- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
şuan sadece erimeyi bekleyen yağlar görüyoruz biz onları eritmeye geldik
Aaaa kuzu gelmiş topicimizeeee hoooş gelmiiiişşş, candır takımdaki kızlar bir tanısaaanBi yandan da zayıflamaya mı çalışıyosun fıstık gibisin neyin var
Aaaa kuzu gelmiş topicimizeeee hoooş gelmiiiişşş, candır takımdaki kızlar bir tanısaaan
oooooo 4. Takım iddialı
iyi bakkk bu onları son görüşün olacak canımmm :82:
Oooooo 4. takım iddialı
4. takım pek bir kendine güveniyor bakıyorumda .... haydin kızlar zırhlarınızı giyin . yarınki kilo bildirimndeki kilolarımızla yarışa girelimmmm . KORK BİZDEN 4. TAKIM GELİYORUZ.
evet simoşum baya idaalı 4. Takım . Bizde idalıyız canım ezip geçeceğiz 4. Takımı yağlarımızın altında kalacaklar.:86::86::84::84:
kardelen hoşgeldin canımm kaç kilodan kaç kiloya düştünnn merak ettimm :78:
nazcım bencede yarışalımmm yarınki kilo bildiriminden sonra start veririz yılbaşına kadarda çarpışırız
di mi enişte yesin ,denizin zayıflamasına daha da çok katkısı olsun
canım o ne o
öz güven patlaması yaşıyorum :90: :90: :90:
benim kilo şuanda 61 safişimm 5 li rakamları görmüşken tekrar 6 lı rakamlara çıktım ben ....... eğer sende istersen rakip olabiliriz canım .
eee kimler var neye var ne kadarla var :76: :76: :76: :76: :76:
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm
ayy 4. takıma bakın yaa resmen toplaşıp hepsi gelmiş gelecekleri varsa görecekleride var değil mi kızlarrrr
safiş canım eger şimdi masasına bırakırsam bu paketi herhalde yarım saate kalmaz benim çalışma masasının üstünde fatmagülün suçu ne denizin suçu neee haline dönüşürr ayy rezil oluruz koca organize sanayiyeee
Kızlar ya amniyosentez önerildiğinde çokmu riskli oluyorsun ? Sonuç iyi çıkar dimi ?
4. takımdan 6. takıma sesleniyorum SON GÜLEN İYİ GÜLER ..
koşmaya basladık bile siz hala bekliyormusunuz :90: :90: :90:
Hoşbulduk canım 66 kilodan 60 kiloya indim..
oooo kızlar bu ne hırs,yarış için herkes hazır gibi,offf benimde acil motiveye ihtiyacım var ama olmuyo
denizcim benim durumum daha vahim,göbeği gören kesin hamile sanıyodur,bu kadar kısa zamanda nasıl bu hale geldim anlamıyorum...ipin ucunu iyice kaçırdım...bol gelen pantolonum şu anda acaip sıkıyo,patlayacam sanki,bu durum bende stres yaratıyo,kendimi kötü hissediyorum,belkide bu yüzden mide ağrıları çekiyorum...
tabi bi kaç gündür bi sinirlilik haliki sormayın,eşiminde burnundan getiriyorum,yok yere kavga çıkarmaya başladım,ne oluyo kızlar bana ya
oooo kızlar bu ne hırs,yarış için herkes hazır gibi,offf benimde acil motiveye ihtiyacım var ama olmuyo
denizcim benim durumum daha vahim,göbeği gören kesin hamile sanıyodur,bu kadar kısa zamanda nasıl bu hale geldim anlamıyorum...ipin ucunu iyice kaçırdım...bol gelen pantolonum şu anda acaip sıkıyo,patlayacam sanki,bu durum bende stres yaratıyo,kendimi kötü hissediyorum,belkide bu yüzden mide ağrıları çekiyorum...
tabi bi kaç gündür bi sinirlilik haliki sormayın,eşiminde burnundan getiriyorum,yok yere kavga çıkarmaya başladım,ne oluyo kızlar bana ya
irem&özge cimm bize savaş ilan etti sürün diet peynirlerinizi çıkarın domates salatalığı savaşa giiriyoruuuzzz
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm
ayy 4. takıma bakın yaa resmen toplaşıp hepsi gelmiş gelecekleri varsa görecekleride var değil mi kızlarrrr
hoşgeldin iramciğim . amanım basılsık . bize uyar canım benim ama kimin 1. olacağı belli olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?