Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

denizim atma onu götür eşinin masasına bırak o yesinnnnn

di mi enişte yesin ,denizin zayıflamasına daha da çok katkısı olsun

benim kilo şuanda 61 safişimm 5 li rakamları görmüşken tekrar 6 lı rakamlara çıktım ben ....... eğer sende istersen rakip olabiliriz canım .

irem&özge cimm bize savaş ilan etti sürün diet peynirlerinizi çıkarın domates salatalığı savaşa giiriyoruuuzzz

Huuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm

ayy 4. takıma bakın yaa resmen toplaşıp hepsi gelmiş gelecekleri varsa görecekleride var değil mi kızlarrrr

takımda yerimiz açılacak simoşum tekrar gelsene canım takıma

iradesizliğimin zirvesindeyim nazlım, boş yere işgal ederimki verdiklerimin tümünü aldım yine, ama takımdan uzak oluncada kilo alıyorum, takımdayken en azından bazen sabit oluyorum tutuyorum kendimi

Huuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta

hoşgeldin iramciğim . amanım basılsık . bize uyar canım benim ama kimin 1. olacağı belli olmaz .

safiş canım eger şimdi masasına bırakırsam bu paketi herhalde yarım saate kalmaz benim çalışma masasının üstünde fatmagülün suçu ne denizin suçu neee haline dönüşürr ayy rezil oluruz koca organize sanayiyeee

iradesizliğimin zirvesindeyim nazlım, boş yere işgal ederimki verdiklerimin tümünü aldım yine, ama takımdan uzak oluncada kilo alıyorum, takımdayken en azından bazen sabit oluyorum tutuyorum kendimi

tamam işte gülüm sabit kal en azından burdan ayrıldığımızda haddinden fazla kilo alıp dönüyoruz . bak bana bayramda burdan bir koptum kilolar ikişer ikişer geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…