- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Pizzagetir uygulamasından 25 liraya 20 lira indirim gelmiş, getiryemek uygulamasından da 20 lira indirim gelmiş. ikisi arasında mekik dokuyorum. ne yesem bilmiyorum. hayır hem bedavaya getircem hem de tatlı yicem ama ne yiyeceğimi bilmiyorum o kötü. işin sonunda akşam oğlum faydalanacak bu nimetlerden belli ki
Anam gelcek gibi sana ama bilemedimPizzayemek sepeti eklemiş eşim telefona bende pizza istiyordum akşam
demi ... kendine hediyen resmenTeşekkür ederim canımelimden geleni yaptığım için memnunum
Her gün bunun muhabbetini yapıyorum28 aralıkta başladım. 98.5 tum şuan 84.9= 13.6 kg vermişim
hoşgeldiniz inşallah mezuniyetinizide görürüz
getir yüklemediyseniz tavsiye ederim. çok güzel indirimleri oluyor. ilk siparişe özel de indirim oluyor. getiryemek uygulamasında da 30 liraya kadar %50 indirimli restoranlar var mesela. herkese öneririm reklam gibi oldu ama valla bağlantım yok tek amacaım ev ekonomisine katkıPizzayemek sepeti eklemiş eşim telefona bende pizza istiyordum akşam
Dediydi sanki öyle birşeyAnam gelcek gibi sana ama bilemedim
2buyuk pizza soyle hatta kocanada 3 ettiDediydi sanki öyle birşey
E Elif_Eylul un anası senin neyin acabaaaDediydi sanki öyle birşey
Şanslılardansın deseneYanlis anlamam canim herkes burda birbirine yorum yapmak zorunda herkesin bildigi birsey vardir yardimci olunur,bende alsam dikkat ettimi hemen veriyorum
Haa siz kardeşsiniz, anladımmmo Bizim anamıź
Tebrikler canım.Geçen hafta 56,7
Bu hafta 55,7
Fark 1 kilo
%1,763Zipzip- E Elif_Eylul @sulisim
Eki Görüntüle 2800348
Rica ederim canim cok guzel ilerliyosun devam hepimiz burdayizŞanslılardansın desenesayende verdim bu kiloyu da ayrıca teşekkür ederim bu arada. Pazartesi 62.75 ile başladım senin gönderdiğin yumurta diyeti ile 4 günde 61.5 kg a düştüm
Kardesiz canim biz o benim kardesim ben onun ablasiyim onun sayesinde kk üye oldum kilo verdim simdide kardesimi mezun ettim burdaHaa siz kardeşsiniz, anladımmm
Yok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.demi ... kendine hediyen resmen
esas hedefinde misin daha verecek misin freede filan canım
Bencede yeter zaten sana o kiloYok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.
şarap açmazlarsa olmazzz2 mumda yaksinlar
HelallKardesiz canim biz o benim kardesim ben onun ablasiyim onun sayesinde kk üye oldum kilo verdim simdide kardesimi mezun ettim burda
Darısı bana inşallah canım. 55 kiloda çok iyi oluyorumYok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?