- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bastım sizi :76:
yarıslar düşüülüyo
kendinize güveniyorsanız neden olmasın
bu günlerde bize nazar değmesin
şimdi bi çalışanım bana cevizli pestilden cevizden fındıktan oluşan kocaman bi paket getirmiş akşamları eşinizle otururken yersiniz dedi ben onları eşimle yersem tamam artık enerji patlaması yaşarızzz ondan sonraAllahım bu paketi bi şekilde yok etmem lazımmm çok iştah açıcı görünüyorrrlar
denizim atma onu götür eşinin masasına bırak o yesinnnnn
hoş geldin zevcan
o ne özgüven o
benim kilo şuanda 61 safişimm 5 li rakamları görmüşken tekrar 6 lı rakamlara çıktım ben ....... eğer sende istersen rakip olabiliriz canım .eeeee kızlaarrr nedir son durum karar verildimi
kim kimle dum duma dum oynucaz hadiiiiii sabırsızlandım beeeennnn
nazlımmmm yoksaaa ikimiz rakipmiyiz bir birimizeeeee
senin kilon kaç kiiiiiii :84: :84:
denizim atma onu götür eşinin masasına bırak o yesinnnnn
ayy yakalandıkkk valla:78:
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmmHuuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm
irem&özge cimm bize savaş ilan etti sürün diet peynirlerinizi çıkarın domates salatalığı savaşa giiriyoruuuzzz
takımda yerimiz açılacak simoşum tekrar gelsene canım takıma
Huuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta
irem&özge cimm bize savaş ilan etti sürün diet peynirlerinizi çıkarın domates salatalığı savaşa giiriyoruuuzzz
evet gözdem dön artıkk takımaaa lütfennnn :84: :84: :84:
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm
Özledim zatiiiii :94::86:
iradesizliğimin zirvesindeyim nazlım, boş yere işgal ederimki verdiklerimin tümünü aldım yine, ama takımdan uzak oluncada kilo alıyorum, takımdayken en azından bazen sabit oluyorum tutuyorum kendimi
Özledim zatiiiii :94::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?