Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ALLAH yardımcısı olsun canım üzüldüm arkadaşına

Safinaz valla oldu kendi kendine bi hamile kaldım eridim bittim o dönemde

hamilemisin şuanda?
Hamileliğimin ilk iki ayında bende çıkarmaktan 5 kg. vermiştim....
Sonra tabii geri geldi halieyle

canımmm seni endişelendirmek sitemem ama doğru biliyorsun amniyosentez 35 yaş üstü kadınlarda sebepsiz yapılır mutlaka lakin ark. daha 28 yaşında ise ve 2 li testten sonra amniyosentez yaptıysa doktor mutlaka yolunda gitmeyen bir şey görmüştür ve müdahale yanlış olmasın diye teşhisi tam koyabilmek için amniyosentez sıvısını almıştır. Sonuç ne zaman çıkacak peki?

Artık hamile değilim malesef

gözdem ben 24 yaşında oldugum halde doktor bendende istemişti ben yaptırmadım istemedim çünkü sonuç diyelim ki kötü ozaman hamileliğe son verip vermemek bu karar benim vereceğim karar değil.

Yarın çıkacak sonuç, öylece bekliyoruz işte, eskiden bıcır bıcır konuşurduk bir haftadır ses çıkmıyor odada, güzel allahım inşallah birşey çıkmaz, ben çok üzülürüm sonra :85: kalbinde üfürme mi nedir onu görmüş sanırım doktor, down sendromlu da olurmuki bu internetten de baktım ama

benim arkadaşımada aminasentez testi yapıldı 2li testte büyük risk görüldüğü için çok şükür tertemiz çıkmıştı ve harika gözleri olan bi kızı oldu şuan çocuk ilkokula başladı bilee inşallah arkadaşınında tertemiz çıkar sonuçları canım

deniz nasıl yaptırmazsın ? gene bin şükür sapasağlam doğmuş çocuğumuzda, bilemiyorum, eğer kötü bir sonuç çıkarsa zor bir karar evet, ama o çocuğun ömür boyu acısı, bakması birşey değil rabbim elbet verir sabrını ama, bilemiyorum ne derece doğru, zaten doktor kararı anne babaya bırakıyormuş herhalde, zaten 6 ayda falan kesin belli oluyor sanırım o zamanda resmen doğum yani, kürtaj falan olmaz herhalde

kardelencin inşallah Rabbim katından sana hayırlı bir evlat gönderir canım.

gözdem üfürme çocuklarda kendiliğinden kapanabiliyor canım.bi tanıdıgın kızının 5 yaşına kadar kendiliğinden kapanmıştı

Artık hamile değilim malesef

özür dilerim
yanlış bir şey hatırlattım sanırım bilmiyordum

gözdem ben 24 yaşında oldugum halde doktor bendende istemişti ben yaptırmadım istemedim çünkü sonuç diyelim ki kötü ozaman hamileliğe son verip vermemek bu karar benim vereceğim karar değil.

valla allahım kimseye yaşatmasın böyle bir durum denizim yaaaa çok zor bir karar çok zor bir durum

canımmm o üfürme olayını bizim bir arkadaşada söylemişlerdi hamile iken lakin kız ölüp ölüp dirilmişti ama doktor yanılması olabiliyor bu rabbim korusun. Amniyosentez kolay verilecek bir karar değil ama doktoruna ne akdar güveniyor o arkadaş bence hiç bir durumda heleki hamilelikte tek doktorda kalmasın çünkü onlarında yanılma yanlış teşhiş koyma olanakları çok fazla kendimden biliyorum....
Rabbim acısını göstermesin inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur bebeğine....

hayatım doktorum beni karşısına aldı konuştu eger durum kötü çıkarsa ne yapacaksın hamileliğine son mu vereceksin dedi ben bilmiyorum yaa yaptırmadım işte.agır mevzular bunlar ama zaten bebeğin ense kalınlıgından falan az buçuk doktorlar anlıyormuş down sendromluları benim doktorum ensekalınlıgı güzel falan demişti belkide ondan rahattımmm

aman süper ozaman, allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, inşallah temiz çıkar bakalım yarın :78:

gözdem bende safişe katılıyorum benim doktorum her ay gittiğimde bişey diyordu yok midesini göremedim yok yarık var dudagında yok kafası vücuduna göre 3 hafta geride ayyy salakmışım ne diye ona devam ettiysem hiçbir mide bulantısı derdi olmayan ben berbat bi hamilelik geçirdim doktorum sayesinde yoksa dünyanın en rahat gebeliğiydi benimki mide bulantısı yok uyku yok halsizlik yok ama bol bol korkular kaygılar endişeler mahvetti beni gözümden yaş eksilmedi hamileliğim boyunca

ne doktorlar var şu hayatta ya, ama bunlar memorial a gidiyorlar, doktoru öyle söyleyince özel bir kliniğe gidip oradada detaylı ultrasona girmişler, o doktorda amniyosentez yapılsa iyi olur demiş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım şimdi bunları düşünme arkadaşınada belli etme teselli et onu herşeyin iyi çıakcağını sadece tedbir olduğunu düşünün şuan....

aman süper ozaman, allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, inşallah temiz çıkar bakalım yarın :78:

hadi güzel haberler duyarız inşallaaahhhhhhhhhhhhh

canım yaaaaa ne derdin vardıda devam ettin ona
şükürler olsunki benim doktorum beni hiç üzmedi hep olumlu konuştu hiçö bir şeye gerek görmedi sadece ikili ve üçlü test yaptı ve her seferinde uzun uzun anlattı ben çok keyifli bir hamilelik geçirdim bu yüzden allah razı olsun ondan.
Doktor çok önemli yaaa

iremcim aşagıda ismini görüyorum kaç kilo oldun görüşmeyeli tatlım enson ikimizde 69 için ugraşıyorduk ben şuan yine 70li rakamlardayım ya sen

bu konulara girmeyelim moralleri bozmayalım hazırr savaş başlamışkeeeenn

kızlar herkese merabalar netim hala düzelmedi yaa bugün artık postaneye uğrayacak inanın şuanda yazarken bile gitti bekliycem gelmesini yazıyı göndermek için neyse ben yarında belki giremeyebilirim ben şimdiden kilo bildirimimi yapsam acaba dedim nazcım olmazmı ne dersin...
ben yinede yapayım kabul etmessen artık gereken neyse onu yap cnm okmi tatlım geçen hafta 68 idim bu hafta 65 kızlarrrrrrr hedef 63 hedefime ulaşırsam dahada aşağı çekcem inşlah günlük komşuyla yürüyüşede başladık inşlah 60 kiloyuda görürüm
bu arada hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi

az kaldı şu modemi yere atıp kırcam kökten kurtulcam :84: bu ne ya bir yazı yazıyom dakikalarca bekliyom yollamak için yada hiç yollayamıyom :84: :84:

olar canım neden olmasın bugünden de bildirimini yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…