Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kendimi hiç aç hisetmiyorum sırf öğün atlamış olmamak için meyve yedim olar mı ? Akşamada sevgili görümcem gelecek . Resmen zorla kendi kendini davet ettirdi eve gidip yemek yapacağım .

kuzuşum hiç ben seni yanlış anlarmıyım,sayende yüzüm gülüyo..

.haklısın canım yaa sabah patronum bile sordu neslihan bi problemmi var,niye suratın asık diye...

bana rahat batıyo galiba..bi memnun olamama durumu var bende,herşey yolundaya illa b.kunu çıkartıcam

Kızlar kendimi hiç aç hisetmiyorum sırf öğün atlamış olmamak için meyve yedim olar mı ? Akşamada sevgili görümcem gelecek . Resmen zorla kendi kendini davet ettirdi eve gidip yemek yapacağım .

neden nazlım kahvaltıda çokmu yedin ki????
hay o görümceninde ben gözüne taş sokiyim emiiiii
yalnızsınız ya evde ille içine turp sıkacaklar yaaaa

sen balık burcumusun????

Bak patronun bile dikkatini çektiyse herkes bu durumun farkında demekki

milletin ağzına laf verme gülüm kendinide zorda bırakma boş yere açıklama yapmak zorunda kalma kimseye karşı
dedim ya insanlar anlamaz kendi kafalarınca yorum yaparlar o yorumlarla senide boğarlarrr.....

Biraz falz kilodan birşey olmazz sen dirayetli azimli hırslı olduktan sonra evelallah sonrada bizler yanındayız zaten zamanla verirsin kiloları inan dert edilecek şeyler değil boşverrrrrrrrrrr
sen tadını çıkar herşeyin bokunu değil

bende aynen senin gibiyim .eşimle aram çok iyi gittiğinde hiç sorun yokken biz çok mutluyken böyle zamanlar mutlaka sorun çıkartıyorum rahatlık batiyorya :92::92:

neden nazlım kahvaltıda çokmu yedin ki????
Hay o görümceninde ben gözüne taş sokiyim emiiiii
yalnızsınız ya evde ille içine turp sıkacaklar yaaaa

kahvaltıda öok yemedim canım klasik kahvaltımı yaptım . Geçen pazar bizi davet ettiği yemeğe bizde gittik kalkerken yine gelin falan dedi bende hiç demedim sizde gelin diye sonra cuma günü biz size geliriz dedi bende olmaz ben o gün spora gidiyorum dedim bizde perşembe geliriz ozaman dedi uyuz .

Nerden bileceksin canım..Önemli değil..

yazsanızaaaa neennn niçin sustunuz böyleeeeeeee huuuuu yemekten sonra rehavet çöktü herkese zaaaaarr

canlanın beeaaaaa :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

:87: :87: :87: :87: :87: :87: :87:

bende aynen senin gibiyim .eşimle aram çok iyi gittiğinde hiç sorun yokken biz çok mutluyken böyle zamanlar mutlaka sorun çıkartıyorum rahatlık batiyorya :92::92:

eh işte kadın milleti
boşuna demiyorlar
KADINLAR NE İSTER
bence dayak istiyorlar

anladım şekercim ben senin iştahsızlığının sebebini akşama görümcen gelicek ya iştah gitmiş bu sebeplen psikolojikman

Deseydin ya sende perşembe akşamıda arkadaşlara sözümüz var başka zaman artık deyip tıksaydın lafı ağzınaaa gıcık yaaa emrivaki yapmış resmen

Nerden bileceksin canım..Önemli değil..

canım rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana ve tüm bekleyen kadınlarımıza...

yazsanızaaaa neennn niçin sustunuz böyleeeeeeee huuuuu yemekten sonra rehavet çöktü herkese zaaaaarr

canlanın beeaaaaa :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

:87: :87: :87: :87: :87: :87: :87:

rehavet çökmedide benim miğde bulanmaya başladı çok su ve çay içmekten oldu sanırsam ........
Kızlar bu hafta işi çok sıkı tutalım 4. Takımla yarışada giriyoruz . Yenmemiz lazım 4. Takımı

kızlar sabah konuşmalarımıza ragmen ben ögle yemeğinde okadar çok kaçırdım ki hala ben toparlanamadım ben biraz ara vermek istiyorum yine gelirim sizi görmeye ama listeden çıkarın beni çünkü takımı eksilerle aşagıya çekeceğim kesin.sürekli kısır döngü haline geldi bu son zamanlarda ye pişman ol ye pişman ol birde normal hayattada kendimle ilgili sıkıntılarım var bakalım hayırlısı artık

kendimi tanıyamıyorum bir saat önceki benle bir saat sonrası ben çok değişik oluyorum ne oldu bana bilmiyorum sürekli duygu halim ruh halim değişiyor gelgitler sıkıldım artık lütfen kusura bakmayın yaaa biraz ara versem iyi olacak

ama ama ara verirsen senin için daha kötü olur narinim . En azından burda sabit kalıyorsun ayrılırsan kendini daha çok yemeye vereceksin ve belki bugüne kadar gösterdiğin çabanın hepsi boşa gidecek . Bak sabah simoşumda diyordu en azından burdayken sabit kalıyordum diye sen azimli hatunsun başarırsın şunun şurasında hedefine ne kaldıki

yay burcuyum canım...aslında en eğlenceli burçtur...arkadaş çevremde hep neşeli bilinirim,o yüzden biri beni surat asık gördümü dayanamaz

galiba benim sorunum kalabalık bi ailede büyüdüm,hep mutluydum,uzun kahvaltılar,yemekler,evimiz mesela hiç boş kalmazdı...en yakın arkadaşım yan komşumuzdu,sürekli beraberdik kapılarımız bile açıktır ...ailedede çok şımartıldım,sürekli ilgi...arkadaşlarım tarafından hep en özeldim...sonra karışanım yoktu,ekonomik özgürlüğüm vardı,mutluydumya evlilik aklımın ucundan bile geçmiyodu... ve bizim evliliğimiz 8 ay içinde oldu...çok şey sığdırdık bu kısa zamana..

ve şimdi tamam eşimi çok seviyorum,çokta seviliyorum ama o günleride özlemiyo değilim...yanlızlık koyuyo biraz...hep şimdi ne yapıyolar acaba diyorum...babamla karşılıklı pkey oynamayı bile özledim...ha uzaklarmı değiller,ennemlerin evi yolumuzun üstü,ama ben sadece haftasonu gidebiliyorum...

dün mesala eşimin halı saha maçı vardı ben akşam evde 2 saat yanlız kaldım ve bunu o kadar problem yaptımki..gece hayır dedim..bugünde erkek kardeşimle gidecekler maça ben yine evde yanlız olucam..demesini beklerdimki sen annenlere git yanlız kalma ben seni ordan alırım...benmi çok abartıyorum safiş yaa...ve bunları onunla konuşmak yerine kafamda kuruyorum bazen onun yerine cevaplar veriyorum iyice sinir oluyorum

ama olmazki yarıstan kacmak hani yağlarını son görüşüm olucaktı

canım eşinden bekleme sen bende oraya gidiym beni alırsın de ya da arkadaşlarına git. sonuçta onun kafa daıtması için aktiviteleri varsa seninde olmalı dimi ama

canım benim bende de ilk zamanlar aynen böyle oldu ama sonra alışıyorsun . Benim eşim bana hep benim yerime hiç bir zaman düşünme bişey istiyorsan söyle ben yapamayacak olursam zaten bunu sana söylerim der. Sende eşinin sana öyle bir teklifte bulunmasını bekleme sen söyle hayatım madem öyle ben evde yanlız kalmayayım annemlere gideyim sende geçerken beni al de bazı şeyleri sen ondan iste .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…