boşver safiş deşme yaramı geçti gitti çok şükür şuan saglıklı bi kızım var
bu konulara girmeyelim moralleri bozmayalım hazırr savaş başlamışkeeeenn
kızlar herkese merabalar netim hala düzelmedi yaabugün artık postaneye uğrayacak inanın şuanda yazarken bile gitti bekliycem gelmesini yazıyı göndermek için neyse ben yarında belki giremeyebilirim ben şimdiden kilo bildirimimi yapsam acaba dedim nazcım olmazmı ne dersin...
ben yinede yapayım kabul etmessen artık gereken neyse onu yap cnm okmi tatlım geçen hafta 68 idim bu hafta 65 kızlarrrrrrrhedef 63 hedefime ulaşırsam dahada aşağı çekcem inşlah günlük komşuyla yürüyüşede başladık inşlah 60 kiloyuda görürüm
bu arada hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi
az kaldı şu modemi yere atıp kırcam kökten kurtulcam :84: bu ne ya bir yazı yazıyom dakikalarca bekliyom yollamak için yada hiç yollayamıyom :84: :84:
zararlı içerik diye şikayet edicem safiş seniilitfeeen benn bilmem ölee şelerrr
zararlı içerik diye şikayet edicem safiş seniilitfeeen benn bilmem ölee şelerrr
kızlar herkese merabalar netim hala düzelmedi yaabugün artık postaneye uğrayacak inanın şuanda yazarken bile gitti bekliycem gelmesini yazıyı göndermek için neyse ben yarında belki giremeyebilirim ben şimdiden kilo bildirimimi yapsam acaba dedim nazcım olmazmı ne dersin...
ben yinede yapayım kabul etmessen artık gereken neyse onu yap cnm okmi tatlım geçen hafta 68 idim bu hafta 65 kızlarrrrrrrhedef 63 hedefime ulaşırsam dahada aşağı çekcem inşlah günlük komşuyla yürüyüşede başladık inşlah 60 kiloyuda görürüm
bu arada hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi
melekciim ben safişinn hastasıyımmm 3 yaşımdan beriii:d:d
dikkatini çekmeye çalışıyorum:d
narincim haklısın galiba canım,ufak hedeflerle kendimi strese sokmadan tekrar başlamam lazım,yoksa sonum iyice çöküntü olucak,aynadaki halimden hiç memnun değilim...en ufak şeyleri bile problem yapıyorum...sabah eşimden ayrıldıkta sonra ofiste hıçkıra hıçkıra ağladım,ortada sebep yokken...sanırım safişiminde dediği gibi adet dönemimde yaklaşıyo belki oda etkilidir...off ne kadar hassas oldum ben yaa
topiğin enerji verici hatunu o öyle deme
bence deeee
ooyy kıyamammm senn suratınıı düşürmee sakıınn hepinizi güldürceeemm hepiniziii
demin aklıma geldi hedefime ulaştıımda başarı hikayesi yazıcam yaaaaa en çok kime teşekkür etsem diodum
melekciim ben safişinn hastasıyımmm 3 yaşımdan beriii
dikkatini çekmeye çalışıyorum
safiş adın yağmur mu senin?
safişe herkes hasta
şeker hatun vesselam :89:
nesliş hamile misin yoksa
aman elifim bu şu anda en son istediğim şey,kesinlikle hazır hissetmiyorum kendimi...1 seneden önce düşünmüyorum,üstelik korunuyoruzda,olamaz dimiiiii:44::44:
narincim haklısın galiba canım,ufak hedeflerle kendimi strese sokmadan tekrar başlamam lazım,yoksa sonum iyice çöküntü olucak,aynadaki halimden hiç memnun değilim...en ufak şeyleri bile problem yapıyorum...sabah eşimden ayrıldıkta sonra ofiste hıçkıra hıçkıra ağladım,ortada sebep yokken...sanırım safişiminde dediği gibi adet dönemimde yaklaşıyo belki oda etkilidir...off ne kadar hassas oldum ben yaa
neden olabilmesin ki :87: korunurken hamile kalan çok :89: :94:
sanki biri yazmıştı yağmurcum diye ondan sordum :44:
ne ki adın söyle bari :86:
aman elifim bu şu anda en son istediğim şey,kesinlikle hazır hissetmiyorum kendimi...1 seneden önce düşünmüyorum,üstelik korunuyoruzda,olamaz dimiiiii:44::44:
neden olabilmesin ki :87: korunurken hamile kalan çok :89: :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?