Safiş oda arkadaşım 21 haftalık hamile, geçen hafta 2 li tarama testi vardı, onun sonucu gelince birde ayrıntılı ultrason yapmış, daha 3 lü tarama testini istemeden hemen amniyosentez yaptı birde üstüne cuma günü, geçen hafta yani. yarın sonucu çıkacak, odamızda çıt çıkmıyor, bir haftada süzüldü garibim, ben bile endişeliyim, yaşıda daha 28 yahu, benim bildiğim amniyosentez 37 yaşın üzerine yapılıyor
Safinaz valla oldu kendi kendine bi hamile kaldım eridim bittim o dönemde
Safiş oda arkadaşım 21 haftalık hamile, geçen hafta 2 li tarama testi vardı, onun sonucu gelince birde ayrıntılı ultrason yapmış, daha 3 lü tarama testini istemeden hemen amniyosentez yaptı birde üstüne cuma günü, geçen hafta yani. yarın sonucu çıkacak, odamızda çıt çıkmıyor, bir haftada süzüldü garibim, ben bile endişeliyim, yaşıda daha 28 yahu, benim bildiğim amniyosentez 37 yaşın üzerine yapılıyor
hamilemisin şuanda?
Hamileliğimin ilk iki ayında bende çıkarmaktan 5 kg. vermiştim....
Sonra tabii geri geldi halieyle
canımmm seni endişelendirmek sitemem ama doğru biliyorsun amniyosentez 35 yaş üstü kadınlarda sebepsiz yapılır mutlaka lakin ark. daha 28 yaşında ise ve 2 li testten sonra amniyosentez yaptıysa doktor mutlaka yolunda gitmeyen bir şey görmüştür ve müdahale yanlış olmasın diye teşhisi tam koyabilmek için amniyosentez sıvısını almıştır. Sonuç ne zaman çıkacak peki?
Artık hamile değilim malesef
gözdem ben 24 yaşında oldugum halde doktor bendende istemişti ben yaptırmadım istemedim çünkü sonuç diyelim ki kötü ozaman hamileliğe son verip vermemek bu karar benim vereceğim karar değil.
Yarın çıkacak sonuç, öylece bekliyoruz işte, eskiden bıcır bıcır konuşurduk bir haftadır ses çıkmıyor odada, güzel allahım inşallah birşey çıkmaz, ben çok üzülürüm sonra :85: kalbinde üfürme mi nedir onu görmüş sanırım doktor, down sendromlu da olurmuki bu internetten de baktım ama
deniz nasıl yaptırmazsın ? gene bin şükür sapasağlam doğmuş çocuğumuzda, bilemiyorum, eğer kötü bir sonuç çıkarsa zor bir karar evet, ama o çocuğun ömür boyu acısı, bakması birşey değil rabbim elbet verir sabrını ama, bilemiyorum ne derece doğru, zaten doktor kararı anne babaya bırakıyormuş herhalde, zaten 6 ayda falan kesin belli oluyor sanırım o zamanda resmen doğum yani, kürtaj falan olmaz herhalde
ne doktorlar var şu hayatta ya, ama bunlar memorial a gidiyorlar, doktoru öyle söyleyince özel bir kliniğe gidip oradada detaylı ultrasona girmişler, o doktorda amniyosentez yapılsa iyi olur demişgözdem bende safişe katılıyorum benim doktorum her ay gittiğimde bişey diyordu yok midesini göremedim yok yarık var dudagında yok kafası vücuduna göre 3 hafta geride ayyy salakmışım ne diye ona devam ettiysem hiçbir mide bulantısı derdi olmayan ben berbat bi hamilelik geçirdim doktorum sayesinde yoksa dünyanın en rahat gebeliğiydi benimki mide bulantısı yok uyku yok halsizlik yok ama bol bol korkular kaygılar endişeler mahvetti beni gözümden yaş eksilmedi hamileliğim boyunca
benim arkadaşımada aminasentez testi yapıldı 2li testte büyük risk görüldüğü için çok şükür tertemiz çıkmıştı ve harika gözleri olan bi kızı oldu şuan çocuk ilkokula başladı bilee inşallah arkadaşınında tertemiz çıkar sonuçları canım
deniz nasıl yaptırmazsın ? gene bin şükür sapasağlam doğmuş çocuğumuzda, bilemiyorum, eğer kötü bir sonuç çıkarsa zor bir karar evet, ama o çocuğun ömür boyu acısı, bakması birşey değil rabbim elbet verir sabrını ama, bilemiyorum ne derece doğru, zaten doktor kararı anne babaya bırakıyormuş herhalde, zaten 6 ayda falan kesin belli oluyor sanırım o zamanda resmen doğum yani, kürtaj falan olmaz herhalde
aman süper ozaman, allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, inşallah temiz çıkar bakalım yarın :78:
gözdem bende safişe katılıyorum benim doktorum her ay gittiğimde bişey diyordu yok midesini göremedim yok yarık var dudagında yok kafası vücuduna göre 3 hafta geride ayyy salakmışım ne diye ona devam ettiysem hiçbir mide bulantısı derdi olmayan ben berbat bi hamilelik geçirdim doktorum sayesinde yoksa dünyanın en rahat gebeliğiydi benimki mide bulantısı yok uyku yok halsizlik yok ama bol bol korkular kaygılar endişeler mahvetti beni gözümden yaş eksilmedi hamileliğim boyunca
olar canım neden olmasın bugünden de bildirimini yapabilirsinkızlar herkese merabalar netim hala düzelmedi yaabugün artık postaneye uğrayacak inanın şuanda yazarken bile gitti bekliycem gelmesini yazıyı göndermek için neyse ben yarında belki giremeyebilirim ben şimdiden kilo bildirimimi yapsam acaba dedim nazcım olmazmı ne dersin...
ben yinede yapayım kabul etmessen artık gereken neyse onu yap cnm okmi tatlım geçen hafta 68 idim bu hafta 65 kızlarrrrrrrhedef 63 hedefime ulaşırsam dahada aşağı çekcem inşlah günlük komşuyla yürüyüşede başladık inşlah 60 kiloyuda görürüm
bu arada hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?