Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bombo yap ye yada al iskender falan

2buyuk pizza soyle hatta kocanada 3 etti
He he kocam yemesin iskender yemiş o geçen gün
E Elif_Eylul un anası senin neyin acabaaa bak bu surat ifadesi de memnuniyetsiz ya merak ettim
Anamız oluyor
anaylada pizzaaa wuuwwvvvvv

o Bizim anamıź

2 mumda yaksinlar
Hep hayalimdi anamla pizza yemek mumlu şaraplı
Tebrikler canım. Sporun da süper.. Ben 70 dk. dayanabildim. Aç aç o kadar yapabildim.
Teşekkür ederim canım valla ödem olunca 2 saatten azı yetmiyor bana maalesef
Kardesiz canim biz o benim kardesim ben onun ablasiyim onun sayesinde kk üye oldum kilo verdim simdide kardesimi mezun ettim burda
Evet ben üye ettim o da mezun etti
Bencede yeter zaten sana o kilo
Yok canım yeter yoksa kocam beni haşlıcak daha ne kadar vercen deyip duruyor
Kuzu benim boy kısalmış 60 olan boyum 1,54 olmuş ama 55 iyi gibi kendimi uzun hissesiyorum
M MissHayaLet anamla şarap iccekmissiniz pizza yiyerek @kackaloribu oyle dedi
Evet akşama şarap patlatcaz

Tebrikler canım. Sporun da süper.. Ben 70 dk. dayanabildim. Aç aç o kadar yapabildim.
Teşekkür ederim kuzum benim ben ödemlerden gerçek kilomu göremiyorum ne yazık ki 5 haftadır 2 saat ve fazlası spor yapmak zorunda kalıyorum ama istediğim kiloya indim onun için sorun yok darısı başınıza inşallah

Valla azmine hayranim...spor yapamiyorum cocuk emziriyorum kacamak yapiyorum dayanamıyorum diyenler seni örnek alsin

Geçen hafta :85.7
Bu hafta 84.2
Yüzde:1.75Eki Görüntüle 2800259
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Kilo bildirimi

Geçen hafta 99.5
Bugün 99. 1
Fark 400

Düne kadar artiydim, dün +500 du
Mecburen lapa yaptim
Bu kadar oldu

Eki Görüntüle 2800428
Olsun pazartesi ye güzel bir eksi gelir tebrikler abla
Ben yarın sabaha saklıyorum kaptancım anneme gideceğim gözleme yapacak
Geçen hafta 82.1
Bugün 81.7
Fark -400
Zipzip-
Eki Görüntüle 2800480
Az kaldı poni haftaya 7 lere gelirsin umarım
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Teşekkürler canım

Valla azmine hayranim...spor yapamiyorum cocuk emziriyorum kacamak yapiyorum dayanamıyorum diyenler seni örnek alsin
Tesekkür ederim kuzum burada bunun için varız bence çünkü azim olmayınca hiç biri olmuyor ne yazık ki haftaya da senin mezuniyetin olur

Bulgur bende sislik yapiyor diye biliyordum dün kısır yedim azda yemedim -400 gördüm
ooo güzel eksi o zaman bu son durumla kilon kaç oluyo senin dünki attığın fotonunda 400 altı mı
birbeste mesajını alintilamamisim afiyet olsun
ahh senin bu ince düşünceliliklerinnnnnnn oğlumu 19 yaşımda doğurdum seni almak için 10 yaşımda doğururdum bilseydim

Manifestomu da atarım diyosun

Aynen 56.5 u gordum

Aaa ama ben daha 16 yasindayim olmaz mi bu is

Ben de üşüdü mü iyi mi diye endişelenmekten kurtulurdum.

Tesekkür ederim kuzum burada bunun için varız bence çünkü azim olmayınca hiç biri olmuyor ne yazık ki haftaya da senin mezuniyetin olur
Evet canim azim istemek e ön mli seyler kilo vermede...İnş bende mezun olayimda liste sorumlulugum olmadan kalani az az vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…