Anna 58 lerde degilmiydin ne cabuk 56.5 oldun..Aynen 56.5 u gordum
Aaa ama ben daha 16 yasindayim olmaz mi bu is
Evet canım uzun diyetler insanı sıkıyor zamn ilerledikçe bence en güzeli kararında bırakmak olur. Gerisi yavaş yavaş gelirEvet canim azim istemek e ön mli seyler kilo vermede...İnş bende mezun olayimda liste sorumlulugum olmadan kalani az az vereyim
Gecen persembe 56.1 dim sonra pazartesi 59 u gordum anca bu kadar düştüAnna 58 lerde degilmiydin ne cabuk 56.5 oldun..
Tamam canım olurKaptanım bende pazar gününe bıraksam malum eşim evde abartmayacam ama o evdeyken mutlaka Bi kaçamak oluyor. Bugün hiç yapmasam daha iyiZipzip-
Aman iyi canımEvet geçtiğimiz birkaç gün içinde terör estirdim sonra düzeldim
Buda guzelmis...kilo aldim diye dertlenmezsin nasilsa cabuk gidiyo kilolarGecen persembe 56.1 dim sonra pazartesi 59 u gordum anca bu kadar düştü
Çok hizli kilo alip veriyorum
1 haftadir cok dertliyim ama 59 u gorunceBuda guzelmis...kilo aldim diye dertlenmezsin nasilsa cabuk gidiyo kilolar
Kaptanım bende pazar gününe bıraksam malum eşim evde abartmayacam ama o evdeyken mutlaka Bi kaçamak oluyor. Bugün hiç yapmasam daha iyiZipzip-
ooo harikasın 3.5 kilo sonra hedefindesin aslında tam gaz almışken zıplamaya devam inşallahAynen 56.5 u gordum
Aaa ama ben daha 16 yasindayim olmaz mi bu is
yeni gelen kilolar hızlı gidiyo oda avantaj olmuş canım sana.Gecen persembe 56.1 dim sonra pazartesi 59 u gordum anca bu kadar düştü
Çok hizli kilo alip veriyorum
Ziplamaya devam hedefime ulaşacağım bu sefer kesin kararliyimooo harikasın 3.5 kilo sonra hedefindesin aslında tam gaz almışken zıplamaya devam inşallah
ooo sen razıysan ben seni aldım gitti ne bereketli 6. takımdı ki bu böyle kızı dünürüme verdim oğluma gelin aldım yağlarımdan da kurtuldum ohhh yandann
yeni gelen kilolar hızlı gidiyo oda avantaj olmuş canım sana.
verirken ne uyguladın mesela örnek bi menü atsana ordan zahmet olmazsa. bilmiyozki biz hiç bizim kaptanımız diyetteyken ne yer ne içerellerin kilolu kaptanları her gün menü yazıyomuş
hafta sonu fazla giremeyebilirim ben bu arada canım ders çalışmam lazım haberin ola
Her gün sen mi bize afiyet olsun dicenZiplamaya devam hedefime ulaşacağım bu sefer kesin kararliyim
Zaten if tarzi besleniyorum aylardir yine ayni sekilde devam ettim
11.30 gibi kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Ara kahveler ,caylar ve 3 ceviz,1 muz
Aksam 18.30 gibide aksam yemegi
Dun kisir yedim miktar yazmayim vurabilirsiniz beni
ama bir onceki gun
Mercimek corbasi 1 kase yaninda salata
Aksam yemeginden sonra yemiyorum
Kolay gelsin iyi calismalar canim
Teşekkür ederim canimHer gün sen mi bize afiyet olsun dicenafiyet olsun kaptancığım
inşallah canım benim hedefini görürsün inşallah baharda geldi ohh missZiplamaya devam hedefime ulaşacağım bu sefer kesin kararliyim
11.30 gibi kahvalti
1 yumurta
Zeytin
Peynir
ama bir onceki gun
afiyet olsun bende çok severim kısırı :)Ziplamaya devam hedefime ulaşacağım bu sefer kesin kararliyim
11.30 gibi kahvalti
1 yumurta
Zeytin
Peynir
ama bir onceki gun
Aynen oyle canım 59 u gormek sınırım son yillarda sonra dikkat edip 56 ya iniyoruminşallah canım benim hedefini görürsün inşallah baharda geldi ohh miss
iff candır yaa banada çok iyi geliyo
menüne maşallah diyorum. arada dikkat ettiğin günlerde böyle yazda içimiz açılsın..beni şahsen 77 kilomdaykende mezun olduğu halde dikkat edenlerin menüsü çok etkilerdi...
sen çabuk kilo vermiyorsun sen ne kadar yemen gerektiğini biliyorsun en fazla 3 kilo artı geldin mi hoooppp dikkate başlıyorsun.. vücudunda vermek zorunda kalıyor...
buda bana kapak olsun
Tesekkur ederim canım uzun zamandir yememistim 1 yildan fazla oldu galiba bu hafta ikinci kez yapip yedimafiyet olsun bende çok severim kısırı :)
İf i bi becerebilsem ben açlıktan baygınlık geçiriyoruminşallah canım benim hedefini görürsün inşallah baharda geldi ohh miss
iff candır yaa banada çok iyi geliyo
menüne maşallah diyorum. arada dikkat ettiğin günlerde böyle yazda içimiz açılsın..beni şahsen 77 kilomdaykende mezun olduğu halde dikkat edenlerin menüsü çok etkilerdi...
sen çabuk kilo vermiyorsun sen ne kadar yemen gerektiğini biliyorsun en fazla 3 kilo artı geldin mi hoooppp dikkate başlıyorsun.. vücudunda vermek zorunda kalıyor...
buda bana kapak olsun
Banada basta zor geliyordu 12 yi beklemek hatta anneme kızıyordum sizin yüzünüzden kahvaltiyi bu saatte yapiyoruz diyeİf i bi becerebilsem ben açlıktan baygınlık geçiriyorum
Güzel ablacım canın sağolsun öbür hafta daha fazla gider inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 99.5
Bugün 99. 1
Fark 400
Düne kadar artiydim, dün +500 du
Mecburen lapa yaptim
Bu kadar oldu
Eki Görüntüle 2800428
Aramıza hoşgeldinizADINIZ: Ahsen
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 94
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3... ( yaşları 12.. 9.. yas.. ve 4 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: surekli yeme isteği ve gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fizik görünüm ve sağlık için
Zipzip-
Ayy ne güzel maşallahHer gün bunun muhabbetini yapıyorum28 aralıkta başladım. 98.5 tum şuan 84.9= 13.6 kg vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?