyorum hepinizide

Zipzip- kaptanım menü paylaşımıyla katılmak istiyorum bugünden itibaren aranıza inşallah. ama tartılmayacam fazlalıkları tartıda görmek istemiyorum. anlaştık mı freede olmasamda olur öpüyorummmm

Gunaydin canim gelmene sevindim

Gunaydinn

Mutlu huzurlu günler
Gunaydin abla
Günaydın canım ❤

Tamam bugunden itibaren menulerini bekliyoruz yarin menu tablosuna eklerim

Sen ne zaman tartilmak istersen o zaman tartil

Afiyet olsun cok.güzel.menu yalnız az degil.mi senin icin...
Sağol cnm aksam miktari doyurucuydu
Dune gore +600 şoklardayım...odem.olamaz 1 litre odem cayida içiyorum 2 gündür...çok yedim demekki...cuma icin 2 gun kabak detoksuna basladim bugun
Bazen sebepsiz günlük dalgalanmalar olabilir cnm moralini bozma

Bugün benim niyetimde kabak yapmak :))
Afiyet olsun kizlar

hepinize afiyet olsun kızlar, tek tek yazamadım çok geriden geldim de:)
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…