Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4. takım pek bir kendine güveniyor bakıyorumda .... haydin kızlar zırhlarınızı giyin . yarınki kilo bildirimndeki kilolarımızla yarışa girelimmmm . KORK BİZDEN 4. TAKIM GELİYORUZ.

hohoo meyveeme baaak yeaaa:)

4.takımm bunu siz istediniz

kardelen hoşgeldin canımm kaç kilodan kaç kiloya düştünnn merak ettimm :78:

nazcım bencede yarışalımmm yarınki kilo bildiriminden sonra start veririz yılbaşına kadarda çarpışırız

Kızlar ya amniyosentez önerildiğinde çokmu riskli oluyorsun ? Sonuç iyi çıkar dimi ?

iyi bakkk bu onları son görüşün olacak canımmm :82:

Oooooo 4. takım iddialı

4. takım pek bir kendine güveniyor bakıyorumda .... haydin kızlar zırhlarınızı giyin . yarınki kilo bildirimndeki kilolarımızla yarışa girelimmmm . KORK BİZDEN 4. TAKIM GELİYORUZ.

evet simoşum baya idaalı 4. Takım . Bizde idalıyız canım ezip geçeceğiz 4. Takımı yağlarımızın altında kalacaklar.:86::86::84::84:

4. takımdan 6. takıma sesleniyorum SON GÜLEN İYİ GÜLER ..

koşmaya basladık bile siz hala bekliyormusunuz :90: :90: :90:

kardelen hoşgeldin canımm kaç kilodan kaç kiloya düştünnn merak ettimm :78:

nazcım bencede yarışalımmm yarınki kilo bildiriminden sonra start veririz yılbaşına kadarda çarpışırız

Hoşbulduk canım 66 kilodan 60 kiloya indim..

oooo kızlar bu ne hırs,yarış için herkes hazır gibi,offf benimde acil motiveye ihtiyacım var ama olmuyo

denizcim benim durumum daha vahim,göbeği gören kesin hamile sanıyodur,bu kadar kısa zamanda nasıl bu hale geldim anlamıyorum...ipin ucunu iyice kaçırdım...bol gelen pantolonum şu anda acaip sıkıyo,patlayacam sanki,bu durum bende stres yaratıyo,kendimi kötü hissediyorum,belkide bu yüzden mide ağrıları çekiyorum...
tabi bi kaç gündür bi sinirlilik haliki sormayın,eşiminde burnundan getiriyorum,yok yere kavga çıkarmaya başladım,ne oluyo kızlar bana ya

aallaahhhhhhhhh ortalık kızışmıışşş looooooo
kim haber verdi nen 4. takımaaa üstümüze üstümüze geliyorlarrrrr

di mi enişte yesin ,denizin zayıflamasına daha da çok katkısı olsun

bencede şekercim enişte yesin onda erir nasılsa sonrada denizimde erirr allaaaahhhhhhhhh

sende oturma canımmm git snde all bol cevizliiiiii

canım o ne o
öz güven patlaması yaşıyorum :90: :90: :90:

bencedeee şaşırdımmm faalllaaaa
sen akşam yediğin tatlıyı eritecen demii bu gazlaaaa
şehriye çorbasıda gözümden kaçmadı zzaaarrrrr

benim kilo şuanda 61 safişimm 5 li rakamları görmüşken tekrar 6 lı rakamlara çıktım ben ....... eğer sende istersen rakip olabiliriz canım .

seve seve nazlımmmmmm

eee kimler var neye var ne kadarla var :76: :76: :76: :76: :76:

ben varım her şeye sonuna kadar haydinnn hodri meydan

bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm

sen bu gazla varryyyaaaaaaa kendi yağlarını yakar yetinmez birde kocanı eritirsin koçum benim bee yürüüüüü :86:

ayy 4. takıma bakın yaa resmen toplaşıp hepsi gelmiş gelecekleri varsa görecekleride var değil mi kızlarrrr

aynendeee öylleeeeeeeee
bu lafları yutmayalımdaaaaaa

wwuuhhhuuuuuu ne kadan mikemmel olarrrrrrrrr
ayyy bayılazaaaaağımmmm
bence akşam üzeri veerr kocişine onuuuuu eve zor yetişsinnn

Kızlar ya amniyosentez önerildiğinde çokmu riskli oluyorsun ? Sonuç iyi çıkar dimi ?

hayırdır gözdem kime yapılacak amniyosentez?
Doktorlar kolay kolay istemez bu testi ama sebepte önemli tabiii

4. takımdan 6. takıma sesleniyorum SON GÜLEN İYİ GÜLER ..

koşmaya basladık bile siz hala bekliyormusunuz :90: :90: :90:

wuuuhhuuuuu

Hoşbulduk canım 66 kilodan 60 kiloya indim..

tebrikleerrrrrrrrrrr
ne kadar sürede oldu bu

canım adet döneminmi yaklaştı o yüzden olabilir bu haller?

ne oldugunu söyleyeyim canım kendi kendine verdiğin sözleri tutmadıgın için ,her defasında yeniden deneyip yine bıraktıgın için kendine kızıyorsun pişmanlık duyuyorsun ve vicdan azabı çekiyorsun ve buda sinir yapıyor ve hırsını en çok gücünün yettiği eşinden çıkarıyorsun bende yaşadım aynı şeyleri canım ufaktan başla hemen kendine büyük hedefler koyma sanki ilkkez diyet yapıyormuşsun gibi önce ekmeği kes mesala yemeye başladıysan yada suyu arttır yeşilçay iç yavaş yavaş başla eger hedeflerin büyük olup ulaşamazsan hayal kırıklıgında büyük oluyor yapabileceğine inan .inan kendineeee

Safinaz valla oldu kendi kendine bi hamile kaldım eridim bittim o dönemde

Safiş oda arkadaşım 21 haftalık hamile, geçen hafta 2 li tarama testi vardı, onun sonucu gelince birde ayrıntılı ultrason yapmış, daha 3 lü tarama testini istemeden hemen amniyosentez yaptı birde üstüne cuma günü, geçen hafta yani. yarın sonucu çıkacak, odamızda çıt çıkmıyor, bir haftada süzüldü garibim, ben bile endişeliyim, yaşıda daha 28 yahu, benim bildiğim amniyosentez 37 yaşın üzerine yapılıyor

irem&özge cimm bize savaş ilan etti sürün diet peynirlerinizi çıkarın domates salatalığı savaşa giiriyoruuuzzz

Biz hazırız her türlü savaşa şekerim.

bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm

Devam tatlım. Pazartesi başladım yine. Bu sefer bitecek bu iş.
Kendimize güvenimiz tam çünkü iyice toparlandık takımcak.

ayy 4. takıma bakın yaa resmen toplaşıp hepsi gelmiş gelecekleri varsa görecekleride var değil mi kızlarrrr

hoşgeldin iramciğim . amanım basılsık . bize uyar canım benim ama kimin 1. olacağı belli olmaz .

Tamamdır kaptandaşım. Yarın başlıyoruz o halde. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…