Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

boşver safiş deşme yaramı geçti gitti çok şükür şuan saglıklı bi kızım var

allahım size bağışlasın yavruyu cancağızmmmmmmmmm

bu konulara girmeyelim moralleri bozmayalım hazırr savaş başlamışkeeeenn

savaşmaaa seviş benleeeeeeeeeeee

canımmm hoşgeldinnn harikasın valla tam üç kg. vermişsin süpperrrrr yaaaa darısı bizlerin başınaaa....

az kaldı şu modemi yere atıp kırcam kökten kurtulcam :84: bu ne ya bir yazı yazıyom dakikalarca bekliyom yollamak için yada hiç yollayamıyom :84: :84:

at gitsin yaaa senden kıymetlimi

zararlı içerik diye şikayet edicem safiş senii litfeeen benn bilmem ölee şelerrr

tebrik ederim canım dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşıp, daha da aşağı çekersin

ooyy kıyamammm senn suratınıı düşürmee sakıınn hepinizi güldürceeemm hepiniziii

demin aklıma geldi hedefime ulaştıımda başarı hikayesi yazıcam yaaaaa en çok kime teşekkür etsem diodum

melekciim ben safişinn hastasıyımmm 3 yaşımdan beriii

dikkatini çekmeye çalışıyorum

narincim haklısın galiba canım,ufak hedeflerle kendimi strese sokmadan tekrar başlamam lazım,yoksa sonum iyice çöküntü olucak,aynadaki halimden hiç memnun değilim...en ufak şeyleri bile problem yapıyorum...sabah eşimden ayrıldıkta sonra ofiste hıçkıra hıçkıra ağladım,ortada sebep yokken...sanırım safişiminde dediği gibi adet dönemimde yaklaşıyo belki oda etkilidir...off ne kadar hassas oldum ben yaa

nesliş hamile misin yoksa

topiğin enerji verici hatunu o öyle deme

yavruuuuuuuuuuuuu yerim seni bennnnnn balım böceğim dadlum benimmmmmmmmm gel bir öpem seniiii gıdıktaannnn

emineeeee nerelerdesin sennnnnn
hoşgeldinnnnnnnn
biz yarışma yapıyoruz kıran kırana haberin varmıııı
inşallah gebermeyiz inada bindiripte zayıflıktan

manyaaaakkkkkk sorulurmu buuu tabikide bana teşekkür edeceksin
neden
ben seni gülüdürüp kalori yakmana sebep oluyorum biiirrrrrrr
roman olduğumuz içüüünn habire çadırlarada göbek atıyoruz ikiiiiiiiiiii
halayda başı ben sonu sen çekiyorsun üçççççççççççç
e ben safişim yetmezmi buda dörttttttt

Doğum hikayesi gibi zayıflama hikayesimi yazcan kıııııı

melekciim ben safişinn hastasıyımmm 3 yaşımdan beriii

dikkatini çekmeye çalışıyorum

aannaaaa hastamı ettim seni kuzuuu neyin var noliiiiiiiiii
ooyyyy kıyamam şikayetlerin nelerdirrr anlat derdine derman olaam ilacın olam aybalaammmm

safiş adın yağmur mu senin?

değilde
ne alaka elifim hayırdır?

safişe herkes hasta

şeker hatun vesselam :89:

ayyyy vallaha billaha tillaha şımarcam heeeeeee

beniiiii bu günlereeee sizler getirdinizzzzzzz sevgili halkımmmmmm

oyyyyyyyyyyyyyyy kocasının mavi gülü ne oldu sanaaaa
gece sporları seni yordumu anneeemmm bunalımmı takılmak istedin accıkın ama olmazkiiiiiiii bunalıma ağlamaya zırlamaya
sabah ağlayıp açılmışsın tamam yeter daha ağlayacak bişi yokk at içinden bütün kötü hisleri yaaa allah allah ne olmuş kilo aldıysan dünyanınsonu değil yaaa ah beni güzelcim tazecik gelinciğim hiç yakışırmı sana böyle haller... Seni biz biliriz sen bilirsin ama başkası bilmezkiiii
öyle duygusal takılma surat asma bunalım olma yeavruuu sonra herkes daha yepyeni evliliğinde sorunlar olduğunu düşünür bekarlarada kötü örnek olursunnnn olmazzzzzzzzz

en artık her yazdığıma simge koyucam kendimi ifade edemiyorum sonra yanlış anlaşılıyorummmm

yanlış anlamadın demi beni bacımmmmm

açç kalldııımm aaaaççç lalallala

sanki biri yazmıştı yağmurcum diye ondan sordum :44:

ne ki adın söyle bari :86:

hayır yavrucummmm yağmur değilim ama bazen tutar yağmurluğum sağanak sağanak yağarımmm

gerçek adım gizzzzz cııssss söylemeeemmmmmm

sana ip ucu vereyim bakalım bulabilecekmsini adımı:

ismimin içinde kadınların almaktan çok hoşlandığı bir şey var.....

aman elifim bu şu anda en son istediğim şey,kesinlikle hazır hissetmiyorum kendimi...1 seneden önce düşünmüyorum,üstelik korunuyoruzda,olamaz dimiiiii:44::44:

kıısss dellenme büyük konuşma allah verirse neden olmasın rabbim herşeyin herşeyin mutlaka hayırlı olanını nasip etsin....

neden olabilmesin ki :87: korunurken hamile kalan çok :89: :94:

eveeeeeeettttt
şahsen bizzat şahidim
ama ben değilimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…