- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Mum yaktık, pizza da var yanına şarap eklemezse ananız küser ben deyim sizeAnamla şarapmi
Ahaaaa senle ben iste migi
ne mutlu o zaman sana. istediğin kasıda hemen yapıverir ömrünce korursun inşallah kilonu canım.... boyun kaçtı..Yok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.
Hadi yap arkandayimvarya ben kafami dikiş makinesini üstüne koyup bogazimi dikmek istiyorum.
Hepsi carpilsin sonra cocuklar ortada ana ana diye aglasinMum yaktık, pizza da var yanına şarap eklemezse ananız küser ben deyim size
Dondurmalı irmikmiöğlen koridorda yürüdüm. yarın kullanmak istiyorum ödülümü ıspanaklı gözleme ya da dondurmalı irmik yaparım.
kaçamak yapabilirsin diyor ben yapsam mi bugün kaçamak..Hadi yap arkandayim
Cok yagli olmadigi taktirde yiyebilirsin canimfırında pattis sakıncalı mı gaptanlarım
Kacamakmi cig kofte yebarikaçamak yapabilirsin diyor ben yapsam mi bugün kaçamak..
zaten agzim yanık çok sicak içtim ya yaktım agzimi bogazımı.
çok su içtim 3 lt geçtim
Canısı zeytinyağı ekliyecem tabiki..baharatlayup atacagım..Cok yagli olmadigi taktirde yiyebilirsin canim
Şu patates olayinida arastirdim sindirime iyi gelen besinler arasinda haslama yada firinda olma sartinla lif ve proteinde iceriyomus
Afiyet olsun canimCanısı zeytinyağı ekliyecem tabiki..baharatlayup atacagım..
Bulgur bende sislik yapiyor diye biliyordum dün kısır yedim azda yemedim -400 gördümKacamakmi cig kofte yebari
Afiyet olsun canımakşama patlıcan yemegi yogurt pattis var kahvaltıda yemedim birşey acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?