Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canim azim istemek e ön mli seyler kilo vermede...İnş bende mezun olayimda liste sorumlulugum olmadan kalani az az vereyim
Evet canım uzun diyetler insanı sıkıyor zamn ilerledikçe bence en güzeli kararında bırakmak olur. Gerisi yavaş yavaş gelir

Evet geçtiğimiz birkaç gün içinde terör estirdim sonra düzeldim
Aman iyi canım Keskin sirkeyi sabahları yağ yakmak için kullanalım sana bir şey olmasın canım...sakin sakin yürü sen...az bir market dolaş, kaldırımları say...telaş etme...enişte de napsin gece çalışıyor gündüz çocuk bakıyor onu da hoş gör artık....

Buda guzelmis...kilo aldim diye dertlenmezsin nasilsa cabuk gidiyo kilolar
1 haftadir cok dertliyim ama 59 u gorunce
Cok dikkat ediyorum
Hic kacamak yapmadim
Beyaz ekmek hastasiyim yemedim
Cikolata yemedim
Bu sefer hedefim 53 uzun zaman oldu

Yazin en son 55 kusur bir kiloyu görmüştüm

Aynen 56.5 u gordum

Aaa ama ben daha 16 yasindayim olmaz mi bu is
ooo harikasın 3.5 kilo sonra hedefindesin aslında tam gaz almışken zıplamaya devam inşallah
ooo sen razıysan ben seni aldım gitti ne bereketli 6. takımdı ki bu böyle kızı dünürüme verdim oğluma gelin aldım yağlarımdan da kurtuldum ohhh yandann
Gecen persembe 56.1 dim sonra pazartesi 59 u gordum anca bu kadar düştü
Çok hizli kilo alip veriyorum
yeni gelen kilolar hızlı gidiyo oda avantaj olmuş canım sana.
verirken ne uyguladın mesela örnek bi menü atsana ordan zahmet olmazsa. bilmiyozki biz hiç bizim kaptanımız diyetteyken ne yer ne içer ellerin kilolu kaptanları her gün menü yazıyomuş

hafta sonu fazla giremeyebilirim ben bu arada canım ders çalışmam lazım haberin ola

Ziplamaya devam hedefime ulaşacağım bu sefer kesin kararliyim

Zaten if tarzi besleniyorum aylardir yine ayni sekilde devam ettim
11.30 gibi kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
Zeytin
Peynir

Ara kahveler ,caylar ve 3 ceviz,1 muz

Aksam 18.30 gibide aksam yemegi
Dun kisir yedim miktar yazmayim vurabilirsiniz beni
ama bir onceki gun
Mercimek corbasi 1 kase yaninda salata

Aksam yemeginden sonra yemiyorum

Kolay gelsin iyi calismalar canim

Her gün sen mi bize afiyet olsun dicen afiyet olsun kaptancığım

inşallah canım benim hedefini görürsün inşallah baharda geldi ohh miss
iff candır yaa banada çok iyi geliyo
menüne maşallah diyorum. arada dikkat ettiğin günlerde böyle yazda içimiz açılsın..beni şahsen 77 kilomdaykende mezun olduğu halde dikkat edenlerin menüsü çok etkilerdi...
sen çabuk kilo vermiyorsun sen ne kadar yemen gerektiğini biliyorsun en fazla 3 kilo artı geldin mi hoooppp dikkate başlıyorsun.. vücudunda vermek zorunda kalıyor...
buda bana kapak olsun

afiyet olsun bende çok severim kısırı :)

Aynen oyle canım 59 u gormek sınırım son yillarda sonra dikkat edip 56 ya iniyorum
Cunku biliyorum yemek yemek cok guzel yemege devam edersem eski halime döneceğim diye düşüncelere giriyorum

Burda olmanin etkiside oluyor galiba sizler spor yaptikca bende yapiyorum ,bende zayiflamaya çalışıyorum belki uzak olsam tekrar kilo alirdim

İf i bi becerebilsem ben açlıktan baygınlık geçiriyorum

Kilo bildirimi

Geçen hafta 99.5
Bugün 99. 1
Fark 400

Düne kadar artiydim, dün +500 du
Mecburen lapa yaptim
Bu kadar oldu

Eki Görüntüle 2800428
Güzel ablacım canın sağolsun öbür hafta daha fazla gider inşallah
Aramıza hoşgeldiniz
Her gün bunun muhabbetini yapıyorum 28 aralıkta başladım. 98.5 tum şuan 84.9= 13.6 kg vermişim
Ayy ne güzel maşallah
Daha yeni eve girdim hemen tartı resmimi paylaşayım
Gecen cuma 63.7
Bu cuma 62.7
Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…