- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Bende 71 i görmek istiyorum ama regli bugün başladı cumaya bitmez umarım cok etkilemez yürüyüşü arttırmalıyımCuma günü tartıda 63 lü bir sayı görmek istiyorummm.. adette oldum nasılsa, şişliğim de iyice iner o zamana, 63 ü görürüm inşallahhh.. limonlu sular, yeşilçaylar, bulduğum tüm bitki çaylarını içmelerevrene 63 sayısını yolluyorum sürekli cumaya kadar gelip beni bulur inşallah
Sporda coktan 1. Sensin canim bn gündüz okulda oluyorum aksam da derse giriyorum 7.30 8 e kadar bi yemek yiyip uyuyorum su iki haftalik sınavı bi atlatsaydik hayirlusiyka
Bol su iç zeynom su sisligini alir yesilcay bideBende 71 i görmek istiyorum ama regli bugün başladı cumaya bitmez umarım cok etkilemez yürüyüşü arttırmalıyım
cumaya şu an 3 gün var bence şişliğin fazlasıyla iner. çünkü adet olmadan önceki iki gün ve adetin ilk iki gün çok şişlik oluyor bende. bolca su içerek tuvalete gitme sıklığını da arttırabilirsin canım. tuvaletle ödemi bolca atarsın. ay inşallah istediğimiz gibi bir tartı olurrr. cumayı ssabırsızlıkla bekliyorum artıkBende 71 i görmek istiyorum ama regli bugün başladı cumaya bitmez umarım cok etkilemez yürüyüşü arttırmalıyım
Insallah hedefledigin kiloya gelirsin cumayaCuma günü tartıda 63 lü bir sayı görmek istiyorummm.. adette oldum nasılsa, şişliğim de iyice iner o zamana, 63 ü görürüm inşallahhh.. limonlu sular, yeşilçaylar, bulduğum tüm bitki çaylarını içmelerevrene 63 sayısını yolluyorum sürekli cumaya kadar gelip beni bulur inşallah
inşallah canımm çok aminnnInsallah hedefledigin kiloya gelirsin cumaya
Heeee ondan kalkamiyosun sen1 gibi uyudum
Uyandim uyandimHeeee ondan kalkamiyosun sen
Heee iyi ozamanUyandim uyandim
Kediyle ugtastim biraz
Daha evde herkes uyuyor
Gunaydin canimGünaydın hanımlar
Cumayı düşünüp irademizi konuşturduğumuz bir gün olsun
Gunaydin canım ❤Günaydın hanımlar
Cumayı düşünüp irademizi konuşturduğumuz bir gün olsun
GünaydınGunaydinn
Mutlu huzurlu günler
Gunaydin canim gelmene sevindimGünaydın güzeller öpüyorum hepinizide
Zipzip- kaptanım menü paylaşımıyla katılmak istiyorum bugünden itibaren aranıza inşallah. ama tartılmayacam fazlalıkları tartıda görmek istemiyorum. anlaştık mı freede olmasamda olur öpüyorummmm
Gunaydin ablaGunaydinn
Mutlu huzurlu günler
Günaydın canım ❤Günaydın güzeller öpüyorum hepinizide
Zipzip- kaptanım menü paylaşımıyla katılmak istiyorum bugünden itibaren aranıza inşallah. ama tartılmayacam fazlalıkları tartıda görmek istemiyorum. anlaştık mı freede olmasamda olur öpüyorummmm
Sağol cnmAfiyet olsun cok.güzel.menu yalnız az degil.mi senin icin...
Bazen sebepsiz günlük dalgalanmalar olabilir cnm moralini bozmaDune gore +600şoklardayım...odem.olamaz 1 litre odem cayida içiyorum 2 gündür...çok yedim demekki...cuma icin 2 gun kabak detoksuna basladim bugun
Afiyet olsun kizlar
Teşekkür ederimhepinize afiyet olsun kızlar, tek tek yazamadım çok geriden geldim de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?