Regl sağolsunKacamaklara ragmen eksiyle gelmen guzel canım
Afiyet olsun :) önceki gündü galiba grupta konuşulmuştuda ondan içtin sandım benhe o mu hiç tv bakmadim şekerli sütlü kahve içiyordum hindistan cevizli şekersiz sütlü kahveyi denedim.
çok içtim baya. iki su bardagi gibi .
agzim yanık.. su içip duruyorum.
Evet şimdi hepiniz verirken ben yicem liste demek sorumluluk demekBen mezun üyeyim listedeyken hic arti gelmedim önemserim ben listeyi kimsenin hakkina girmemek adina cunku herkes haldir haldir spor yaparken kimisi yemek yer kacamak yapar ve arti gelir ama ben hic oyle bisey yapmadım yapmam simdi farketmez kiloda alsam etkilemez
afiyet olsun ama bak çok yeme heeeEvet şimdi hepiniz verirken ben yicem liste demek sorumluluk demek
Eksiyle gelmissin tebrikler
Afiyet olsun canimmenü saatim dostlar
uyanınca elma sirkeli su
kahvaltı 12:00
1 dilim arpa ekmeği
1 dilim peynir
öğlen 16:00
1 patatesli salata (domates yeşil soğan vs.)
akşam 19:00
pirzola ızgara
salata
yatmadan baharatlı yoğurt
her gün 1 hurma yiyorum akşamları kahvemle
su:2 lt
sporu yazarım
Bravo canim
Ahaaaa senle ben iste migi
Yemez o naletafiyet olsun ama bak çok yeme heee
Anladım canım yanlış anlama listeyle ilgili demedim kızacaksın tabi sadece diyetteydin ya vermişsindir diye dedimBen mezun üyeyim listedeyken hic arti gelmedim önemserim ben listeyi kimsenin hakkina girmemek adina cunku herkes haldir haldir spor yaparken kimisi yemek yer kacamak yapar ve arti gelir ama ben hic oyle bisey yapmadım yapmam simdi farketmez kiloda alsam etkilemez
canım çok tebrik ederim alnının hakkıyla mezun oluyorsun
hahaha çok güldümYemez o nalet
sağolasın canım sanadaEksiyle gelmissin tebrikler
Afiyet olsun canim
Bravo canim
afiyet olsun ama bak çok yeme heee
BendeYemez o nalet
Yanlis anlamam canim herkes burda birbirine yorum yapmak zorunda herkesin bildigi birsey vardir yardimci olunur,bende alsam dikkat ettimi hemen veriyorumAnladım canım yanlış anlama listeyle ilgili demedim kızacaksın tabi sadece diyetteydin ya vermişsindir diye dedim
Bombo yap ye yada al iskender falan
Teşekkür ederim canımcanım çok tebrik ederim alnının hakkıyla mezun oluyorsun
getir uygulamasından 25 liraya 20 lira indirim gelmiş, getiryemek uygulamasından da 20 lira indirim gelmiş. ikisi arasında mekik dokuyorum. ne yesem bilmiyorum. hayır hem bedavaya getircem hem de tatlı yicem ama ne yiyeceğimi bilmiyorum o kötü. işin sonunda akşam oğlum faydalanacak bu nimetlerden belli ki
Tebrik ederim canım.
Neguzel eksin canim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?