Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pizza yemek sepeti eklemiş eşim telefona bende pizza istiyordum akşam

Pizza yemek sepeti eklemiş eşim telefona bende pizza istiyordum akşam
getir yüklemediyseniz tavsiye ederim. çok güzel indirimleri oluyor. ilk siparişe özel de indirim oluyor. getiryemek uygulamasında da 30 liraya kadar %50 indirimli restoranlar var mesela. herkese öneririm reklam gibi oldu ama valla bağlantım yok tek amacaım ev ekonomisine katkı

Yanlis anlamam canim herkes burda birbirine yorum yapmak zorunda herkesin bildigi birsey vardir yardimci olunur,bende alsam dikkat ettimi hemen veriyorum
Şanslılardansın desene sayende verdim bu kiloyu da ayrıca teşekkür ederim bu arada. Pazartesi 62.75 ile başladım senin gönderdiğin yumurta diyeti ile 4 günde 61.5 kg a düştüm

Şanslılardansın desene sayende verdim bu kiloyu da ayrıca teşekkür ederim bu arada. Pazartesi 62.75 ile başladım senin gönderdiğin yumurta diyeti ile 4 günde 61.5 kg a düştüm
Rica ederim canim cok guzel ilerliyosun devam hepimiz burdayiz

demi ... kendine hediyen resmen
esas hedefinde misin daha verecek misin freede filan canım
Yok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.

Yok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.
Bencede yeter zaten sana o kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…