Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen oyle de evde degildim okuldaydim tost yedim 3 tane biskirem yedim falani filan onlari yemeseymisim daha cok eksi gelecekmişim
okuyor musun canım. yaşın da küçük desene:)
yarın 3 öğün ne yiyeceğini bugünden biliyor olmanı ve muhakkak yemeğini yanında taşımanı tavsiye ederim. yoksa dışarda sağlıklı ne varki. o yediğin tosttaki yağ 2 günlük yemeğinin yağıdır. cuma günleri daha mutlu olacaksın bu sayede

Tebrik ederim çok güzel bir eksi 200 grm ne ki tabikide haftaya yarışalım ama ben pek yenilmeyi sevmem bu takımda hiç bir eşleşmemde yenilmedim
Sorun yok canım benim kazancımda verdiğim kilo olmuş oldu. Regl iken ilk kez kilo verdim. Yumurta diyeti harika bişeymiş valla sayesinde 4 günde giden kiloya baksana bu hafta da devam edeceğim. Ama bu hafta regl de bitiyor benim ona göre haftaya ben kazanırım bence.

ne tatlısın

Sagol canim evet kaldi inş...kiz coluk.cocuktan firsat bulup sarma da mi sariyon bravo valla

Kazan canım ben aslında bu hafta biraz azaltmak istiyordum mesela bir kilo yerine 550 grm vermek istiyorum haftada bir kilo vermek sütümü etkilesin istemiyorum.

Bak bak profilin altına ne yazmış sen hiç az degilsin

aaa kızartıldığını unutmuştum kız. menü tamamen zararlı bugün şansıma. kesme çorba, musakka, bulgur piavı ve cacık varmış. hangisini seçsem bilemedim.. sonu markette biter bu işin gibi
kaptan tavsiye vermiş canım
Kazan canım ben aslında bu hafta biraz azaltmak istiyordum mesela bir kilo yerine 550 grm vermek istiyorum haftada bir kilo vermek sütümü etkilesin istemiyorum.
yağdan yakman sütünü azaltmaz sütün içinde bişi ye günlük canım sen günlük yeterki

kaptan tavsiye vermiş canım

yağdan yakman sütünü azaltmaz sütün içinde bişi ye günlük canım sen günlük yeterki
Hurma rezene emzirme vitamini bulgur yiyorum azalmasın diye bugünden itibaren emzirme diyeti uygulaycm

Atv haber katkilariyla hindistan cevizli kahve
ben hindistan cevzili cocostar da ısrarcıyım ama yemedim tutuyorum kendimi yemiycem söz
Bulgur pilavi ve cacik alabilirsin
Belki yarim kasede kesme corbasi alabilirsin

Kesme corbasi eristeli yesil mercimekli olan degil mi cok anlamiyorum da
evet canım o çorba doğru biliyorsun bizde tutmaç çorbası deriz ona :) bi bakayım yağına falan alırım belki o zaman
kackaloribu listeye girişin harika bir eksiyle olmuş tebrikler
sağol canımm

tebrikler canımmm
harikasın tatlım tebrikler
Geçen hafta cuma 77,55 kg.
Bu cuma 76,7 kg.
Fark 850 gram. Eksi
Oran 1.096
çok tebrik ederim canım mükemmelsin
Merhaba hanımlar kabul ederseniz Bende aranıza katılmak istiyorum

Zipzip-
hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…