Bugun bende ziplarim heralde kalkarsam daha spor yapmadimAdim yarısını yanlis gunde baslattim yaa daha doğru duzgun adim atamadim
Daha liste icinde vaktim var hadi sende az spor yap bende yürüyüş yapayimBugun bende ziplarim heralde kalkarsam daha spor yapmadim
Bombo yap ye yada al iskender falan
He he kocam yemesin iskender yemiş o geçen gün2buyuk pizza soyle hatta kocanada 3 etti
Anamız oluyor
anaylada pizzaaa wuuwwvvvvv
o Bizim anamıź
Hep hayalimdi anamla pizza yemek mumlu şaraplı2 mumda yaksinlar
Teşekkür ederim canım valla ödem olunca 2 saatten azı yetmiyor bana maalesefTebrikler canım.Sporun da süper.. Ben 70 dk. dayanabildim. Aç aç o kadar yapabildim.
Evet ben üye ettim o da mezun ettiKardesiz canim biz o benim kardesim ben onun ablasiyim onun sayesinde kk üye oldum kilo verdim simdide kardesimi mezun ettim burda
Yok canım yeter yoksa kocam beni haşlıcak daha ne kadar vercen deyip duruyorBencede yeter zaten sana o kilo
Kuzu benim boy kısalmış 60 olan boyum 1,54 olmuşne mutlu o zaman sana. istediğin kasıda hemen yapıverir ömrünce korursun inşallah kilonu canım.... boyun kaçtı..
benim 159 ideal kilom 55 ama 54 sayısını görmek istiyorum o tartıda bi. çok yediğim günlere boşluğum olsun
Evet akşama şarap patlatcaz
Tamam ozaman kalkiyom benDaha liste icinde vaktim var hadi sende az spor yap bende yürüyüş yapayim
Kalk kalk yoksa aksam olacak sonra ikimzde dicez spor yapamadikTamam ozaman kalkiyom ben
Hadi gidiyom tamamKalk kalk yoksa aksam olacak sonra ikimzde dicez spor yapamadik
Teşekkür ederim kuzum benimTebrikler canım.Sporun da süper.. Ben 70 dk. dayanabildim. Aç aç o kadar yapabildim.
Valla azmine hayranim...spor yapamiyorum cocuk emziriyorum kacamak yapiyorum dayanamıyorum diyenler seni örnek alsinTeşekkür ederim kuzum benimben ödemlerden gerçek kilomu göremiyorum ne yazık ki 5 haftadır 2 saat ve fazlası spor yapmak zorunda kalıyorum ama istediğim kiloya indim onun için sorun yok darısı başınıza inşallah
Tebrikler canım
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım aksam cok az olmus
Evet kaptanım ya. Tartıda hemen kendini gösterdi ç
Nefsime hakim olamadım canım ya
Tebrikler canım
Eksi eksidir canım tebrik ederim
Seninle bu hafta rakipdik canım. Birbirimizle pek etkileşim içinde olamadık. Benim bu hafta yatılı misafirlerim vardı spor falanda yapamadm. Bende sabah artı gördüm birazdan tartılıp atacağım . Adetliysen ödemdir canım inşallah bi an önce ideal kilona kavuşursun
Maşallah süpersin canım
Gayet iyi canım tebrikler
Maşallah canım çok iyi
Gayet iyi canım tebrik ederim
Maşallah canım tebrik ederim
Süpersin canım
Tebrik ederim canım
Maşallah canım tebrik ederim
Maşallah canım geçen haftanın acısını çıkardın tebrik ederim
Maşallah canım çok iyi vermişsin tebrikler
Tebrikler canım
Maşallah canım çok iyi vermişsin tebrikler
Teşekkürler canımMasallah cok güzel eksin cnm
Demekki kacamak olmasa daha iyi olacakmis cnm :) yinede güzel eksi
Ne kadar eksi oldugunu bari yazsaydin bari canimcim
Her eksi guzeldir cnm tebrik ederim cnm
Kilona göre harika gitmis cnm cok tebrik ederim
Az da degil cnm bence gayet güzelher hafta ayni oranda gitmiyor
Cok tebrikler cnm
Cok güzel eksi tebrikler cnm
Gayet guzel eksi yasimcim
tebrikler cnm
Cok guzel gidiyorsun cnm
Cok güzel nilaycim tebrik ederim
Vavvvvv benim rakip uçmuş :)) demistim benimle rakip olanlar güzel verir diyebi kendime faydam yok Hem eksin hemde beni yendigin icin tebrik ederim cnm
Dilekkk masallah cnm cok güzel gitmis
Bjzim listeden cikanlar coşmuş bugun
Tebrikler cnm cok güzel eksi
O kadar stres yaptin kendine :))) cok güzel eksi tebrikler cnm
Uzulecek bi eksi degilki cnm gayet guzel bence tebrikler
Adapta olmadigin bi hafta icin cok guzel cnm
Ayseeee yine yaptin yapacagini :))
Eksin cok guzel, mezuniyetin hayirli olsun kuzum
Olsun pazartesi ye güzel bir eksi gelir tebrikler ablaKilo bildirimi
Geçen hafta 99.5
Bugün 99. 1
Fark 400
Düne kadar artiydim, dün +500 du
Mecburen lapa yaptim
Bu kadar oldu
Eki Görüntüle 2800428
Ben yarın sabaha saklıyorum kaptancım anneme gideceğim gözleme yapacakKizlar bugun ya da yarin herkes kucuk bir odul yapabilir ama ödülün boyutunu abartmayalim...
M MissHayaLet
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
S sulisim
@Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migi_magid11
@ysfeeymnn
@Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
@AhSen_2504
Az kaldı poni haftaya 7 lere gelirsin umarım
Teşekkürler canımHepinizi tebrik ediyorum kızlar
Tesekkür ederim kuzumValla azmine hayranim...spor yapamiyorum cocuk emziriyorum kacamak yapiyorum dayanamıyorum diyenler seni örnek alsin
ooo güzel eksiBulgur bende sislik yapiyor diye biliyordum dün kısır yedim azda yemedim -400 gördüm
ahh senin bu ince düşünceliliklerinnnnnnn oğlumu 19 yaşımda doğurdum seni almak için 10 yaşımda doğururdum bilseydim
Tamam canım ama yine de cok fazla kacamak olmasin toparlamasi zor oluyorKaptanimZipzip- im ben yarin menü paylasamicam...kacagimi yarin yapacam
Manifestomu da atarım diyosunBen mezun üyeyim listedeyken hic arti gelmedim önemserim ben listeyi kimsenin hakkina girmemek adina cunku herkes haldir haldir spor yaparken kimisi yemek yer kacamak yapar ve arti gelir ama ben hic oyle bisey yapmadım yapmam simdi farketmez kiloda alsam etkilemez
Aynen 56.5 u gordumooo güzel eksio zaman bu son durumla kilon kaç oluyo senin dünki attığın fotonunda 400 altı mı
ahh senin bu ince düşünceliliklerinnnnnnn oğlumu 19 yaşımda doğurdum seni almak için 10 yaşımda doğururdum bilseydim
Ben de üşüdü mü iyi mi diye endişelenmekten kurtulurdum.ooo güzel eksio zaman bu son durumla kilon kaç oluyo senin dünki attığın fotonunda 400 altı mı
Evet canim azim istemek e ön mli seyler kilo vermede...İnş bende mezun olayimda liste sorumlulugum olmadan kalani az az vereyimTesekkür ederim kuzumburada bunun için varız bence çünkü azim olmayınca hiç biri olmuyor ne yazık ki haftaya da senin mezuniyetin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?