okuyor musun canım. yaşın da küçük desene:)Aynen oyle de evde degildim okuldaydim tost yedim 3 tane biskirem yedim falani filan onlari yemeseymisim daha cok eksi gelecekmişim
Sorun yok canım benim kazancımda verdiğim kilo olmuş oldu. Regl iken ilk kez kilo verdim. Yumurta diyeti harika bişeymiş valla sayesinde 4 günde giden kiloya baksanaTebrik ederim çok güzel bir eksi 200 grm ne kitabikide haftaya yarışalım ama ben pek yenilmeyi sevmem bu takımda hiç bir eşleşmemde yenilmedim
Tebrik ederim canim kacamaklara ragmen eksin guzel
Eksin çok güzel tebrik ederim canımHadi paylaşayım da rahatlaregl e rağmen ama onuda belirteyim. 200 gr ile kaybettim ama güzel bir yarıştı. Bu haftada devam edelim mi
Cuma 62.3 kg
Pazartesi 62.75
Bugün 61.5 kg
Fark - 800 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
ne tatlısınYazamadım ki sabah oğlan bi yandan kızlar bi yandan laflarım için de kaldı....
Şimdi yazayım hatırladığım kadarıyla...
@Elhan Abla hoş geldin seni gördüm mutlu oldum...
birbeste Mmm canım ekside olmana sevindim...
kackaloribu listeye girişin harika bir eksiyle olmuş tebrikler
S sulisim senin de mezuniyetine az kalmış canım tebrikler
@Kmsl Hnd eşin nereye gitti???
Zipzip-
@Elif Eylül ❤❤❤❤❤❤
Daha etiketleyemedigim kızlar sizler de iyi ki varsınız
Ben bi sarma sarıp geri dönerim
Sagol canim evet kaldi inş...kiz coluk.cocuktan firsat bulup sarma da mi sariyon bravo vallaYazamadım ki sabah oğlan bi yandan kızlar bi yandan laflarım için de kaldı....
Şimdi yazayım hatırladığım kadarıyla...
@Elhan Abla hoş geldin seni gördüm mutlu oldum...
birbeste Mmm canım ekside olmana sevindim...
kackaloribu listeye girişin harika bir eksiyle olmuş tebrikler
S sulisim senin de mezuniyetine az kalmış canım tebrikler
@Kmsl Hnd eşin nereye gitti???
Zipzip-
@Elif Eylül ❤❤❤❤❤❤
Daha etiketleyemedigim kızlar sizler de iyi ki varsınız
Ben bi sarma sarıp geri dönerim
ses etme mezun olacak kız
Kazan canım ben aslında bu hafta biraz azaltmak istiyordum mesela bir kilo yerine 550 grm vermek istiyorum haftada bir kilo vermek sütümü etkilesin istemiyorum.Sorun yok canım benim kazancımda verdiğim kilo olmuş oldu. Regl iken ilk kez kilo verdim. Yumurta diyeti harika bişeymiş valla sayesinde 4 günde giden kiloya baksanabu hafta da devam edeceğim. Ama bu hafta regl de bitiyor benim ona göre haftaya ben kazanırım bence.
Bak bak profilin altına ne yazmışSorun yok canım benim kazancımda verdiğim kilo olmuş oldu. Regl iken ilk kez kilo verdim. Yumurta diyeti harika bişeymiş valla sayesinde 4 günde giden kiloya baksanabu hafta da devam edeceğim. Ama bu hafta regl de bitiyor benim ona göre haftaya ben kazanırım bence.
Eksidesin iste canim simdi sana vurmak istiyorumGeçen hafta cuma 77,55 kg.
Bu cuma 76,7 kg.
Fark 850 gram. Eksi
Oran 1.096
kaptan tavsiye vermiş canımaaa kızartıldığını unutmuştum kız. menü tamamen zararlı bugün şansıma. kesme çorba, musakka, bulgur piavı ve cacık varmış. hangisini seçsem bilemedim.. sonu markette biter bu işin gibi
yağdan yakman sütünü azaltmaz sütün içinde bişi ye günlük canım sen günlük yeterkiKazan canım ben aslında bu hafta biraz azaltmak istiyordum mesela bir kilo yerine 550 grm vermek istiyorum haftada bir kilo vermek sütümü etkilesin istemiyorum.
Hosgeldin canim aramiza
Hurma rezene emzirme vitamini bulgur yiyorum azalmasın diye bugünden itibaren emzirme diyeti uygulaycmkaptan tavsiye vermiş canım
yağdan yakman sütünü azaltmaz sütün içinde bişi ye günlük canım sen günlük yeterki
ben hindistan cevzili cocostar da ısrarcıyım ama yemedim tutuyorum kendimi yemiycem sözAtv haber katkilariyla hindistan cevizli kahve
evet canım o çorba doğru biliyorsun bizde tutmaç çorbası deriz ona :) bi bakayım yağına falan alırım belki o zamanBulgur pilavi ve cacik alabilirsin
Belki yarim kasede kesme corbasi alabilirsin
Kesme corbasi eristeli yesil mercimekli olan degil mi cok anlamiyorum da
sağol canımm
tebrikler canımmm
harikasın tatlım tebriklerHadi paylaşayım da rahatlaregl e rağmen ama onuda belirteyim. 200 gr ile kaybettim ama güzel bir yarıştı. Bu haftada devam edelim mi
Cuma 62.3 kg
Pazartesi 62.75
Bugün 61.5 kg
Fark - 800 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
çok tebrik ederim canım mükemmelsinGeçen hafta cuma 77,55 kg.
Bu cuma 76,7 kg.
Fark 850 gram. Eksi
Oran 1.096
hoşgeldin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?